המלצות למכשיר קשר

lolla25

New member
המלצות למכשיר קשר

למישהו יש המלצות למכשיר קשר?
מישהו מכיר את המכשיר של מוטורולה T6 או T8? כתוב שהטווח שלהם הוא 8 או 10 ק"מ אבל מישהו אמר לי שבפועל זה רק כמה מאות מטרים...
אשמח לקבל המלצות ספציפיות של דגמים.

תודה!

natyh

New member
רדיו שאק

מכשיר קשר של מצנחי רחיפה כנסו לפורום רוח הקודש מצנחי רחיפה ותעלו את השאלה שם לי יש יאסו לא זוכר במדויק את הדגם , מרוצה ממנו מאד טווחים לפחות 10 ק"מ מכשיר קטן לא יקר צריך לקנות בחול מומלץ כמובן מרדיו שאק .

natyh

New member
yaesu VX-2R

מכשיר ישן ומצויין היום כבר יש חדשים ממנו .

lolla25

New member
תדרים

שמעתי איפשהו שאם קונים בארה"ב יש תדרים שונים לעומת אירופה, זה לא נכון?

natyh

New member
תלוי בשימושים שלכם

אנחנו משתמשים בתדרי UHF לכולם יש מכשיים תואמים ,התדר שלנו 800 ומשהו מיגה הרץ, לא כתבת מה השימוש כמה אנשים אתם למי אתם מתכננים להתקשר, לאיזו מטרה .
את מעלה נושא מאד כבד כאן שכולו נגזר מהשימוש הייעודי במכשיר.

למטפסי הרים יש את התדרים המיועדים להם , למצנחי רחיפה גולשים יש תדרי ייעודיים השאלה לאיזה מנהלות תחנות קרקע ובסיסים את מעונינת להתחבר ?

מן הסתם אתם לא מתכננים להשתמש בזה לסקי רגיל אלא משהו הרבה מעבר לכך לא ?
במידה וכך את צריכה להתחיל לברר מה המנהלה המתאימה ומהם תדרי תחנות הקרקע מכאן תחליטו על המכשירים המתאימים .

לגארמין אגב יש מכשיר הנקרא רינו שמשדר את מקום הימצאכם בכל רגע אולי דוקא זה יתאים לכם .

itamo

New member
מכשיר כדי לשמור על קשר בין הגולשים

אם אנחנו רוצים מחשיר כדי לשמור על קשר בין חברי הקבוצה, בלי קשר לתחנה כלשהי, כי זה יותר נוח מלשלוח SMS ולהתקשר כל הזמן.
משהו עם טווח יחסית גדול וקטן.

itamo

New member
350 דולר זה כבר יותר מידי יקר

נראה לי מוגזם לגמרי. וגם כל אחד חייב לקנות לעצמו מכשיר כזה.
בשביל לראות את המיקום של כולם על המפה אפשר להשתמש בגוגל לטיטוד בחינם ובאפליקציות אחרות שמודדות נתונים.

אני מחפש מכשיר פשוט, רק לדיבור עם טווח אפקטיבי יחסית גדול של כמה קילומטרים במחיר שפוי של עד 100-150 דולר.

למעלה