המלצות לנעליים

yaron1219

New member
המלצות לנעליים

שלום! אנחנו בדילמה מאוד קשה. לבן שלנו יש קלאב פוט והוא בשלב של הנעליים. איננו יודעים איזו נעל טובה... הישראלית או האמריקאית... נשמח לקבל המלצות בדחיפות!!!!!!!!!!!!!
תודה

חמדול

New member
נעליים

שלום, אני חמדת אמא לינון בן השנה.

מניסיוני הדל כל נושא הנעליים הוא אכן עניין מורכב. מה שבדרך כלל אומרים זה שלכל ילד תתאים נעל מסוימת ואין משהו כללי שהוא דווקא מומלץ

אבל-

אוכל בכל זאת לשתף מהניסיון שלנו כי עברנו כבר 3 זוגות שונים עד כה-
התחלנו עם אלפא פלקס כשהיה צריך להיות 23 שעות ביממה. לדעתי זו נעל טובה אבל לשלב מאוחר יותר כשהתינוק לא נמצא איתן כל הזמן. לנו בשלב ההוא הנעל עשתה פצעים והיינו צריכים להחליף. היום כשהוא רק ישן איתן יש מצב שהייתה לא רעה בכלל.
אח"כ עברנו למרקל- אחלה נעליים אלא שהן עם שרוכים- לקטנצ'יק שלנו יש בלי עין הרע המון כוח ופשוט לא הצלחתי להנעיל לו אותן בקלות ואחרי חודשיים נשברתי.
עכשיו קיבלנו מאנשים טובים את הג'ון מיטשל שזו נעל תוצרת ארה"ב ואני יכולה להגיד שסה"כ אנחנו מרוצים אם כי הנעל מחליקה לפעמים מהרגל בלילה.
מה שהייתי ממליצה זה לא לקנות בהתחלה כמו שאנחנו עשינו ולדעתי זו הייתה טעות אלא להשאיל מאנשים ולבדוק איך אתם מסתדרים פשוט חבל על הכסף. אני אשמח לתת לכם למדוד אלפא-פלקס או מרקל המידות הקטנות ולנסות לראות מה מתאים לכם אפשר לשלוח מסר.
בהצלחה!

אנחנו מההתחלה היינו עם הג'ון מיטשל

ואנחנו מאוד מרוצים. גם בגלל שזה סוג של סנדל אז לרגל יש הרבה מרחב גדילה. לא היינו לנו אף פעם בעיות איתן מבחינת פצעים או משהו כזה.
אנחנו מאוד מרוצים מהמהירות שבה הנעליים הגיעו אלינו - בקיצור, ממליצים מאוד על הג'ון מיטשל.

חשוב לומר שכל הנעליים עושות את אותה העבודה

המטרה של הנעליים זה לשמור על התיקון וכל הסוגים עושים את זה.
ההבדלים הקיימים הם בנוחות התפעול והעלויות
אנחנו באופן אישי היינו עם ג'ון מיטשל האמריקאיות והיינו מאוד מרוצים, הן מנוחות התפעול והן מהשירות של החברה בארה"ב
בהצלחה!

טובה53

New member
לנו יש נעלי מרקל

ואנחנו מרוצים מהנעלים ומהשרוכים.
בהתחלה התחלה היו לנו אלפאפלקס למשך 4 שבועות שגרמו לפצעים ולבכי. בגיל 3.5 חודשים החלפנו למרקל.
הנעל הישראלית פחות נוחה כי הנעלים לא מתחברות ומתפרקות אל המוט / מהמוט בקליק. בניגוד לשאר 3 הסוגים.

למעלה