לינקולן -מועדון זוועתי מכל הכיוונים
לינקולן ת"א הכי גרוע מהרשת, אחריו לינקולן חולון, וראשל"צ יותר טוב יחסית אליהם. אף אחד מהם לא עומד בשום קריטריון של מועדון טוב. ציוד זוועה ברמות שלא יתוארו, שולחנות שמפחיד לשחק עליהם, עם בד זול ושחוק מלפני 10 שנים, כדורים סדוקים ושחוקים, שרות ממש לא טוב ומחירים בשמיים. מועדון עם שולחנות פול - "סקורס" קצת יותר טוב ממנו ברמת השולחנות וגם קצת יותר זול, נדמה לי, ו"מונרך" אוכל אותו בלי מלח, ציוד ושולחנות לא ניתנים לשום השוואה - זה מועדיון עם ציוד הכי טוב בארץ שאני מכיר. "קיוז" - פעם אחרונה שהייתי, שולחנות לא היו משהו (איטיים באופן מפחיד, כמו חלק מהשולחנות של לינקולן - בד חרא) והיה פשוט בלתי אפשרי לשחק, כי היית נתקע בקיר, וצפוף שם נורא. מועדון עם שולחנות סנוקר - אפשר גם ללכת ל"מונרך", אבל סנוקר טוב הרבה יותר נפוץ מפול טוב, וחבל לשלם את המחיר היקר על משהו שאפשר למצוא יותר בזול. אני לא אוהב סנוקר, אז אין לי הרבה מקומות להציע, אבל אני יכול להמליץ על "אריסטוקרט" בבת-ים, כי זה מקום שאני מכיר. יש הרבה שולחנות 10 ו-12 פיט, שולחנות יחסית מטופלים, בקשה של פילוס שולחן אכן מתבצעת (תוך פחות משבועיים במקרה שלי), והמקום ממש זול וטוב.