המלצות לשירים!

Negative one

New member
המלצות לשירים!

טוב,שוב פעם,תמליצו על שירים טובים שאתם אוהבים לשמוע בזמן האחרון... אז,אני ממליץ על rammstein-mein herz breent-שיר מאד חזק של ראמסטיין,ואני שומע אותו בלי הפסקה בזמן האחרון.ומי שמכיר את ה"חטא ועונשו" של קיציס ופרידמן ימצא שם משהו מוכר...

T a L L L

New member
ראמסטיין זה גועל נפש...

להקה מגעילה...לדעתי... טוב הנה כמה המלצות... Powerman 5000 - Free Soil - Breaking Me Down Unloco - Failure 30 Seconds To Mars - The Mission Adema - Unstable 3 Days Grace - I Hate Everything About You Marlylin Manson - This Is The New Shit Fuel - Prove KoRn - I Did My Time * איפה שיש מספר בסוף השיר זה בתחילת השם של הלהקה.

Negative one

New member
הגזמת קצת...

אני גם לא מת על ראמסטיין אבל אני חושב שהם דווקא להקה טובה... מה שמרתיע קצת זה הגרמנית המעצבנת,אבל המוזיקה שלהם היא פצצה... אני לא שומע אותם כל כך הרבה,אבל השיר הזה שכתבתי הוא פשוט ממכר (ויש גם את DU HAST,שהוא שיר פצצה שיש לו גם גרסה בחצי אנגלית חצי גרמנית)

T a L L L

New member
אני רק שומע אותם בא לי להקיא...

הגרמנית זה כל כך מגעיל! לא סובל אותם.

street crappp

New member
כן זה נשמע אחושילינג נאצי... ../images/Emo3.gif

בעיקר du hust אבל חפיף הם לא כאלה גרועים, יש להם הברקות למנייהן..

Goshka

New member
חחחחח....אתה צריך לשמוע Links 234

השיר מתחיל כמצעד של הצבא או משהו והמילים זה משהו כמו: "שמאל, ימין, שמאל 2..3..4 אהההה.....זכרונות מהפלמ"ח ממש מכונות מלחמה הראמסטיין האלה ד"א, נאצים לא נראה לי, כי אומרים שאישתו של הסולן שדומה לשוורצנגר היא יהודיה.

street crappp

New member
אני בת אגב :) ..יהודיהה?? רציני...?

בדוק שהיא יהודיה או שזה סתם השערות..??.

street crappp

New member
מצאתי את השיר ואני חייבת לומר ש..

וואהו שיר מטורף!! אין דבר יותר נאצי גרמני מזה!!!.. הצעדים בהתחלה... הגרמנית :) שיר מזוויע אבל לא נראה לי יותר גרוע מ du hust שהוא עדיין הנמבר וואן אצלי בקטגורית השירים המפחידים ביותר של ראמסטיין בלעעעעעעע!!!!!!!!

Goshka

New member
אני בטוח שיש להם שירים יותר מפחידים

אבל אם את יותר מתעניינת בקטע הנאצי....נסי את זה Anal cunt - hitler was a sensitive man

ShMo0LiKiPoDa

New member
חח מה אנאל קאנט באמצע החיים

אתה מכניס בכלל סגנונות אחרים.. לא קשורים לרמשטיין!

MaddyD

New member
נסו את die eier von satan

של טול. נאציזם טהור, בשילוב עוגיות קסם(:)

בספיישל רמאסטיין (ו-NIN) שהיה

באזימוט יום שבת, <דנה, טוב שלא התלהבתי.> הרחבה הייתה ריקה. לגמריי. גם סגרו אותה הרבה יותר מוקדם מאשר ת'רחבה של טול ודפטונס. השירים שלהם מפחידים. חוץ מאיזה כמה נסבלים וחרושים. מוותרת על התענוג.

Negative one

New member
טוב,אז תיקון קטן לשם שכתבתי

rammstein-mein herz brennt עכשיו חפשו את זה בקאזה,מיד!

למעלה