המלצות לפראג?

המלצות לפראג?

אחרי גיחה ללונדון אנחנו טסים למולדת הצ'כית לחמישה ימים כולל אירוע חגיגי אחד..
יש המלצות למסעדות מיוחדות שמתאימות גם לצמחונים? שקלתי להזמין מקום במסעדות המכוכבות בכוכבי מישלן אבל לא הייתי בטוח שהם יתאימו לצמחונית שלי

s0sem1

New member
Ambiente Pasta Fresca

מסעדה איטלקית מעולה לדעתי, ממש במרכז העיר העתיקה.
אכלנו שם פסטות מצוינות - בטוח שיש גם מבחר לצמחונים.
שווה לעבור שם בצהריים ולהזמין מקום לערב כי היא די מלאה..
&nbsp
ואם בסוף כן ממושלנות - אנחנו אכלנו ב the alcron - יש שם לדעתי אופציה צמחונית בכל קטגוריה והתפריט שלהם מאוד גמיש ומאפשר לבחור איזה מנות שרוצים, אז בהחלט יכולה להיות חוויה מעניינת

kessem2

New member
כמה הצעות

Pizza Nuova - מאותה רשת כמו בתגובה מעלי. יש כמה אפשרויות של דילים של All you can eat. אפשרות לבר סלטים חופשי, ואז פיצות ופסטות מגוונות שמוגשות לשולחן. נותנים מן עיגול קרטון שבצד אחד ירוק בצד אחד אדום. ירוק אומר להמשיך להגיש ואדום להפסיק. יש גם קינוח שכלול, פיצה עם נוטלה ופיצה עם מסקרפונה ופירות יער, לא לפספס! טעים טעים ושירות נהדר.

Como - מסעדה ים תיכונית. בכיכר ואצלאב. עיצוב מקסים, אוירה כיפית שירות מעולה ואחלה אוכל. לא מהזולים יותר, אבל ממש ממש לא יקר.
לא לפספס את המשתנות בשירותי הגברים...

Almare - מסעדה איטלקית עם פירות ים ועוד, מצויינת! מנות מאד מדוייקות. הלכנו במקרה, בלי תכנון מוקדם והיה נהדר. ראיתי אחר כך באתר שלהם שיש להם עוד סניפים עם אוכל קצת שונה. לא בדקתי לגבי מנות צמחוניות, אבל אפשר לבדוק באתר. ובדרך כלל באיטלקיות יש מגוון.
http://www.al-mare.cz/en/

תודה הקדמת אותי המלצות בבקשה

אנחנו טסים ב17 לסופ"ש להנות מאוירת חג המולד
לנו אין מגבלות טיבעוניות
מה מומלץ ?(מסעדות מכוכבות כבר הוזמנו)

החתולית

New member
אירוע חגיגי שמח שיהיה

למעלה