המלצות למקל סנוקר

Anin17

New member
המלצות למקל סנוקר

בגלל שנמאס לי כבר מהציוד שהמועדונים מציעים חשבתי על איזה מקל טוב שיהיה שלי ושאני אוכל לשמור עליו כמו שצריך כמה מיכם מחזיקים מקלות משלהם ובאילו חברות טובות נתקלתם/שמעתם ומה אתם אומרים באיסטנבול יש סיכוי למציאות?

ophir snooker

New member
נסיון אישי

אנין שלום, מקל סנוקר טוב אפשר למצוא בארץ גם בפחות מ- 300 ש"ח. המקל הראשון שלי, שני חלקים, נרכש אמנם באנגליה, היה מצוין, וראיתי דומים לו בארץ בפחות מ- 250 ש"ח. המקל הנוכחי שלי, 3 חלקים ויותר כבד, מחזיק כבר למעלה מ- 5 שנים, חטף מהלומות רבות, מסרב להינזק, להתעקם או להישבר, ונרכש בארץ ב- 350 ש"ח. החברה לא חשובה, העיקר שתרגיש נוח עם החלוקה של המשקל, הקוטר של המקל באיזור האחיזה, וכו'. תתחדש, אופיר.

אני משתמש במקל של מועדון פשוט......

אני לא אוהב את המקל של שני החלקים כי הוא מתעקם דיי מהר.... תיקח מקל טוב, תשמור אותו בארון שלא יתעקם והכל יהיה בסדר..... ואם אתה קונה מקל, תדאג באמת למשקל שיהיה מתאים לך ולא כבד או קל מדיי....יאללה בהצלחה.....

mr snooker12

New member
עוד הצעה

יש גם את המקלות של דפרין שהם לא כל כך יקרות אומנם לא מההכי טובים אבל גם הם בסדר אני קניתי מקל משומש מחבר שני חלקים ואני די מרוצה ממנו הוא ישר למרות שיש לי עוד מקל בארון שקיבלתי מזמן בהצלחה לך.

9ball master

New member
אם כבר אז כבר

אני משחק פול ולא סנוקר אבל אם הייתי משחק סנוקר ואם הייתי רוצה לקנות לעצמי מקל אז יש רק אחד - John Parris http://www.parris-cues.co.uk/home.html הוא עושה את מקלות הסנוקר הכי טובים, כל המקצוענים משחקים איתם

זה עולה 800 ארו....

בשקלים בסביבות ה 3000 ואם אתה לא מקצוען ממש, לש שווה לקנות אותו....

9ball master

New member
מאיפה הבאת את הסכום הזה ????

221 אירו לדגם של סטיב דיויס זה 1220 ש"ח הכי יקר שיש באתר הוא 425 אירו אם אתה אוהב משהו אז זה שווה, אנשים מוציאים אלפי שקלים על ציוד סקי ויוצא להם לעשות סקי פעם בשנה, ופה מדובר במשהו שאתה עושה כמעט כל יום או לפחות פעמיים בשבוע, אם תוריד את כמות הפעמים שאתה משחק סנוקר בחצי אז תוך חודשיים חסכת מספיק למקל. מקל פרטי ישפר את המשחק של כל כל אחד ב 20 אחוז לפחות גם בגלל שזה יתרום לביטחון של השחקן גם בגלל שאתה מתרגל למקל אחד ולא מחליף כל פעם שאתה נכנס למועדון ובכלל בוא נראה אותך מוצא במועדון מקל אחד שהוא גם ישר וגם יש לו טיפ טוב.

בגלל זה אמרתי......

שצריכים לשמור על המקל שלך..... ברור שקשה מאוד לשחק עם מקל של מועדון, אבל אם יש לך תא למקל במועדון שאתה הולך אליו ככה אתה שומר על המקל לאורך זמן.....

9ball master

New member
תא במועדון ????

יש לך מושג כמה פעמים נפרצו תאים במועדונים שונים ונגנבו מקלות ???? לא תודה!!! אני אשמור על המקלות שלי בבית שלי!!! יש גם הבדל קטן בין מקל-בית שעולה גג $50 לבין המקלות שלי שעולים כמה אלפים

למעלה