המלצות לטיונר

• פותח הנושא Y036
  • פורסם בתאריך

Y036

New member
המלצות לטיונר

חבר שלי שבמקרה כותב את ההודעה הזאת שכח את הטיונר שלו בחדר חזרות. הוא רוצה המלצות לטיונר חדש, לא בפדאל. עם אאוטפוט ואינפוט, כי בקודם היה לו רק אין. ושיהיה אפשר לכוון כרומטי. זהו, תציעו אם יש לכם רעיון, ואם אפשר גם לכתוב מחיר. תודה מראש

Y036

New member
הקפצה

eran377

New member
../images/Emo45.gifכנ"ל

אחלה מכשיר... מה שכן - באותה הזדמנות אני רוצה לקטר כמה שמפתחות הכיוון של הלס פול על הפנים. המפתחות האלה זה פשוט בושה לגיבסון. הגיטרה יוצאת מכיוון יותר מדי לקלות, וקשה להגיע לכיוון מדויק. אני אחליף לגרוברים בקרוב...

grassus

New member
יש אחד

של פנדר שהרבה אומרים שהוא מעפן ב100 שקל... אני משתמש בו בפדאלבורד שלי והוא מצויין

zune

New member
עצור סוסים !!!

אני קניתי טיונר קליפ (clip) קצת יותר גדול מקופסת גפלולים. הטיונר נתפס באמצעות הקליפ לקצה של הגיטרה - ליד המפתחות כיוון - והקול עובר דרך הקליפ. בלי שום חיבור חשמלי - ובלי שרעש חיצוני מפריע - ממש גאוני ומאוד שימושי !!! יש מספר מודים - גיטרה, בס, כינור, כרומטי ואולי עוד. עלה לי במבצע 90 ש"ח. שווה כל אגורה !!!

zune

New member
עוד כמה פרטים חשובים

1. הוא מאיר בחושך באדום ומשתנה לירוק כאשר המיתר מכוון !!! - מאוד שימושי - במיוחד כשחשוך. 2. יש לו גם מיקרופון אם צריך.

Y036

New member
אני מכיר

לא ממש אהבתי, הוא בסדר. נראה לי אני אלך על זה של פנדר הוא הכי בתקציב. תודה לכולם

grassus

New member
רוב הטיונרים האלה

ממש מעפנים ולא שווים שקל והם מכוונים בעקומיות מהשניים בטווח המחירים 100-200 ששמעתי שמעתי אחד ב3-4 מאות והוא היה מעולה ממש טוב.. מתחת לזה לדעתי הם ממש לא משהו

zune

New member
eno

קניתי ברחובות - ןהוא מדוייק ונוח להפליא - לכל המלעיזים ...

RoieL

New member
הפנדר הכחול שקוף לא רע

ראיתי יותר מדויקים אבל נראה לי שהוא מתאים לתיאור והוא די זול, ודיי מתאים לפדאל בורד. הבעיה- אין פוטסוויץ' כך שעדיף לך שהוא יעבוד על שנאי אם הוא אמור להיות חלק מפדאל בורד.

grassus

New member
דווקא דיי נוח

להדליק אותו... לפחות בשבילי..ואני משתמש בבטריה...

האגוש

New member
יא

בדיוק חברה שלי מספרת לי שהיא מצאה טיונר בחדר אמנים [הוד השרון] היא עושה קצת טלפונים ואם אף אחד לא יבוא לקחת היא תיקח אותו.. הוד השרוני במקרה?
[תודו שזה יכול להיות משעשע אם זה אותו אחד]

למעלה