המלצות - לונדון?

צבובה

New member
המלצות - לונדון?

תראו מה מצאתי - פשוט מהמם! בכל אופן, אילו דברים שווים / יפים / מהנים / זולים (פחחח) אפשר למצוא בלונדון? תודה :)

בוטס עם מוצרי No.7

כל החשודים הרגילים בבגדים (H&M, גאפ, זארה, ברשקה וכו'), הלבשה תחתונה במרקס אנד ספנסר, פרימארק, טופשופ, מיס סלפרידג' ואקססורייז (שאמורות להיות זולות יותר משמעותית ביחס לארץ), קמדן טאון אם את אוהבת שווקים, אורבן אאוטפיטרס בסוהו, ניו יורקר, ETAM (יאמיייי!), והרוד'ס, כי יש שם עגילים מטמטמים של לאליק שלא צריך לשבור בשבילם קופת חיסכון... בחלק מסניפי מקדונלדס יש מילקשייק בננה (הורס, הורס). ואני מוכנה לעבור לגור בצינוק של לונדון
או ב-Alton Towers שהוא פארק שעשועים חצי-אקסטרימי שמצריך נסיעה לא קצרה. כמו שאפשר לצפות מאומה מפוארת כמו הבריטים הם הקימו אותו באמצע חורש עצום. הכי כיף להיות ברכבת שצונחת ב-90 מעלות, ספווווווווווווווווקי!

צבובה

New member
בא-רור שברשקה

רוב הדברים פה סומנו, תענוג. מילקשייק בננה יאם יאם. סלפרידג'ס סומן בהרבה הקשרים (אילמסקה, עוד כמה איפורים, קאת' קידסטון בשביל התיק הסבתאי שלינקקתי קודם) פעם שלישית לונדון, אכן גלידה.

אילמסקה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

יווווווווווווווווווווווווווווווו, איך שאני רוצה גם... אני בדיוק חורשת את האתר של קאת' והוא סבתאי ובריטי בדיוק כמו שאני אוהבת.

צבובה

New member
כן, הדפסתי לעצמי כבר ווישליסט

עם ה-מון דברים שהם עם spots או dots. הנזק הכולל: 97 פאונד (תיק אדום עם נקודות לבנות, ארנק תואם, וארנק סבתות כחול עם נקודות). נו, מיידלע, אין לי ספק שלא הכל יירכש. יקר מדי.

SimplyMe1

New member
פעם הבטיחו להביא את ברשקה לארץ,לא?

ומה זה פרימארק וETAM? (הכותבת המדוברת היתה בלונדון פעם אחת בגיל 12 ככה שהרבה היא לא זוכרת משם חוץ ממותגים בינל"א
)

פרימארק זו רשת מוזלת כזו

ETAM זה העונש שלי על זה שההורים שלי עלו לארץ ולא הלכו לחיות בפריז
זו רשת שמחזיקה גם הלבשה תחתונה וגם הלבשה לא כ"כ תחתונה, הכל באיכות נהדרת ובמחירים די ידידותיים. מהטיול האחרון שלי בריביירה הצרפתית חזרתי עם ז'קט ג'ינס הכי חמוד בעולם מ-ETAM, שכמובן שלך לאיבוד בבית של איזה אקס. לגבי ברשקה, אם נשפוט לפי המצב של אפריקה נכסים היום - לא הייתי מחכה

SimplyMe1

New member
סבבה אז אני לא אסתמך על מצבו הפיננסי של

לב לבייב..הבנתי את הרמז העבה
והצצתי באתר של ETAM והרוב שם זה באמת לנז'רי ובגדים למבוגרות יחסית,לא? לפחות בתחום הטוניקות והסריגים שראיתי כאן

כן, זה באמת נראה ככה

לפחות כשאני קניתי שם לפני מיליונת'לפים שנה זה היה הכי לצעירות. באמת נראה כאילו הם הזדקנו קצת.

Fun Fair

New member
וגם- דורותי פרקינס

סוג של "המשביר לצרכן", אבל בזול יותר ויפה יותר
Aldo sale store- חנות העודפים של אלדו בקמדן. נעליים של אלדו ברבע מחיר. כיף! (אני חזרתי משם עם 6 זוגות+תיק
)

צבובה

New member
שכחתי שאלדו זה לא רק נעליים

יופי יופי! בעקרון (ואולי באשמת יפותו), אני לא מחבבת את הנעליים של אלדו כלל וכלל. יש לי זוג אחד שלהם שהתקלף יום אחרי שקניתי אותו כבר! אבל הו, תיקים וכובעים...

Fun Fair

New member
זהו, זה נורא הזוי

יש לי זוגות שלהם שמחזיקים לי שנים כמו חדשים וזוגות שנראים נורא אחרי פעמיים... הם לא עקביים וזה אכן מבאס
לשמחתי, מה שקניתי בשנתיים האחרונות- שורד יופי

אפרופו אלדו ובלי קשר ללונדון

קניתי ב-90 שקל (בושה) סנדלים עם חרטום פתוח ועקבון דקיק וארוך. לא רק שהם רחבים ונוחים יחסית למה שאמורים להיות סנדלים בלתי שמישים בעליל, הצלחתי לרוץ בהם(!) ולהפתעתי הם לא התפרקו אחרי שבוע שחנקתי להם את הצורה ונשארו יפים וחגיגיים. התרשמתי ממש לטובה. אגב, הם תוצרת צרפת.

Lubasha21

New member
על אף שמעולם לא ביקרתי שם..

לונדון נמצאת על הכוונת שלי, בייחוד מבחינת קניות. ממליצה על Urban outfitters ו- Forever 21.

SimplyMe1

New member
Urban outfitters בטח נורא נורא יקר שם

אם בניו יורק המחירים שם לטי שירטס פשוטות(לא אלו שבסופעונה,אותן קניתי בעיקר בסייל)יקרות,וגם סריגי כפתורים ארוכים שמצאתי שם יקרים יותר מסריגים זהים להם בזארה וH&M,אז עדיף לדבוק בחנויות אחרות ולקנות שם רק דברים מעניינים באמת. הם מוכרים שם גם המון סמרטוטים עם תמחור מאוד גבוה בלי קשר לאיכות המוצר. חוצמזה צריך לפשפש טוב טוב בסיילים שלהם ולצאת עם מציאות מהחנות. ג'ינסים שלהם גם מאוד יקרים,ובגלל שאני לא אוהבת ג'ינסים עם יותר מדי ייחודיות(לא נוצץ,בלי אבנים ושלל טקסטורות מוזרות)-ויתרתי בגלל המחיר,וקניתי בעיקר טופים לקיץ\חורף. ותיק מהמם שלהם החזרתי כי הוא ספג את הצבע של הג'ינס שלי

Lubasha21

New member
אני תמיד קיבלתי רושם

שהם עממיים בדיוק כמו forever21 שידוע שאיכות הבגדים שלהם מחזיקה לא יותר מכמה עונות אבל היא גם מתומחרת בצורה הוגנת ועונה לכל הטרנדים הרצויים. שווה להיכנס לאתר הרשמי שלהם כדי לבדוק את המחירים.. http://www.urbanoutfitters.com/urban/index.jsp?availableOptions=availableOptions הבלוג שלי- http://passionforfashion3.blogspot.com/

SimplyMe1

New member
אני חושבת שיש שם יותר מקוריות ונועזות

מאשר בFOREVER21.. אורבן מחזיקה בגדים מקוריים ונועזים יותר,כאלו שאם תקני -הסיכוי הסביר למצוא אותו הדבר אצל בחורה אחרת(ובמיוחד בארץ)הוא נמןך במיוחד. ופוראבר 21 עממי הרבה יותר. בשתיהן לא מצאתי איכות עילית,למרות שבשביל 2 עונות הטופים שקניתי שם בסיילים -הם בסדר גמור. ל21' נכנסתי פעמיים וקניתי רק פעם אחת וזהו.לא יכולה לסבול את אווירת השוק והבלאגן שם,ולחכות בתור לסניף בניו יורק זה לעמוד חצי שעה.בלי הגזמה,ולמדוד מחוץ לתאים מפריע למוכרים\ות גם אם את מודדת על הבגדים שלך. ד"א לגבי הבלוג שלך-במקום לזכור לתת לינק קבוע בכול הודעה שאת כותבת,את יכולה פשוט להוסיף לחתימה שלך וככה בכול פורום שתכתבי,הבלוג יהיה מקושר אוטומטית:)

Lubasha21

New member
עליתי על השיטה..

כשנעלולה הציעה לי להוסיף את החתימה בהיתי במשך משהו כמו חצי דקה בבלבול במסך וחיפשתי איפה יש פונקציה כזו אך איזה פלא- זה לא כזה מסובך.

SimplyMe1

New member
הצצתי לך בכרטיס ואת ממש יפה../images/Emo13.gif

ולדעתי יש אפשרות לסדר את החתימה כך שיופיע רק הלינק בלי כול מיני "נספחים". פשוט תעשי כמה נסיונות,תכתבי הודעה לבדיקה ותסדרי שוב..די מעצבן אבל רק ככה מסתדרים עם תפוז

Lubasha21

New member
תודה יקירתי

אני אקרא שוב תיגר על הטכנולוגיה (ממש) ואנסה לעשות את זה.

למעלה