המלצות למועדון חדש

המלצות למועדון חדש

זקוק לכל חוות דעת לאיך אמור להיות המועדון סנוקר שבו הייתם רוצים לבלות והאם לדעתכם זה עסק כדאי. לעונים תישמר הזכות להיות V.I.P

Anin17

New member
כדאי או לא

קודם כל אני מתאר לעצמי שאין פה לאף אחד ספרי חשבונות של מועדונים כאלה וזה גם תלוי במיליון ואחת גורמים מיקום, השקעה והרשימה עוד ארוכה.... לפי מה שיוצא לי לראות רוב השבוע חלש במועדונים ורק באמצע השבוע יש עבודה וגם היא מתחלקת בין הרבה מקומות ובמחירים תחרותיים בכל מקרה אל תיתן לי להוציא לך את הרוח מהמפרשים

puppet

New member
לדעתי הדבר הבאמת חשוב

הוא משטחים ישרים שנמצאים במעט מדי מועדונים בארץ. כל השאר חשוב הרבה פחות. בזמנו, שיחקתי במועדון סנוקר שהיה במעלות תרשיחא (אל תשאלו). כל שולחן שם היה יותר קעור או קמור מהשני. זה היה נורא.

11122233311

New member
דעתי

לדעתי מה שחשוב במועדון סנוקר זה מרווח דבר ראשון. אני שונא למשל את הלינקולן כי הכל שם צפוף ואי אפשר לשחק בצורה נורמלית. עוד דבר שלדעתי הוא רע שם זה המוסיקה, שמים מוסיקה רועשת באוזניים מוזיקה גם גרועה גם חזקה, אם הייתי רוצה מוזיקה הייתי הולך למועדון. לדעתי במועדון סנוקר צריך להיות או מוסיקה חלש או בכלל לא אפילו. אני אישית גם אוהב יותר שאת השתייה שלי והאוכל (אם בכלל אני לוקח) אני מקבל ישר ואני מבקש ומקבל. לא אוהב את המקומות כמו לינקולן למשל שמלצריות מתרוצצות להן וצריך להזמין, מועדון נורמלי יש בדלפק או בבר פשוט מבקשים לשתות וישר מקבלים. כסף זה תלוי בהכנסות והוצאות אז אי אפשר לקבוע ככה באוויר כמה יעלה לשעה. ציוד טוב כמובן, מקלות נורמלים שאפשר לשחק איתם. תכלס לדעתי, מועדון סנוקר צריך להיות כמה שפחות כמו לינקולן, הם מנסים להיות מאוד יוקרתיים, הם מצליחים אבל לדעתי זה הורס כל האווירה הזאת. אני אוהב אווירה פשוטה של מועדונים יחסית פשוטים שבאים לשם בשביל לשחק סנוקר, לא בשביל לשבת כשברקע יש לך משחק של מכבי ומוזיקה ו מגש מלא אוכל. וגם שולחן 12 פיט זה חשוב.. אין בכל מקום

11122233311

New member
אולי השירות שם בסדר

אבל אי אפשר לשחק.. צפוף כמו לא יודע מה המקל נתקע בקירות ובאנשים. המוזיקה שם נוראית וחזקה אולי בסדר ללכת לשם לבלות, אבל לא לשחק סנוקר זאת דעתי לפחות

oski

New member
מועדון

היו לי מועדונים אחדים, אומר לך שקשה מאד לפגוע לטעמו של כל אחד יש האוהבים כך ויש כך,אתה יכול לבנות מועדון מפואר ובכל זאת לא ילך טוב. החשוב לשחקני הביליארד שולחנות מטופלים, תאורה נכונה, מרחב ליד השולחן, מוזיקה ברמת שמיעה ולא כמו בדיסקו, שרות נעים. לאלו שבאים רק לפגוש את החברה או להעביר את הזמן חשובים רק החברה, אם הם לא יהיו שם גם אחרים לא יבואו. במועדון האחרון שהיה לי עשיתי אותו עבורי כשחקן ביליארד ולא רק כאיש עסקים, זאת אומרת כך שלי יהיה נעים לשחק שם וזה אומר לקחתי אולם של 1200 מ"ר חילקתי אותו לשלושה אזורים באזור אחד העממי 14 שולחנות כאשר עדין המרחק בין שולחן לשולחן 1.70 מ, אזור אמצעי לבילוי ולישיבה כך שמימנו יהיה אפשר לצפות לשולחנות הביליארד, חלק שלישי לחברי מועדון גם שולחנות ביליארד אך רק 8 שולחנות כך שהמרחק בין השולחנות כל כך גדול היה שלמעשה היה אפשר לשים עוד שולחן ביניהם, על שולחנות אלו אפשרתי רק לחברי מועדון לשחק אגרת חבר שנתית 100 שקל בערך, אבל חבר חייב לשחק לפחות שעתיים בשבוע אחרת הוא מאבד את החברות, המוזיקה הייתה רק בצד העממי והיה אפשר לשמוע גם בצד המועדף אך לא צורם אוזניים, לחברי המועדון הייתה הנחה של 10% כבר מהשעה הראשונה באותו חודש וככול שהיו מרבים לשחק באותו חודש הייתה ההנחה גודלת עד ל 50% אבל בעבור זה הם היו צריכים לשחק כ - 50 שעות בחודש.(את כל החישוב עושה תוכנה מיוחדת לכך). אוחל להוסיף שהשולחנות היו משעה מסוימת בערב תמיד מוזמנים מראש ולפעמים היה תור של שבוע מראש. היו כאלו שהיו להם ימים קבועים ושעות קבועות וגם אם הם לא היו מגיעים ולא היו מבטלים לפניי היו משלמים את זמן השולחן. לעשות זאת צריך להיות אוהב ביליארד, האם אתה מכיר הרבה כאלו בעלי מועדון? למה כזה גדול כי אצלנו רק אחרי גודל מסוים אתה רשאי לארגן תחרויות שהאגוד נותן את הסכמתו והחסות לכך, המספר המינימאלי של שולחנות הוא 16, למועדון היו מגיעים שחקנים שרוצים להתאמן ורוצים הרבה מרחב. אם הזמן המקום נהפך למקום מפגש לשחקנים הטובים במדינה

הרבה מלים כתבת אבל המלצה למועדון

טוב יותר , עם שולחנות 10 פיט מטופלים היטב לא קיבלתי.

JackR1

New member
לינקולן -מועדון זוועתי מכל הכיוונים

לינקולן ת"א הכי גרוע מהרשת, אחריו לינקולן חולון, וראשל"צ יותר טוב יחסית אליהם. אף אחד מהם לא עומד בשום קריטריון של מועדון טוב. ציוד זוועה ברמות שלא יתוארו, שולחנות שמפחיד לשחק עליהם, עם בד זול ושחוק מלפני 10 שנים, כדורים סדוקים ושחוקים, שרות ממש לא טוב ומחירים בשמיים. מועדון עם שולחנות פול - "סקורס" קצת יותר טוב ממנו ברמת השולחנות וגם קצת יותר זול, נדמה לי, ו"מונרך" אוכל אותו בלי מלח, ציוד ושולחנות לא ניתנים לשום השוואה - זה מועדיון עם ציוד הכי טוב בארץ שאני מכיר. "קיוז" - פעם אחרונה שהייתי, שולחנות לא היו משהו (איטיים באופן מפחיד, כמו חלק מהשולחנות של לינקולן - בד חרא) והיה פשוט בלתי אפשרי לשחק, כי היית נתקע בקיר, וצפוף שם נורא. מועדון עם שולחנות סנוקר - אפשר גם ללכת ל"מונרך", אבל סנוקר טוב הרבה יותר נפוץ מפול טוב, וחבל לשלם את המחיר היקר על משהו שאפשר למצוא יותר בזול. אני לא אוהב סנוקר, אז אין לי הרבה מקומות להציע, אבל אני יכול להמליץ על "אריסטוקרט" בבת-ים, כי זה מקום שאני מכיר. יש הרבה שולחנות 10 ו-12 פיט, שולחנות יחסית מטופלים, בקשה של פילוס שולחן אכן מתבצעת (תוך פחות משבועיים במקרה שלי), והמקום ממש זול וטוב.

JackR1

New member
יש שם 2, נדמה לי, ואחד של 12 פיט

רחוב בית אלפא 13, תל-אביב (מקביל ליצחק שדה). אבל כבר כתבתי, אם בסנוקר חשקה נפשך, עדיף שתיסע לבת-ים, ל"אריסטוקרט". אם אתה משחק יותר משעה, אז רק הפרש המחירים יכסה לך את הנסיעה (הקצרה, ד"א). המועדון נמצא באזור התעשייה החדש, את הכתובת אני לא זוכר, תסתכל באתר האגודה.

עידו פ

New member
מעבר למה שרושמים כאן

מרווח, מחיר לשעה, מוזיקה, מקום שטוח (?!) ... אולי כבר יקימו מועדון שהעישון בו אסור ???? מה קרה, צריך לשלוח אליכם פקחים של העירייה בשביל שתפסיקו לעבור על החוק ?!

עידו פ

New member
מוזר שהעלת את נושא הבארים

אם במקרה תדרוך רגלך באירלנד (ששם במקרה גם יש הרבה שחקני ביליארד בעלי שם, או שאולי הם סקוטיים ?! לא משנה !), תשים לב שבפאבים שם אסור לעשן. וכן, אולי הגיע הזמן שאני לא אחזור הביתה לאחר משחק ביליארד כשאני מריח כמו חתיכת בשר שעבר עישון (ממש בא לי לשים את עצמי בסנדוויץ' עם קצת מיונז, חרדל וחמוצים ולהתחיל לבלוס)

peruman

New member
ענק!!! גם אני מרגיש ככה אחרי כל פעם

אני מגיע הביתה וחייב מקלחת זה מבאס בטירוף אתה משתגע וזה גם מוציא לך את החשק

lior02010201

New member
המלצות

א) מאוד חשוב איפה והאם יש עוד מעדונים אם יש עוד מעדונים באיזור לך אליהם ותראה מה מציק לך בהם ותנסה לשפר את זה גם תשאל לקוחות שלהם מה הם לא אוהבים שמה ב) לגבי העישון אני בעד להוציא את העישון מהמעדונים הבעיה שצריך שכל המעדונים יפסיקו אם רק מועדון אחד יפסיק פשוט לא יבוא אליו מספיק לקוחות והוא או יפשוט רגל או יחזור לעישון. לכן אם אתה לא תוציא את העישון שים לפחות מערכת מיזור מתאימה שתשאוף ישר את העשן ג) סנוקר זה מצוין אבל אני אישית לא משחק סנוקר אלא פול (אמיתי אמריקאי על שולחן פול אמיתי ולא על שולחן סנוקר) לכן בבקשה תשים לפחות שולחן פול אחד ואני בטוח שתוך זמן קצר אתה תוסיף עוד שולחנות זה גם חשוב מעוד לקידום תרבות הביליארד בישראל (תודה לך) ד) אל תשים הגבלת גיל אני בדקתי את העיניין ואין שום חוק בישראל שאומר שאסור לילדים להכנס לביליארד אפילו ההפך אנו רוצים לעודד את תרבות הביליארד. ה) מסכים עם כל מה שנאמר על ריצפה ישרה, רווח ומוזיקה שקטה. ו) אני הייתי ממליץ לך אישית לשכור מאמן ולתת שיעורים קבוצות לכל הגילים ופרטי. לפי דעתי זה ימשוך לקוחות. בהצלחה רבה ליאור נ.ב. באיזו עיר אתה רוצה להקים מועדון?

9ball master

New member
יעוץ בהקמת מועדון

אני מכיר מספר אנשים אשר אשר יוכלו ליעץ לך כיצד יש להקים מועדון ביליארד בצורה נכונה ומקצוענית שתתן מענה בצורה נכונה גם לקהל השחקנים הרציני וגם לבליינים ועדיין ייתן הכנסה יפה לבעליו. אם אתה מעוניין את תשלח לי הודאה אישית. כך בחשבון שיעוץ מסוג זה עולה לא מעט כסף, אך לדעתי הוא יהיה שווה זהב

למעלה