המלצות למנתח פרטי

מיכל235

New member
המלצות למנתח פרטי

שלום בנות, אני שוקלת לבצע את הניתוח באופן פרטי. אשמח לקבל המלצות מי נחשב מומחה בתחום ושניתן לעבור אצלו ניתוח באופן פרטי באזור המרכז. תודה מראש מיכל

שלום לך

הרופא המומלץ שלנו לניתוחים הוא דר' סוריאנו - נחשב ללא ספק למומחה בתוחם וניתן לעבור אצלו ניתוח באופן פרטי. רופא נוסף מומלץ - פרופ' גולדנברג. שניהם מאזור המרכז ועכשיו לשאלות למה פרטי למה לא בתה"ש? האם היית כבר במרפאה בתה"ש לייעוץ?

מיכל235

New member
שלום זק

חיכיתי לתור לבילינסון, לרופא שהמליצו לי עליו, אני מחכה כבר למעלה מחודש לתור בהתחלה הוא היה בחו"ל עכשיו הוא חולה ונמאס לי לחכות, הציסטה ממש מציקה לי וגורמת לכאבים. לגבי תל השומר לא פניתי לשם, קראתי פה כל מיני דעות על סוריאנו לחיוב ולשלילה. לפי מה שקראתי בפורום הבנתי שבניתוח פרטי זמן האישפוז קצר יותר, ואני מעדיפה כמובן לשהות כמה שפחות בבי"ח, ועפ"י מה שהבנתי בערך מחצית מהסכום ניתן לקבל החזר מקופת החולים. וכמובן אם אני כבר יעשה פרטי אני מעדיפה ללכת למנתח שהכי מומחה בתחום ולכן אשמח לשמוע מבנות שביררו בעבר מי נחשב הכי טוב.

תשובה

זמן אישפוז ללפרסקופיה הוא די דומה בציבורי ובפרטי. גם בציבורי מזמינים לניתוח יום לפני ונשארים בערך עד יום אחרי אם אין הסתבכויות. אותי לפתיחת בטן הזמינו ערב לפני ונשארתי שבוע. למרות שציבורי נשמע רע יש בו יתרונות - אני את כל הניתוחים שלי שקשורים לאנדו עברתי בציבורי ולא נשארתי שם יותר ממה שהייתי צריכה. לגבי הסכום את צריכה לברר בקופה שלך לגבי ההחזר. לגבי סוריאנו יש דעות שונות עליו נכון, אבל אם לבחור מנתח מנוסה מקצועי ומומחה לאנדו זה סוריאנו. וד"א לפרסקופיה זה התחום שלו.

מיכל235

New member
לפי מה שקראתי בפורום

היו בנות שעשו את הניתוח פרטי וסיפרו שהן הגיעו בערך שעתיים לפני הניתוח ויום אחרי הניתוח כבר הלכו הביתה, האם אני טועה?

לא, בהחלט לא טועה

לפרטי יש את היתרון שאין שם כמות "מסחרית" של חולים ולכן הם יכולים להזמין אותך קצת לפני הניתוח ויכולים להכין אותך בלי שתמתיני בציבורי יש עוד חולים וצריך להתייחס לכולם ולכן מזמינים אותך בין 12 -24 שעות מראש. לגבי השחרור לפעמים גם בציבורי אם הכל בסדר ואין לך חום והסתבכויות במיוחד עם מדובר בלפרסקופיה את משוחררת למחרת הניתוח.

סלסה מ

New member
מנתח פרטי

הי מיכל, אני נמצאת היום לקראת ניתוח בבי"ח חולים פרטי עם התלבטות גדולה מאוד לגבי בי"ח ציבורי. אני לא בטוחה שיש טעם להוציא כמה אלפים טובים על ניתוח שיבוצע אמנם לא ע"י דר' סוריאנו, אך בהחלט ע"י מנתחים טובים מאוד. בכל מקרה, אם לעבור ניתוח בפרטי אז כמובן רק רק אצל דר' סוריאנו.
את יכולה לגשת אליו באופן פרטי למרפאה בת"א, היחס מאוד אישי ונעים, גם של המזכירה שיודעת הרבה על כל מיני תהלכי בירוקרטיה והסדרים. מקווה שההחלטה שלך תהיה יותר קלה מאשר שלי
בהצלחה

מיכל235

New member
ובנוסף

האופציה של בחירת המנתח חשובה לי מאוד, למרות שאתן אומרות שבתל השומר כולם טובים, בכל זאת אני מעדיפה לבחור את המנתח וללכת על בטוח כמה שניתן.

צודקת בהחלט

בחירת מנתח זה באמת הכי חשוב וכמו שכתבתי שני המנתחים המומלצים ושניהם מצויינים בתחום הלפרסקופיה הם דר' סוריאנו ופרופ' גולדנברג. ושיהיה בהצלחה תעדכני מתי הניתוח היכן ומי מבצע שנוכל להיות איתך.

galim29

New member
למה פרטי כשיש מחלקה מצוינת בשיבא../images/Emo35.gif

המחלקה בתל השומר נחשבת מצויינת וכל אחד מהמנתחים שם מעולה. כדאי שתבדקי אותה לפני שתוציאי ים כסף על משהו שאולי תהיי מרוצה? סוריאנו מנתח פרטי באסותא אבל גם דרך בית החולים יש סיכוי שתקבלי אותו. הוא מטפל במקרים מורכבים. אין תחליף לבריאות אבל לא בטוח שאם תלכי פרטי זה יהיה פחות טוב מבית חולים ומחלקה שמתמחה באנדומטריוזיס. מה שחשוב זה לפגוש את הרופא ולהתרשם. דרך אגב, גם אם הדיעות על סוריאנו חלוקות כדאי שתשפטי בעצמך. הדיעות עליו חלוקות ואני אומרת:
אין חכם כבעל ניסיון
אני אישית הייתי מאוד מרוצה מהרופאים והניתוח שעברתי לפני 7 חודשים.

chin1

New member
אני ממליצה על ד"ר דיקר

אני עברתי אצלו ניתוח בפרטי , רופא מדהים

למעלה