המלצות לשירים

Blackwolf2

New member
המלצות לשירים

מישהו מוכן להמליץ לי על שירים של Blind Guardian? :) תודה מראש ^^

Soulforged1

New member
אמממ הנה כמה מהשירים הטובים :

bard's song mirror mirror valhalla and then there was silence banishd from santcury i'm alive last candle and the story ends nightfall ויש עוד מלא שירים גדוליםםםםםםםםם ...

DanieLushka

New member
עוד כמה

Another Holy War My Last Sunrise Bright Eyes Blood On My Hands Noldor Somewhere Far Beyond Mr. Sandman זה כ"כ חמוד\יפה
Ashes To Ashes

כן! חני סחטיין עלייך, זה אחד השירים

הכי טובים מהדיסק night at the opera - שזו מחווה לדיסק המדהים של קווין ד"א, מה המסנג'ר שלך? אני צריך לדבר איתך.. וגם להשמיע לך משהו
ואם כבר הדיסק הזה - Precious jerusalem, battlefield ועוד שירים ששכחו Imaginations from the other side Nightfall Time stands still (at the iron hill) Blood tears (אני בשוק שאנשים שכחו אותו) When sorrow sang Wizard's crown Time what it is time Mordred's song Majesty Lost in the twilight hall Lord of the rings Guardian of the blind Age of false innocence אלו כמובן בנוסף לשירים שקודם, וכולם מומלצים, בליינד גארידאן מלכים

Blade Of Fire

New member
מותר ועוד איך

אסור לפרסם את הדברים הבאים- -ליריקה של שירים -לינקים להורדות לא חוקיות ("העלתי את שיר X ללינק Y") -לדבר על הורדות לא חוקיות של שירים אחרת פורום זיהוי שירים לא היה קיים

scudnick

New member
כי יש על זה זכויות יוצרים../images/Emo4.gif

אבל אף אחד לא אוכף את ה"חוק" הזה, זה רק כסת"ח של תפוז כדי שיוכלו לומר "אנחנו אמרנו לא לעשות את זה, זאת לא אשמתנו"...

Blade Of Fire

New member
אתה יודע בכמה פורומים כן אוכפים

את זה? בהמון פורומים! וגם הנהלת תפוז מפקחת על העניין בזכוכית מגדלת... בפורום 160 ניסינו לעשות שירשור של ליריקס אבל הנהלת הפורומים הודיעה אחרי בערך יום למנהלות להוריד את השירשור. בקומונות זה באמת לא עובד... לא אוכפים שם את החוק בכלל...

McBlack

New member
אתה!

אני היחידה ששמה לב שפשוט הפסקת עם החוליה החלשה?

scudnick

New member
את לא היחידה. גם אני שמתי לב../images/Emo3.gif

אני אחזיר את זה עוד מעט, אבל עם להקות...

slallum

New member
יש שירים שכן מותר

אם אני לא טועה, כל השירים שנמצאים ב-Darklyrics.com הם מותרים לפרסום.

idanem

New member
מותר לתת לינק לאתר שמפרסם שירים

אבל אסור להעתיק אותם ולפרסם בפורום

סגידה, עכשיו, יש לך מסנג'ר או ICQ?

אני חייב להשמיע לך משהו!!! ודודי, זו לא גניבה, מותר להגיד שירים, אסור להגיד להוריד שירים

למעלה