המלצות למסלול

שי שורק

New member
המלצות למסלול

שלום לכולם.. בעוד כשלושה שבועות אני נוחת בבומביי ומדרים משם עדיין לא קניתי את הלונלי פלאנט ככה שאני לא ממש בקיא באיזורים רק ידע בסיסי באתרים היותר מוכרים. 1. הייתי שמח לשמוע המלצות על מקומות בדרום שלא כדאי לפספס (אין הגבלת זמן) ולא רק גואה... 2. האם כדאי לנסוע לפושקר לפסטיבל הגמלים שיוצא ממש בצמוד להגעה שלי או לוותר וישר להדרים.. תודה מראש על התגובות.. :)

shar75

New member
לפושקר כדאי לנסועעעעעעעעע....

בכל מצב !!!! אבל , אם כל אהבתי הענקית לפושקר (שלושה חודשים לפני שנה בדיוק ), פסטיבל הגמלים עם כל האטרקציות שיש לו להציע והן יכולות להיות מאוד נחמדות, הוא זוועה אחת גדולה. אי אפשר ללכת ברחובות והמחירים שם הם פי - 5 באותה תקופה. פושקר היא עיירה מאוד קטנה ובזמן הפסטיבל מגיעים לשם תיירים הודיים גם כן. אין ספק זו חוויה לא נורמאלית לראות איך לאט לאט הרחובות מתכסים באנשים שישנים בצידיהם..... הכניסה לפושקר באותה תקופה היא כשני קילומטר לפני פושקר כך שזו דרך שצריך לעשות ברגל וכמובן אם רוצים מקום לישון אז צריך להזמין מראש, ושוב לא לשכוח שחדר הכי זול שיהיה בפושקר יגיע ל- 300-500 רופי ללילה !!! לצערי נאלצתי לשלם את המחיר הזה לפני שנה, מה שגרם לי לעזוב את פושקר כ- 4 ימים לפני סוף הפסטיבל ולחזור אליה מיד אחריו. ההתארגנות ועליית המחירים שם מתחילה כשבוע לפני הפסטיבל , ובאמת באמת, אנשי הפורום שמכירים אותי קצת יותר מקרוב יודעים כמה אני מתה על פושקר.... לא בזמן הפסטיבל !!!! רצוי לנחות בבמוביי ולרדת דרומה ואחר כך לעלות לפושקר, לא לפספס אותה !!!

s20782

New member
אסור לוותר על פושקר

במיוחד פסטיבל הגמלים זה חוויה שלא מפספסים. נכון שהיא עמוסה אין מקום לזוז אבל יש שם משהו שלא רואים. מדהים. ופושקר מקסימה אפשר להתקע בה חודשים האנשים שם הם בין המקסימים שנתקלתי בהודו. בכל מקרה המלצות. רג'אסטן-פושקר, אודאיפור,דלהי,אגרה-טאג' מאהל, בראטפור-עונת הקינון של החסידות מקסים. האמפי,פונה, גואה, ומשם אפשר רק לרדת דרומה... תהנה בשביל כול המתגעגעים....

למעלה