המלצות לרעפים

isi5

New member
יש שני פתרונות לפתחים החצי עגולים .

1. יש חומר שבה בשפורפרת כמו סיליקון וכשמזריקים אותו למרווחים כלשהם , הוא מתנפח ומתאים את עצמו למרווח מתקשה ומקבע .ככה עשיתי עם מדיח כלים משני הצדדים שהנגר לא מדד במדויק . ומאז - עברו 10 שנים . המדיח לא זז. 2. באחת האתרים של אריחי רעפים פוטוגזים ראיתי סוג של מסרק כזה שיושב מתחת לרעף הראשון . הוא אינו סותם באופן מלא , אבל לא נותן לציפורים להיכנס . חפשי , ניראה לי שווה את הטירחה ( גג מדהים ) .

inbaluz

New member
הגג מדהים - דיברתי עם החברה...

שוקלת לשדרג מהרעף הפשוט לפורטוגז. איך הם פיזרו את הצבעים - הרי זו לא אותה כמות מכל דבר....

הגגן שלנו

נשבע שלעולם לא יסכים לעשות דבר כזה יותר, זה באמת לא היה קל וכל הזמן נדרש ממנו פיקוח. אבל איכשהו זה הצליח. הם פשוט לקחו יותר מערמת הרעפים הכהה ופחות מהאחרות בצורה מאוזנת. צריך להבין שברעפי הפורטוגז הצבעוניים - לכל רעף יש מספר גוונים בעצמו. אם להודות על האמת, זה היה הימור. הלכתי על זה כי לא אהבתי שום צבע בפני עצמו ולא יכולתי להחליט. אז בא לי הרעיון ולא עצרתי יותר מידי כדי לחשוב, פשוט צלצלתי והודעתי שזה מה שאני רוצה...

צימעס

New member
כשרציתי שהרצף ירצף מעורבב,

הכנתי לו ערמות של אריחים ב יחסים מתאימים (למשל - אם היחס היה שניים מסוג אחד, אחד מסוג שני, שלושה מסוג שלישי, הכנתי קבוצות של 12 שהורכבו מ 2-4-6).

למעלה