המלצות - עזרה!

Lc PuFa

New member
המלצות - עזרה!

שלום אני חדש פה. אני יודע שבטח כבר כתבו פה על המלצות כאלה אבל בכל זאת אני מחפש שירי ראפ שקטים ורגועים מאלה ששומעים כשעצובים או כשסתם מנסים להרדם ולא מצליחים. תודה מראש Lc PuFa

MyStiKaLL

New member
אוקיי הנה כמה שלי

you got me של הרוטס shining through של פרדרו סטאר וג´יל סקוט Thank god i found you של מריה קארי ונאז בכלל הרבה מהשירים של נאז (if i ruled the wotld לדוגמה נוספת) בון ת´אגז אן הארמוני (קרוסרואדס, פרסט אוף ד´ה מאנת´)

ערפדי

New member
חכה למומי ...

קודם כל ... ברוך הבא למעוננו הקט ... עכשיו ... בקשר ... אחי אם אתה יודע מי זה מומי לוי ... הוא עכשיו משדר בתוכנית אבל אני מאמין שככה ב-3 או 4 בבוקר הוא יכתוב לך שירים טובים ... יש לו טעם טוב בשירים שקטים !! בהצלחה !!!

RunNGun

New member
לדעתי גם

Mary J. Blige feat. Ja Rule - Rainy Days נכנס לקטגוריה הזאת...שיר ממש יפה את האמת, אהבתי יותר את הקטעים של מארי ג´יי מאשר את הקטעים של ג´א רול כי הם היו פשוט יפים!! אבישי

Chocaholic

New member
אני לרוב נרדמת עם השירים האלה...

Atmosphere - Complications Infectious Organisms - To Give (מדהים) Alicia Keys - Goodbye Blackalicious - Shallow Days Killarmy - The Rule Infectious Organisms - Comfort In The Swell Zion I - Silly Puddy (תודות לאוהד על השיר הזה) Zion I - A Little Change Cunninlynguists - Mindstate City High - Caramel (תצחקו, תצחקו אבל זה שיר חמוד) Nas - I Gave You Power Unknown Prophets - The Wrong Route (קצת גורם לי לרצות לבכות אבל לרוב אני כבר ישנה בשלב הזה) וזהו! תהנה! :eek:)

B-$ide

New member
../images/Emo45.gif אחלה המלצות

הורדתי את מה שלא הכרתי וממש אהבתי ,תודה :) הבלאקלישס שהבאת זה שיר טוב מאד! וגם האטמוספר מצוין.

Igeezy

New member
Lemme think

Aquemini השיר-שיר מדהים BIG feat BONE THUGS-notorious thugs...

Cold Chillin

New member
אני חושב ש..

אם אתה מחפש שירים רגועים ושקטים אז כדי ללכת עד הסוף עםזה ז"א לאר אנד בי וסול אז: Brian Mcknight - Kiss Your Love Goodbye Brian McKnight - Every beat of my heart Boyz II Men - A Song For Mama David Ruffin - If Loving You Is Wrong Boyz II Men - Lonley Heart Isley Brothes feat.Ron Isley, R.Kelly & Shante Moore - Contagious ולאיש שאף אחד לא עושה שירים שקטים ומרגשים כמו שהוא עושה אותם, סטיבי וונדר: Think Of Me As Your Soldier Never Dream´d You´d Leave In Summer Sunshine In Their Eyes Superwoman You And I Visions All in Love Is Fair Too Shy To Say They Won´t Go When I Go Love´s In Need Of Love Today Knocks Me Off My Feet Joy Inside My Tears Rocket Love Lately אמיר.

chiki chiki

New member
ללא ספק ginuwine - differences

מקווה שרשמתי נכון וגם true colors של פרדרו סטאר וגם last emperor - remember שיר מדהההיייייייםםםםםםםם להירדם איתו ובכלל לשמוע אותו תורידי!

zeusofurim

New member
יש לי רשימה יפה בשבילך

WYCLEF - WISH YOU WERE HERE WYCLEF - TWO WRONGS CAMRON - HEY MA JAY Z - SONG CRY JA RULE FEAT MARY J - RAINY DAYS EVE FEAT MICHAEL JACKSON - BUTTERFLIES REMIX TUPAC - DEAR MAMA B.I.G - PAPPA

zeusofurim

New member
דרך אגב...

chocaholic אני איתך על הקטע של CARAMEL רק אני לא מכיר את השיר שאת מדברת עליו כל כך טוב אני מכיר אבל את הרימיקס שהם עשו ביחד עם EVE והשיר הזה חייתי SON... ועוד המלצות חמות עליי רוב הדיסק של לוריין היל הראשון כמו ZION וכו וכו וכו גם לאלישיה קיז יש לא מעט שירים כמו שאתה רוצה בדיסק שלה

Ambitionz

New member
הנה כמה, קשה לי להזכר:

noreaga - love ya mams cunninlynguists feat. kory calico - mic like a memory necro - i need drugs aaliyah za"l R.I.P - four page letter, one in a million usher - nice and slow 2pac - i ain´t mad at cha, blackstreet - don´t leave, mary j blige - a dream, debarge - a dream (בכולם יש את אותו סמפל..) donny hathaway - someday we´ll all be free keith sweat - twisted, nobody syleena johnson - hit on me xscape - my little secret (די שקט...) jaguar wright - love, need & want you three 6 mafia - gangsta niggaz maxwell - this woman´s work, til the cops come knockin זהו, מקווה שעזרתי...

למעלה