המלצות לתיק גב לנייד..

allonche

New member
המלצות לתיק גב לנייד..

שלום קניתי נייד 15' אני מחפש כעת תיק גב נח ושימושי שישמש אותי שנה הבאה כסטודנט... יש המלצות? מחירים? יש את התיק של טרגוס שמפרסמים GETIT מישהו מכיר את התיק הספציפי? בתודה מראש

nova

New member
לקראמפלר יש תיקים יפים וטובים

וגם לא נראים כמו תיק ללפטופ. הבעיה היא המחיר, באיזור ה-600 שקל. של טרגוס זה נחמד, אפשר למצוא אותו בבאג. יש גם באופיס דיפו תיקים של SWISS ARMY. בכל אופן התיק שהכי התרשמתי ממנו היה קראמפלר, נראה הכי אטום למים ומקצועי מבין כולם. היתה כתבה ב-YNET לאחרונה בנושא זה, חפש שם..

Swiss Army

תיקים מעולים, ממליץ בחום. יש גם תיקים של Lowepro שאותם אני הכי אוהב, אבל הם יקרים.

יאיר B

New member
../images/Emo45.gif מסכים עם חומוס...

התיקים שלה WENGER (SWISS GEAR) אכן מצויינים (ואני משתמש באחד כזה). הייתרונות: זולים יחסית לאחרים, יפים (עניין של טעם) ויש כמה ממש חזקים. חסרונות: כבדים יחסית. באוניברסיטה אני רואה יחסית הרבה תיקים כאלה.

noamsm

New member
גמני משתמש בסוויס גיר אבל..

יש להם כמה חסרונות ( את היתרונות כבר אמרו ואני מצטרף ליתרונות...חזק זול נראה חביב וכו' ) אבל...יש להם כמה פאשלות בתכנון...לדוגמא בדגם שלי החור של האוזניות נמצא בדיוק מעל הלפטופ והוא לא אטום ב 100% למים... אין מקום נוח לסלולרי,אין מקום לקליפס של אוזניות ועוד כמה דברים קטנים אבל מעצבנים. בסוף הסמסטר אני אפנק את עצמי בקרמפלר הם ממש שווים:)

carmonle

New member
תיק גב לנייד Eagle Creek Workspace

מצורף קישור להודעה שלי בנושא ערן

Thotwo

New member
JANSPORT HOME MADE

כמו שלי. וברצינות, באופיס דיפו יש תיקים של ג'אנספורט. מצויינים לניידים עד 15"

avivbarnoy

New member
מוכרים באופיס דיפו

תיקיפ מעולים, של swissgear ממש בזול- בערך 130 ש"ח. תיקים מעולים עם אחריות (אני חושב לשנה... ממש נוח וממש זול

מורני !

New member
קניתי אתמול

באופיס דיפו של SWISS GEAR, המסך שלי הוא 15.4 ומכל המבחר מצאתי רק אחד שממש שקלתי, שהדרישה שלי הייתה שהמחשב לא יישב על החלק של הגב עצמו, אלא בתא פנימי, הבעיה היא שלאף אחד מהתיקים שראיתי, מלבד האחד הזה, המחשב שלי לא נכנס.. ולכן חשוב מאוד לבוא עם המחשב (היו שם תיקים שהיה רשום עליהם ל-17, אבל המחשב שלי לא נכנס), בדקתי שנכנסים לי קלסרים וספרים, שאני סוחבת איתי בדרך כלל, והכל נכנס. המחיר - 250 ש"ח, שיחסית לשאר התיקים שם, היה יקר.

למעלה