המלצות לעיתות מלחמה

KindOfBlue

New member
המלצות לעיתות מלחמה

על רקע חדוות המלחמה המציפה את ערוצי התקשורת, להלן מספר המלצות: לכבות טלוויזיות ורדיו ולסלק את כל העיתונים להקשיב ל WE INSIST של Max Roach ו ABBIE LINCOLN - תקליט המופלא המוחה נגד גזענות ושנאה ומטיף לשוויון ואהבה וכן ל HOWLIN WOLF זמר הבלוז הענק, בדיסק מומלץ ביותר AINT GONNA BE YOUR DOG

FABER

New member
המלצות לחדר האטום

chet baker- baby breeze nat adderly- work song cannonbal adderly-nipon soul (כן הם אחים) john coltrane-bye bye blackbird sonny rollins saxophone colossus eric dolphy-out there thelonious monk-plays duke ellington joe pass- virtuoso coleman hawkins-the hawk flies high herbie hancock-empyrean isles,maiden voyage, fat albert routunda,third plane george benson-breezin pat metheny group-the road to you oliver nelson-the blues and the abstract truth חלק מן התקליטים הנפלאים האלו נחשבים לחלק מ-150 אלבומי הג'אז הגדולים, פרוייקט שהיה בארץ לפני כ-4 שנים לערך, פרוייקט של mci . מי שמעוניין בעוד מידע לגבי הדיסקים הללו, אני יותר מאשמח לפרוש את המידע לפניו. ערב טוב

seafox

New member
הממ.לצערי הרב,אם אני אצטרך

להכנס לחדר האטום וזה יהיה עם המשפחה שלי,הם לא אוהבים כ"כ ג'אז אז ככה שרוב המוזיקה תתבטא במתי כספי וכל מיני אחרים.למרות שזה גם לא כ"כ נורא

FABER

New member
מצוין, מתי הוא פסנתרן ענק , אין לך

מה להפסיד . תקווה שתפרוץ מלחמה :)

seafox

New member
חח...תראה,המלחמה פרצה,ואני מסכים

לגבי מתי.ניגנתי בבחינות שיר שלו...ייתכן שגם בזכות זה עברתי...חחח.כי הייתה ידידה שלי (במקרה לחלוטין) שגם ניגנה מתי וגם עברה... אבל יותר מדיי מתי...לא טוב. אבל למזלי,אנחנו משפחה עם טעם טוב אז ככה שיש אולארצ'יק,ששת,עופרה חזה,כוורת...עוד הרבה.

KindOfBlue

New member
אם כבר קולטריין ודולפי

קולטריין - BLACK PEARLS ו - LIVE AT THE VILLAGE VANGUARD דולפי- OUT FOR LUNCH הכי יפה

FABER

New member
לא הזדמן לי לשמוע את הדיסקים

שהזכרת. אך אם אתה ממליץ, אז יותר מאשמח לשמוע אותם. אם תוסיף קצת פרטים לגבי הדיסקים אני בטוח שזה ימשוך אחרים להתעניין ולשמוע, מה גם שתרחיב את אופקיינו. צהריים טובים

zambush

New member
החדר האטום ../images/Emo73.gif

כיוון שלא נצטרך להיכנס לחדר האטום (האמריקאים כבשו את מערב עיראק) אז אני לא אוכל להמליץ על משהו בשביל זה, בסוף לא ישמעו אותו...
מה שאני כן יכול להמליץ והוא כן קשור למלחמה הוא האלבום Unorthodox Behaviour של Brand X, היות ולקטע הראשון קוראים Nuclear Burn
שמח פה

למעלה