../images/Emo163.gifהמלצות רצית, המלצות תקבל!
על רפסודי אני לא יכול להמליץ לך - כי אני פשוט מתעב אותם. אבל על סימפוני אקס, הלהקה האהובה עליי, אמליץ ועוד איך אמליץ!!! בוא נתחיל מזה שלא הייתי ממליץ לך להתחיל עם האלבומים הראשונים שלהם, כי הם נורא פרוגרסיביים. בכלל, אם אתה לא כל כך אוהב פרוגרסיב, יהיה לך קשה להתרגל... האלבומים האחרונים של סימפוני אקס מעולים, כל אחד ואחד מהם. אמליץ לך להתחיל עם האלבום הטוב ביותר שלהם - The Divine Wings Of Tragedy, כולו, כל השירים מדהימים, אין אחד שאני יכול להגיד עליו שהוא לא טוב, לא מתאים. האלבום פשוט מדהים!!! אחריו הייתי ממליץ לך לשמוע את V המצויין - מדובר באלבום קונספט, שמספר את סיפורה של אטלאנטיס - העיר האבודה (ללהקות פרוגרסיב יש משהו עם אלבומי קוספט, רק שזה יצא מדהים!)... יש שם כמה קטעים אינסטרומנטליים גאוניים, ובנוסף הרבה מאוד שירים מעולים - המלצות מיוחדות על השירים Evolution, A Fool's Paradise, Fallen. אחרי שהתרגלת לחבורה, הייתי ממליץ לשמוע חומר באמצע - שחוזר קצת לתקופה הפרוגרסיבית, אבל יצא אחרי TDWOT, הלוא הוא Twilight in Olympus. אלבום מצויין, עם שירים יפהפיים - במיוחד The Dragon's Den. לאחר שהתרגלת לזמזום כל השירים האלה, הייתי ממליץ בחום על אלבום ההופעה החיה - Live On The Edge Of Forever. תראה שהחברים האלה לא אפסים, אלא מעולים גם בהופעה חיה, אבל מממממממש מעולים! ד"א, אם אתה רוצה להוריד את זה - את אלבום ההופעה החיה יהיה לך קשה להוריד, משום שהוא מוגן ואי אפשר לצרוב או להפוך אותו לאמ פי 3... אבל הוא שווה כל אגורה בקניה! אחרי כל זה, אמליץ לך על יצירת המופת האחרונה - The Odyssey המדהים שיצא לפני כשנה. האלבום מספר את אוסף סיפורי האודיסאה של הומרוס, ומדובר באלבום הכי כבד והכי חזק של החבורה מניו-ג'רזי!!! המלצה חמה מאוד! מקווה שעזרתי, האזנה נעימה!