המלצות, מישהו?

flowr..

New member
המלצות, מישהו?

אני לומדת בתיכון עירוני ``רמז`` בפרדס-כץ, בי``ס מסריח ביותר. אז החלטתי השנה להשקיע ולשפר את הציונים שלי כדי שבשנה הבאה אני אוכל לעבור לבי``ס אחר. מה שרציתי לשאול- למישהו כאן יש אולי המלצות לבתי``ס טובים באיזור רמת-גן? (אה.. ובבקשה אל תגידו לי ``אוהל שם``.. אני יודעת שבחיים לא יהיה לי סיכוי להתקבל לשם.) שמעתי שאורט אבין זה בי``ס טוב. מישהו אולי כאן שמע על הבי``ס הזה משהו טוב?

Ey@L

New member
חה חה חה, איזה עולם קטן! (-:

קודם על באמת אין לך סיכוי להתקבל לאוהל שם, הבנתי כי הם רוצים מתושבי ב``ב ממוצע של 90 ומעלה. )-: ובקשר לאורט אבין, אני לא יגיד מה הקשר שלי לבית ספר הזה (-; צרי איתי קשר בICQ ואייעץ לך בנושא (זה לא ממש המקום הנכון) (-: נ.ב יש מחר יום פתוח באבין, את מוזמנת להתרשם. (אל תשכחי לבקר במעבדת פיזיקה. (ושוב אני לא יגיד את מי תקעו שם!(-;) {כבר הפסדת יום פתוח אחד)-:}

בליך או אורט אבין.

אני לא מבינה גדולה בבתי ספר רמת גנים, אבל אני מכירה המון בתי ספר שם, והכי מומלצים הם בליך, אהל שם ואורט אבין. מאחר ואת לא רוצה ``אהל שם``, אז נשאר רק בליך ואורט אבין, הבעיה היא שגם לבליך דיי קשה להתקבל, לכן, נשארת עם אורט אבין. כפי שאייל ציין, היום הפתוח באבין הוא מחר, לפי מה שאני יודעת זה ביצפר למדעים בעיקר (נכון?). אין לי מושג מתי היום הפתוח בבליך. אבל מה שכן, תדאגי לא למצוא את עצמך בתיכון חדש בר``ג :) מיכל

flowr..

New member
אני לא אגיע לתיכון חדש,

אני לא מזוכיסטית.... אחרי שאחותי למדה שם והתלוננה יום יום על כמה שהיא שונאת את הבי``ס הזה וכמה שהוא מלא ערסים, זה לא בדיוק עשה לי חשק ללמוד שם... :)

המלצה.

בגלל שאת לא יכולה ללכת לבתי הספר מהרמה הראשונה - בליך ואוהל שם. את יכולה ללכת לבתי ספר קצת פתוח טובים והרבה יותר נחמדים.. תמ``ר- יחס אישי ואפשר להתקבל עם ציונים כמו שלך (בסביבות 70? קצת פחות?) אורט אבין ואורה מודיעין- שני בתי ספר עם דרשות גבוהות, אבל קצת פחות מהבתי הספר הגדולים. יחס יותר אישי. תבדקי, זה יכול להיות שווה לך. תיכון חדש- אין לי מושג. נעלם גדול. ציונים כמו שלך יספיקו. יש שם כמה מגמות ממש טובות. למרות שלא מזמן הביצפר היה מעורב בפרשת סמים. אבל איזה ביצפר לא? ערן. וממש היה קשה לי לכתוב את זה. זה משעמם. (כמעט לפני סיום תיכון..)

Hell is beige

New member
אוקיייייי, רואים שאתה לא יודע...

תמ``ר - יחס אישי בתחת, אין יחס בכלל... כולם אערסים והולכים מכות כל היום. אורט אבין - בצפר צפונבוני שמלא באערסוואנאביז והלימודים שם ממש מ-מ-ש קשים. ויש לו יותר דרישות מלאוהל שם ובליך. חדש - ה-תיכון לאנשים שלא התקבלו לתיכונים אחרים. מלא באנשים מפגרים שלא יודעים כלום... אני ממליץ לך, בואי אלינו לאהל שם, דרישות שם לא כאלה גבוהות (אגב, היה לי חבר שהיה אמור ללמוד ב``רמז``, בסוף עשו לו ג`סטה ונתנו לו להרשם לאהל שם ואחרי הרבה ריבים הוא הצליח לעבור לבליך).

למען השם,

הוא היה ציני. הוא, בתור אחד שלומד בעצמו בר``ג, אני בטוחה שהוא מבין בבתי ספר רמת-גניים הרבה יותר ממני. נכון ערן...?

אני ציני?

טוב , אולי קצת. מה לעשות שעם ציונים לא טובים אתה חייב להיזרק לבתי ספר שנחשבים פחות טובים.. ככה זה בחיים. תשקיע\י אם יש לך חלומות גדולים.

Ey@L

New member
אני חייב להגיב, חלקכם טועים ובגדול.

קודם כל לא חסרה צפונבוניות באורט אבין, אבל, אפשר למצוא הרבה מאד מעמידר, ב``ב, ר``ג (לא החלקים העשירים). כמובן שיש גם כמויות מנווה סביון, מונוסון וכו`... ובקשר לרמה, אבין, בליך, אוהל שם בדיוק אותה רמה, אותו קושי, השאלה איך מסתכלים על זה ולאיזה מגמה הולכים. עובדה שהממוצע קבלה אותו הדבר. אורה מודיעין קצת פחות אבל עדיין טוב. תמ``ר, די דומה לרמז, מלבד שהמקום מושקע ובחסות ``מכללת ר``ג``

Hell is beige

New member
מה פתאום!!!

בליך זה כאבי תופת!!! אהל שם זה שוק! ככה סיפר לי אחד שעבר באמצע השנה...

flowr..

New member
הממ...

טוב, אז ככה... האמת היא שעל תמ``ר לא שמעתי דברים ממש נחמדים... ותיכון חדש ר``ג? אחותי למדה שם ולא אהבה את הבי``ס (ממש לא). ואני יודעת על אותה פרשת סמים... הממוצע שלי בינתיים הוא 6.9 ויש לי שלילי אחד. אני אשתדל לשפר את הציונים שלי עד סוף השנה.. בכל מקרה, בסוף שנה שעברה הממוצע שלי היה 5.9 והיו לי איזה 6 נכשלים... באותו זמן ניסיתי להתקבל לאורט טכניקום ולא קיבלו אותי. אני יותר משתדלת עכשיו. תודה בכל מקרה- flowr..

rastotman

New member
באמת מוזר..

אני מכירה מחוץ לחיפה רק את עירוני א` בת``א של הלנה, ואורט עפולה של אמא- מישהו לומד שם?

אני יודעת שקו 369 יקח אותי לב``ש.

עכשיו מאיפה לעזאזל אני יודעת כאלה דברים!?!??! אני יודעת המון דברים כאלה שזה ממש תמוה, ואני בכלל תל-אביבית שנמצאת כל היום בסנטר, איך אני אמורה לדעת מה יש מעבר לכך??

Ey@L

New member
אני אישית

אני אישית בתור רמת גני מכיר טוב את ה-6 תיכונים שיש לנו כאן (-:

למעלה