המלצות לסקס ללא חדירה

המלצות לסקס ללא חדירה

שלום לכולם, אני מקווה שהגעתי למקום הנכון. לאחרונה הגניקולוג שלי הפסיק לי את הגולולות ולא ברור מתי ירשה לי לחזור אליהן. אני וחברי נאלצים להשתמש בגומי הזה שנקרא קודנום ומוציא את כל הכיף... לא אני ולא הוא נהנים יותר מדי מהחדירה עם הגומי. ולצערי הרב שנינו רחוקים מלגמור כשהוא בתוכי. בנתיים האצבעות שלנו עובדות שעות נוספות. רציתי לקבל המלצות ורעיונות לסקס ללא חדירה. אשמח לשמוע מהניסיון שלכם, פתוחה להצעות לפחות עד שאוכל שוב לבלוע את הגלולה הורודה (או הסגולה). תודה מראש, לילוש.

יש כמה שיטות

1. שבי מול בן זוגך ותעשי הרבה "פוּוּוּוּ..." ורוח על הדנדוניק שלו. אם תעשי מספיק חזק ומספיק זמן אולי ירגיש את זה ויהנה. 2. סדרי לבן זוגך זוגה זמנית אחרת למין ולעצמך בחירי איזה עלם עקר ובריא עם מסמכים. 3. שני את הגדרת המושג "חדירה". 4. לכי בלבלי את המח למישהו אחר.

יא אם כל כך בילבלתי לך את המוח...

איך זה שטרחת להשקיע מזמנך ולענות לי? פעם הבאה שהודעה של מישהו מבלבלת לך את המוח אתה מוזמן לעשות את הדבר החכם ולא להגיב אליה. ככה אם בזבזת את הזמן שלך בקריאת ההודעה המבלבלת מוח לפחות לא תבזבז זמן גם בלכתוב עליה תגובה ואחר כך גם לקרוא את התגובות לתגובה שלך. יותר יעיל.

מבקש סליחת הפורם... לילוש...

הוא ידוע בחוסר סובלנותו וגסות רוחו. איש מר נפש. אכן הגעת לפורום הנכון והמשיכי לשתפנו

למעלה