המלצות לסופרמוטו

nirosm

New member
אחרי 10 שנים בריקודי בלט אפשר

להגיע לכזאת רמה סתם.........

הרושמת

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרושמת

New member
כמה כסף אתה חושב על להשקיע

באופנוע?? ועוד ועוד ועוד אבל קודם תענה על הרשיון והכסף..

הרושמת

New member
אה... במחיר הזה אני יכולה להציע

לך DR350, לא מוסב ולא כלום, או אולי איזה KTM ישן. יחסית זה מעט מידי כדי לקנות סופרמוטו נורמלי.. אלא אם כן מישהו יבוא ויתקן אותי..

tabit0st

New member
אה

מהם השינויים שצריך לעשות בכלי כדי להפוך אותו לסופרמוטו ובערך כמה עולים השינויים האלו???

הרושמת

New member
קודם כל להחליף ג'נטים ל17"

בשביל זה צריך נאבות מתאימות, ג'נטים, שפיצים, צמיגים. אחר כך, אתה גם יכול לסדר את מערכת הבלימה.. קליפר עם 4 בוכנות, רפידות סינטר, דיסק צף, לשחק עם יחסי ההעברה, עוד ג"גשים לקדימה ולאחורה קרבורטור אחר, אגזוז אחר הרשימה אינסופית. אבל כדי שהוא יהיה סופרמוטו, קודם כל ג'נטים. זה יכול לעלות בסביביות ה5000ש"ח בערך.

saarnadav

New member
קזימוטו נעלב...../images/Emo7.gif

(ה KLX שלי..) הרושמת קראה לו לא נורמלי...

הרושמת

New member
הוא צריך להעלב ממך

כי אתה זה שקורא לו קזימוטו... אני אמרתי... סופרמוטו נורמלי... יעני, לא חלש... האמת, אחרי שראיתי אתכם ביחד.. אתם באמת זוג לא נורמלים... אבל זה כבר סיפור אחר

saarnadav

New member
למען האמת השם הוא קצימוטו...

ועכשיו זה מתדרדר... קוראים לו קצימוטו מאחר והוא קוואסקי סופרמוטו . (קצימוטו זה הסמוראי לא הגיבן מנוטרדאם...) ועכשיו הוכחתי מעל לכל ספק את טענותיך לאי שפיות...

45degrees

New member
זה סכום מעט נמוך - לך על סופרמוטו

מבוסס XT או DR650 - תקבל את האמינות והנוחות לשימוש היומיומי שאתה מחפש. הכלים היותר קרביים XR KTM מצריכים יותר השקעה

asparagos

New member
תסתכל בקרטל, יש XT 500 מוסב

מתאים ליום-יום, וגם בתקציב שלך וגם ברישיון שלך.

kramberg

New member
פששש, משקיען

רציני, אה? במחיר הזה תנסה DRים חבוטים
רותם, את לא מוכרת?

הרושמת

New member
תשמע תראה..

אני רוצה קצת יותר מ20K.. אתה יודע בכל זאת, מבחורה... לא ראה שטח..... מטופל במקומות הכי הכי שווים בענף.... מבחורה....

למעלה