אם כבר הזכירו... אז:kommienezuspdat
G glebRa New member 21/2/06 #8 אגב אני חושב, שאין דרך הרבה יותר טובה לתאר את הקול שלו מאשר: like how you'd sound if you drank a quart of bourbon, smoked a pack of cigarettes and swallowed a pack of razor blades. . . . Late at night. After not sleeping for three days.’
אגב אני חושב, שאין דרך הרבה יותר טובה לתאר את הקול שלו מאשר: like how you'd sound if you drank a quart of bourbon, smoked a pack of cigarettes and swallowed a pack of razor blades. . . . Late at night. After not sleeping for three days.’
G glebRa New member 26/2/06 #22 עדכון חם מהתנור!!! Tom Waits: Nighthawks at the dinner - Nighthawk postcards from easy street
1 1Melancholic New member 26/2/06 #21 האלבום The Kinnitty Sessions של Lunasa... מוסיקה אירית משובחת ומעוררת השראה למי שאוהב כמובן
פ פנטילון New member 26/2/06 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל הדיסקים שלהם מעולים
M Ms UnderstOod New member 26/2/06 #25 Kelly Clarkson - Anytime סתמו 26.3 אני הולכת להופעה שלה.. אווו יהההה
M Ms UnderstOod New member 26/2/06 #27 תגידי מה שאת רוצה.. לבנאדם הזאת יש יכולת ווקאלית מדהימה ואף מרשימה מאוד.
M Ms UnderstOod New member 27/2/06 #38 שתקי.. החלק המביך הוא לא מה שאתה שו שומע, כי אם להתבייש במה שאתה שומע.. קלי קלארקסון מלכה, ורק מישו שיודע להעריך קול טוב יודע זאת! כמעט נינט [:
שתקי.. החלק המביך הוא לא מה שאתה שו שומע, כי אם להתבייש במה שאתה שומע.. קלי קלארקסון מלכה, ורק מישו שיודע להעריך קול טוב יודע זאת! כמעט נינט [: