המלצות למסך

• פותח הנושא fensi
  • פורסם בתאריך

fensi

New member
המלצות למסך

שלום לכולם, שמי אלון ואני עובד בחברת הפקות של סרטי אנימציה , האם למישהו/י כאן יש המלצות למסך שעובד על HD מלא ובעל יכולות ל-COLOR CALIBRATION עניין הLCD או CRT לא משנה כל כך, ההמלצה היחידה שקיבלתי עד כה נגעה ב eizo ce 210 w אך אני מחפש משהו מעט יותר זול תודה מראש אלון

קליברציה עם מה?

עם מסך אחר? אם כן אז איזה מסך? עם מדפסות? מההתנסות שלי אף פעם אין לא מצליחים להגיע גם ל 80 אחוז צבעים נכונים עם מסכים שונים גם אחרי כיול עם ציוד מתקדם (כל מסך הראה צבעים שונים גם כשהם היו על אותו תקן ISO) אז שווה לבדוק כמה ההשקעה הזאת שווה. זה אולי מוסיף למקצועיות של המקום אבל זה חור בתקציב ואין לו משמעות אמיתית מעבר ל-לפחות ניסינו.

fensi

New member
ושוב

כרגי אנחנו עובדים על מסכי DELL 22 LCD אבל כל זה לא משנה לי יותר מידי אני צריך לעשות את הקליבקרציה הזו למס' מצומצם של מחשבים כגון של matte paitings textutre painter and also for the shading department the lighting and the compositing we doing in another studio

מהתשובה שלך קצת מריח שאתה לא ממש מבין מה אתה

רוצה. קליברציה היא ביחס למשהו. תאמר לי ביחס למה הקליברציה ואני אמליץ על מסך. שום דבר ממה שכתבת לא רלוונטי חוץ מהקומפוזיטין לסטודיו אחר. תגיד לי מה יש בסטודיו השני שצריך קליברציה אליכם ונמליץ לך על מסך.

למעלה