המלצות למקומות

Aspasheshet

New member
המלצות למקומות

אני צריך המלצות למקומות: א.שיש בהם מוזיקה שחורה איכותית - מועדוני ריקודים וכו´. ב.שיש בהם הופעות טובות של אמני מוזיקה שחורה ג.סתם מקומות שאנטי כמו הטראבין ביפו או הסאמסרה בהרצליה פיתוח. תודה מראש אנשים ושנה טובה!

MC JaNaNa

New member
אז ככה....

במרכז: דינמו דבש (ת"א) ג´י ספוט (ת"א) הבארבי הישן (ת"א) בימי שבת בטרילניום (ת"א) דה ז´אבו (אשקלון) מארלי קלאב (נתניה) תא´אטרון אחר (משולב) (פ"ת) גפן (ראש העין) בדרום: טארבין (אילת) מאמא אפריקה (אילת) בצפון: הלונה (חיפה) מקווה שעזרתי... PEACE ג´אננה

slim girl

New member
גפן? ראש העין? אתה צוחק עליי אחי?

מצטערת שזה ממש לא קשור ואני ממש ממש שונאת לעשות את זה..... אבל ג´אננה תענה שניה - הגפן בראש העין חי וקיים? כי התמנים + דוסים פה מתלוננים נו סטופ עליו.... וגם לא ראיתי מודעות שתמיד תולים 10,000 בערך שיש מסיבה כזאת בכל ראש העין... ומוזיקה שחורה? פה? בגפן? ממתי.....?

tcy

New member
כן, אבל

כל מה שיש בגפן הזה זה סתם מוזיקת נחותים, יש שם בעיקר ערסים ומשמיעים רגאיי, ליל באו וואו וטופאק. שלא נדבר שהמבנה מיועד להיות אולמי וורסאי השני... יש שם מידי פעם מסיבות בימי שישי, אבל זה משמש בעיקר את תושבי הותיקה אם את מבינה למה אני מתכוונת, המקום שורץ ערסים בקיצור.

Aspasheshet

New member
עזרת חלקית. אני צריך מיקום

תודה איש יקר ,באמת עזרת. אבל אני צריך מיקומים של במקומות האלה - לא עיר אלא רחוב - כתובת - איזור משהו - אני צריך איזשהו מידע שיעזור לי להגיע לשם. אם תוכל להוסיף את המידע הזה לפחות לדבי חלק מהמקומות אני ממש אודה לך!

למעלה