המלצות לקטנוע

whomaniac

New member
המלצות לקטנוע

שלום,

אני מחפש קטנוע 125 שייקח אותי במסלול הלוך חזור תל-אביב רעננה מדי יום. חשבתי לקנות חדש כי אני לא מבין יותר מדיי בקטנועים ואני רוצה שיהיה לי כלי איכותי שלא יישבר באמצע הכביש (קצת מסוכן).

התחלתי לחפש וראיתי שאפשר לקנות קטנוע חדש של ניפוניה BRIO ב 9000.

לעומת זאת ישנם קטנועים יותר יקרים כגון הסאן-יאנג HD125 או ג'וי רייד. גם יש את קימקו שהם די מוכרים.

קודם כל:
על מה אתם ממליצים? אני רוצה קטנוע שיהיה גם יחסית בטיחותי ולא יקפוץ לי מבאמפים קטנים בכביש.
האם הקטנוע הזול של ניפוניה באמת פחות איכותי?

תודה!

barnyrebal

New member
כמה עצות

1. תעשה נסיעת מבחן על הכלי שאתה חושב לקנות (פונים לסוכנות ומתאמים, יתן לך הרגשה ראשונית איך זה לרכב על הכלי שאתה חושב עליו).
2. קח בחשבון שהמסלול היום יומי שלך הוא לא כ" קל (מבחינת דרך, עומס וכיו"ב, IMHO), אז תשקיע בכלי יותר איכותי שיוכל להתמודד עם הנסיעה הזאת.
3. מיגון מיגון ועוד מיגון (בעיקר בתור רוכב/ש חדש

ובנימה אישית,
אני מוכר את ה xEvo 123 שנת 2013, כלי מעולה. אם אתה מעוניין מוזמן לפנות בפרטי.

פרארי1

New member
עדיף קטנוע חזק מקורר מים

ה-HD הוא בהחלט אופציה מצויינת גם בזכות מנוע חזק וגם בזכות גלגלים גדולים שעוזרים ליציבות ולנוחות.
הבריו אמנם מפתה בגלל מחירו הזול, אבל לדעתי הוא לא מתאים למשימה, הוא קטנוע נחות מרוב מה שיש בשוק, אם כבר כלי בסגנון הזה, האינובה של הונדה עדיף לעין שיעור.
שלושת המתמודדים במבחן האחרון של פולגז, גם הם יענו היטב על הדרישות, כמו גם הקטנוע שהוצע לך על ידי המגיב הקודם - ה-XEVO 125, שהוא כלי מצויין ונוח.

rusti james

New member
~ לאין שיעור

ולפות"ש - גמאני מצטרף להמלצה על HD
או מקורר נוזל אחר, עם עדיפות לגלגלים גדולי קוטר (מוסיפים יציבות ובולעים מהמורות)

this11

New member
אז ככה

קח בחשבון שכמו שכתבו לך- הנסיעה שלך היא לא ממש קצרה אז הייתי שןקל כן להשקיע קצת יותר כדי שהכלי שלך יחזיק מעמד. אתה יודע איך אומרים- לפעמים לשלם זול גורם לנו לשלם ביוקר.

תרפרף קצת בפורום, יש חוות דעת על הקטנועים המעניינים באמת.
אני כתבתי בהודעה אחרת את עמדתי לגביי דיאלים, כך שהייתי לוקח את S1 בחשבון. עדיף להוסיף קצת כדי לקבל משהו איכותי יותר. מה גם שאתה מקבל אצלם תשלומים אז זה מקל קצת על העלייה במחיר.
בהצלחה ובכל מקרה, קח את הניפוניה לנסיעת מבחן (או כל מה שתחליט). זה ייתן לך את האינדיקציה הכי טובה.

למעלה