מסעדות בפאריס
סופסוף אני בבית, מצליחה להתחבר לתפוז, והספר שהזכרתי פה לידי, אז הנה ההמלצות המובטחות. לא הייתי שם "לפני יומיים" אז אני מקווה שעדיין אפשר לסמוך על המידע הזה. בדרך כלל הצרפתים יותר יציבים מאצלנו, אז אם המסעדה עדיין פתוחה סביר שהרמה לא ירדה. רובע 11: Le repaire de cartouche מסעדה קטנה ולא מכופתרת. התפריט היה בכתב יד כך שהיה לנו קשה מאד לפענח ודי הימרנו על ההזמנות, והיה מצויין. blvd Filles-du-Calvaire 8 0147002586 מטרו Saint-Sebastien-Froissart, Filles-du-Calvaire רובע 6: Le Bastide d'Odeon מקום די מכופתר (בהשוואה לקודם, אבל לא התכוונתי שיש חובת חליפות), עם המון מלצרים עומדים לשרת מכל עבר ומפות לבנות מעומלנות. אוכל פרובנסאלי מעולה. Rue Corneille 7 0143260365 מטרו Odeon או לוקסמבורג (RER). Sud-Ouest et Cie אוכל מדרום מערב צרפת - כבד, שמן, טעים: קונפי דה קנר, קסולה לסוגיו, וכו'. blvd Montparnasse 39 0142843535 מטרו מונפרנס רשת: Le Petit Bofinger זו רשת של בראסרי, אני הייתי בסניף בבסטיליה (rue de la Bastille 6) אבל אני מניחה שהם אותו דבר. מומלצת למי שרוצה פלטה ענקית של פירות ים קרים (צדפות, סרטנים וכו'). חלקתי כזו עם הסועדת הנוספת בחבורה ובקושי יכולנו לחסל, אבל זה גם עלה המון. הבנים לקחו אוכל רגיל, שהיה בסדר אבל לא משהו מיוחד. שווה גם בשביל החווויה של הבראסרי - שונה מאד משאר המסעדות שדומות יותר לביסטרו. ה annex של הגדולים: ביסטרויים השייכים לשפים גדולים. זו לא המסעדה הראשית שלהם, לא אותה איכות וגם לא אותו מחיר, אבל בסדר גודל שלי זה מצויין. הייתי בשניים כאלה: Vin et Maree - דגים. יש 3 סניפים בפאריס (רובע 11, 14, 16). Le Bistrot d'a cote (אין לי פה אקסנטים, קוראים את זה "לה ביסטרו ד'קוטה" - של השף Michel Rustang. יש 34 סניפים (רובע 1, 5-מתמחה בים, 17). אוכל צרפתי מודרני מעולה.