קוסמי קרח וברקים../images/Emo87.gif
ההמלצות שלי הן להלן- הרבה סבלנות. רמות 1-10- מייפל איסלנד. ברמה 7 בדיוק לעבור לויקטוריה ושם לעשות את העבודה שלכם. 10-15- סליים הוא החבר הכי טוב שלכם. וחל-זונות
15-20- נסו חזירים. אם חזקים מדי אז.. לא יודע. אפשר גם HPQ. 20-24- קווסטים. HPQ. חזירים. ETC. KPQ 24-30- אנט טאנל הוא הבית שלכם לרמות האלה.אלא אם בא לכם KPQ חסר תועלת. 30-31- קווסטים בלודי, דובי צעצוע, ETC. 32-35- רמות מתות. אפשר לנסות להתקבל לMCPQ. מה שאני עשיתי זה להתנחל על MATEON באומגה סקטור. 35-50- LPQ, MPPQ, בובות נעות במו לונג, JAR בהרב טאון, דובי פנדה, רובוטים, CHRONOS למיניהם, עכברים. אומגה סקטור- חייזרים מסוקסים יחכו לכם שם. 50- קווסטים בNLC. זה ימלא את רוב הרמה המיותרת הזו. MCPQ. LPQ. ואם אפשר- לכו לעכברים. 51-70- LMPQ הוא החבר הסקסי ביותר שלכם. בובות נעות במו לונג, קפטנים, קרואים, ותזכרו להתאבד אחרי כל רמה שעולים. זה כיף. DTS בפארטי בלבד. רצוי עם קלריקית סקסית בשם ליז כפרעליה. 70+ אין המלצות עדיין. נראה כשאגיע לגשר הזה... אבל מה שאני מתכנן- להמשיך בLMPQ עד 71, קפטנים, DTS, וכן הלאה. אפשר גם וודוס והודווס בבית הרדוף. 80+ אלך לויקינגים לבדוק מה שלומם. אם לא עובד- אלך לגוביס או משהו בנוסח. תודה בתאל על היוזמה המבורכת.