המלצות למקום אימון??

המלצות למקום אימון??

למה לא נעשה אוסף של מקומות אימון שכל אחד ממליץ/אוהב לפי העבודות/רמות שונות?? אישית אני זקוקה להמלצות כי פרט למייז PQ אין לי מושג איפה יש לי להתאמן.... (רמה 51 קוסם קרח/ברקים שכרגע ממוקסס מלא הברקים..) למישהו בא לעזור?

תנסה את החתולים הגדולים בפארק של אורביס

אני כול לתת הרבה עצות לגנבים משתי העבודות

sapir aloud555

New member
וללוחמים, Anyway

(כי לאף אחד אין כח להכנס למדריכים הארוכים והחופרים שכתבתי)
עד רמה 30:

- 1~10: Maple Island - 11~15: Henesys PQ or Slime Tree, The Tree That Grew I/II, Mushroom Garden, Henesys Hunting Ground I - 16~21:Henesys PQ or Dungeoun Forest (Green & Horned Mushroom) - 21~24: Kerning / Henesys PQ or Pig Beach, Henesys Hunting Ground I (Green Mushroom), Dungeoun Forest (Green & Horned Mushroom) - 25~30: Kerning PQ or Evil Eye Cave, Land Of Wild Boar, Ant Tunnel​
רמה 30 ומעלה:

- 30~35: MCPQ or Wild Boar Land (Wild Boar), Evil Eye Cave I/II/III (Evil Eye), Ant Tunnel I/II (Zombie Mushroom) Swamp Of Despair (Ligator) - 36~40: MCPQ or Forest Up North VI (Curse Eye) Garden Of Green (J.r Grupin) Eos Tower 100 Floor (Ratz) Orbis Tower 8 Floor (Letty) - 40~45: MCPQ / Ludi PQ or Eos Tower 8 Floor (Block Gollem) Hidden Tower (Block Gollem) Dangerous Valley I (Copper Drake) The Entrance of Golem Temple (Stone Gollem) - 46~50: MCPQ / Ludi PQ or Eos Tower 8 Floor [Block Gollem) Drake Hunting Ground (Drake) - 50~55: LMPQ or Watch Out For Icy Path I (J.r Yeti) Hidden Tower (Block Gollem) Dangerous Croco I/II [Croco] Cloud Park IV (Luster Pixie) - 56~60: LMPQ or Watch Out For Icy Path I (J.r Yeti) Dangerous Croco (Croco) Cloud Park IV (Luster Pixie) Drake Meal Table (Drake) - 61~70: LMPQ / Orbis PQ or Forest Of Dead Trees III/IV (Coolie Zombie) Cold Field I (Hector) The Forest Of Gollem (Mixed Gollem) Haunted House: Vanity Room 3 (Hoodoo) Haunted House: Sophilia's Bedroom 3 (Voodoo) Vanished Village (Water Goblin)​
פפט, לוחמים זה
.

Don Nirtin

New member
קוסמי קרח וברקים../images/Emo87.gif

ההמלצות שלי הן להלן- הרבה סבלנות. רמות 1-10- מייפל איסלנד. ברמה 7 בדיוק לעבור לויקטוריה ושם לעשות את העבודה שלכם. 10-15- סליים הוא החבר הכי טוב שלכם. וחל-זונות
15-20- נסו חזירים. אם חזקים מדי אז.. לא יודע. אפשר גם HPQ. 20-24- קווסטים. HPQ. חזירים. ETC. KPQ 24-30- אנט טאנל הוא הבית שלכם לרמות האלה.אלא אם בא לכם KPQ חסר תועלת. 30-31- קווסטים בלודי, דובי צעצוע, ETC. 32-35- רמות מתות. אפשר לנסות להתקבל לMCPQ. מה שאני עשיתי זה להתנחל על MATEON באומגה סקטור. 35-50- LPQ, MPPQ, בובות נעות במו לונג, JAR בהרב טאון, דובי פנדה, רובוטים, CHRONOS למיניהם, עכברים. אומגה סקטור- חייזרים מסוקסים יחכו לכם שם. 50- קווסטים בNLC. זה ימלא את רוב הרמה המיותרת הזו. MCPQ. LPQ. ואם אפשר- לכו לעכברים. 51-70- LMPQ הוא החבר הסקסי ביותר שלכם. בובות נעות במו לונג, קפטנים, קרואים, ותזכרו להתאבד אחרי כל רמה שעולים. זה כיף. DTS בפארטי בלבד. רצוי עם קלריקית סקסית בשם ליז כפרעליה. 70+ אין המלצות עדיין. נראה כשאגיע לגשר הזה... אבל מה שאני מתכנן- להמשיך בLMPQ עד 71, קפטנים, DTS, וכן הלאה. אפשר גם וודוס והודווס בבית הרדוף. 80+ אלך לויקינגים לבדוק מה שלומם. אם לא עובד- אלך לגוביס או משהו בנוסח. תודה בתאל על היוזמה המבורכת.

Don Nirtin

New member
תוספות אפשריות לצורך הגיוון../images/Emo87.gif

דגי פרחים, דגי מסכה- באקווה רואד. שעונים קטנים וגדולים. LAZY BUFFY והחברה שלה ב60+. דרקונים אדומים בפריון לצורך הדרופים שלהם. האקספי מחורבן. רוחות רפאים עם לשון בחוץ- זיפנגו. שועלי לילה+ כדורי אש- זיפנגו. JR YETI באל נאט. יטים חומים+ פינגויינים חומים. זומביים
כלבים לרמה 70 בלבה. אם אתם ברי מזל- תגיעו למפה באקווה רואד לפני הפיאנוס- שם יש מפה עם FLYEYE חמדמדים כאלה. זאבים חומים. גם הקטנים וגם הגדולים. ואם ממש ממש בא לכם- תתאבדו. המוטבציה לעלות רמות זה רק אחרי שמתים ואין % לאבד.

אני עושה לסין מרמה 10 עד רמה 60

10-15 חלזונות או סלימים מקסימום פיטריות כתומות לביינתיים 16-20 פיטריות כתומות ברמה 19-20 אפשר לנסות חזירים או הנסיס פיקיו 21-23 לא תתקבלו הרבה לפיקיו בקרנינג עדיין חזירים אפשר לנסות פיטריות ירוקות או הנסיס פיקיו 24-27 פיטריות ירוקות עכשיו כבר בטח יקבלו אותכם לפיקיו 28-30 אתם תעלו הכי מהר בקרנינג פיקיו אם אתם מיתעקשים לכו ברמה 30 לפיטריות עם הקרניים באנט טונל\סליפיווד יש אפשרות לעשות CPQ אבל אף אחד לא יקבל אתכם עכשיו 31-34 אני מתייחס כאילו ממקססים קודם קריטיקל : פיטריות זומבי \ עם קרניים אפשר ללכת לאקווה רואד ולנסות כל מיני דגים שם אם תרצו תלכו ל- CPQ רק תדעו שלרוב תפסידו וכבר עדיף להיתאמן 35-45 CPQ או אם השתעממתם LPQ אם אתם רוצים - דובים חומים , דובים וורודים , עכברים באאוס טאוור (שני הסוגים) 45-50 סביבת מפעל הצעצועים לא עמוק בתוך מגדל השעון הפנדות והרובוטים כי LPQ ו CPQ לא מועילים כמו פעם אפשר גם ללכת להרוד בוסים באזורOMEGA SECTOR כמו ROMBOT , CHEIF GRAY , MT-09 51-60 LMPQ אפשר ללכת לשעונים הגדולים הם נותנים 95 EXP אפשר לנסות VOODOOS & HOODOOS בבית הרדוף אפשר ללכת לFOG ברמות 58-60 והכי חשוב אל תתיאשו ממקות אימונים אלד תמיד יש עוד חלופות עם % דומים

הטיZרית

New member
RD בפריון...

ברמה שלך עם ברקים ממוקססים אתה צריך להרוג אותם ב 2 מכות...

deisy

New member
קצת מקומות אימון לקלריק

האמת, אני לא זוכרת הרבה, סנילית שכמותי.... אבל אנסה לזכור מה עשיתי ברמות הקודמות... - 30- 35: סליפיווד, הפטריות עם הקוצים והזומביות. - 35- 40: החתולים באמוריה - 40- 50: Ludi PQ+ חתולים באמוריה - לקראת 48 התחלתי עם ה chronoses - 50- 55: Chronoses + זומביים במכרה או בחוץ - 55- 70: Zombies + voodoo+hoodoo, בעיקרון, מרגע שמתחילים עם heal מן הסתם כל הזומביים טובים.... לגבי ההמשך, ליז או ליאת ימשיכו...

Elizab3th

New member
דגי עצמות ../images/Emo99.gif

ההמשך, מרמות 80 ומעלה MDTS עם HS מופעל, 1892 EXP על כל אחד. אתמול התחלתי ללכת גם ל-BONE FISH וגוביס, אבל לא לבד, אלא עם קוסם קרח, EXP מעולה. אעדכן בהמשך, אני מנסה עכשיו כמה מקומות חדשים.

miss_t

New member
הכי כיף! תודי בזה! ללכת לחקור מקומות חדשים

לראות את היתרונות והחסרונות של כל מקום ופשוט להנות ממפות חדשות ואנשים חדשים שכל כך צריכים PRIEST איתם!!!

MDTS - Master Death Teddies../images/Emo108.gif

כמו DTS, רק קצת יותר חזקים [ואי אפשר להקפיא אותם, חרא F5] HS - Holy Symbol, הסקיל של הפריסטים שמעלה EXP

למעלה