המלצות לרעפים

adindina2003

New member
המלצות לרעפים

הגענו לשלב בחירת הרעפים.. מישהו יכול להמליץ? ליבי נוטה לכיוון של רעפים בהירים ...אבל אני מוכנה להתפשר על צבע בשביל איכות. מי יכול לעזור?

fireman

New member
אצלי בבית יש גג רעפי בטון של אקרשטיין

ואני מרוצה.

הרעפים צריכים להתאים לסגנון

השבוע ראיתי בית אפור עם רעפים אפורים - מראה נקי, היי טקי, מאוד יפה. הבית שלנו לעומת זאת הוא בסגנון הרבה יותר כפרי, חם וצילום הרעפים הצבעוניים שלנו מצורף. אלה רעפי יבוא אנטוניו או משהו כזה.

הגג שלך הוא **כל כך** מה שאנחנו רוצים!!!

כן, אני יודעת שייבאת אותו בחלקיםמאיטליה בעצמך
מהמם! יש לך תמונות עדכניות יותר של הבית? (איך קוראים למסגרת הזו מסביב לחלונות?)

מה פתאום ייבאתי אותו? קניתי אותו פה.

את המסגרת תכנן האדריכל ואין לי מושג איך קוראים לה... הרעפים הם ערבוב של כמה גוונים ואם תרצי אני אחפש את הנוסחה. וקישור ליבואן קוניאל אנטוניו

כנראה שזכרוני מטעה אותי... ../images/Emo13.gif

זכרתי שאת ערבבת לבד מאיזו חברה איטלקית... דווקא מאוד אשמח לקבל פרטים (אפילו שיש לנו עוד שפע זמן עד השלב הזה
)

רשר

Well-known member
מנהל
קוניאל אנטוניו (גוגל)

חברה איטלקית ותיקה שהקימה מפעל בארץ (אני חושב שע"י זכיין) כדי לחסוך את ההובלה, הרעפים מאיטליה היו מצוינים וזולים מהיבוא מצרפת וספרד,

הנה, מצאתי:

השתמשנו ברעף מדגם פורטוגז דאבל קופו. הצבעים: מתוך 15 משטחים שנדרשו לגג שלנו לקחתי: 10 משטחים של פלורנס עתיק (הרעפים הכהים) 3 משטחים ונציה עתיק (זה הצהוב) 2 משטחים מדיטרן (שהם ורדרדים-חומים ושמשו כצבע מקשר בין הצהוב לכהה) הגגן שלנו פיקח על פיזור צבעים נכון וכל פעולת הריעוף לקחה יום אחד עם חמישה 'בני דודים' שעבדו מצאת החמה עד צאת הנשמה.

אנחנו השתמשנו ברשת של לולים

עשינו ממנה כדורים ודחסנו אותה פנימה. לא נותן פתרון לחיות קטנות אבל פילים לא יצליחו להכנס
אני לא מוצאת את הפרוספקט שבו יש את שמות הצבעים שהשתמשנו בהם (אין את כולם באתר). אנסה מחר לחפש שוב, חייבת לצאת...

למעלה