חבר שלי שבמקרה כותב את ההודעה הזאת שכח את הטיונר שלו בחדר חזרות. הוא רוצה המלצות לטיונר חדש, לא בפדאל. עם אאוטפוט ואינפוט, כי בקודם היה לו רק אין. ושיהיה אפשר לכוון כרומטי. זהו, תציעו אם יש לכם רעיון, ואם אפשר גם לכתוב מחיר. תודה מראש
אחלה מכשיר... מה שכן - באותה הזדמנות אני רוצה לקטר כמה שמפתחות הכיוון של הלס פול על הפנים. המפתחות האלה זה פשוט בושה לגיבסון. הגיטרה יוצאת מכיוון יותר מדי לקלות, וקשה להגיע לכיוון מדויק. אני אחליף לגרוברים בקרוב...
אני קניתי טיונר קליפ (clip) קצת יותר גדול מקופסת גפלולים. הטיונר נתפס באמצעות הקליפ לקצה של הגיטרה - ליד המפתחות כיוון - והקול עובר דרך הקליפ. בלי שום חיבור חשמלי - ובלי שרעש חיצוני מפריע - ממש גאוני ומאוד שימושי !!! יש מספר מודים - גיטרה, בס, כינור, כרומטי ואולי עוד. עלה לי במבצע 90 ש"ח. שווה כל אגורה !!!
ממש מעפנים ולא שווים שקל והם מכוונים בעקומיות מהשניים בטווח המחירים 100-200 ששמעתי שמעתי אחד ב3-4 מאות והוא היה מעולה ממש טוב.. מתחת לזה לדעתי הם ממש לא משהו
ראיתי יותר מדויקים אבל נראה לי שהוא מתאים לתיאור והוא די זול, ודיי מתאים לפדאל בורד. הבעיה- אין פוטסוויץ' כך שעדיף לך שהוא יעבוד על שנאי אם הוא אמור להיות חלק מפדאל בורד.