המלצות לדיסק

theriddler

New member
הממ.......החדש!!!

six degrees of inner turbulencs (או משהו בסגנון) ממש דיסק ענק הבעיה שהוא עולה כמו שני דיסקים לכי על scenes from a memory

PurpleGoat

New member
המממ...

אווו קשה להחליט, שניהם באמת טובים אבל בתור התחלה, אני הייתי אומרת דווקא את אימג´ס...

NiGa

New member
תשמעי אני אומר לך מה שרוב

האנשים אומרים לדעתי: אימג´ס הוא הדיסק שאיתו צריך להכיר את דרים... אין מלעשות - הוא חובה!! סינס והחדש הם אחרי שכבר הבנת למה לצפות... אני אישית רק עכשיו התחלתי לחרוש את החדש והוא כבד לקליטה (לא מבחינת רוק כבד אלא כבד לשמיעה...) והוא גם כפול אז עולה יותר וכפול מוזיקה לקלוט... החדש קשה מדי לדעתי - תפסלי אותו בינתיים... כך שאם יש התלבטות כלשהי זה רק בין סינס לאימג´ס... אבל שמעי מה שלא תקני לא תתאכזבי... (ובינתיים אימג´ס מוביל אז קדימה!)

theriddler

New member
מבחינת מה?

כל אלבום ממש שונה מקודמו I&W רוק/מטאל מתקדם קלאסי awake יותר מטאל וכבד fii.....אתם יודעים מה הסיפור שלו...למרות שהוא אלבום פיצוץ החדש(6doit) ממש שונה ומגוון בעצם... צריך תמיד להתחיל מההתחלה (למרות ש I&W הוא השני) אני מצטרף לכולם וממליץ (לבסוף ) עלIMAGES AND WORDS!!!

NiGa

New member
כמו שצריך...

באמת הדיסק הראשונשון זה רק לאנשים שכבר מכירים את דרים נראה לי... כי הוא לא משקף אותם והוא שונה לגמרי מכל השאר (למרות שכל אחד שונה מהאחר...)

EROTOMANIA

New member
מה זה "בתור התחלה" ?

רובכם אומרים שסינס הוא האלבום הכי טוב שלהם, אבל עדיף להתחיל מאימייג´ס... זה לא שלא שמעתי חומר שלהם בעבר...ואז מה אם הוא כבד לשמיעה? חוץ מגריינדקור ובלאק, אני קולטת סגנונות טוב מאד, גם אם זה כבד וגם אם לא, כי דרים מייצרים משהו מיוחד.. כבד ולא כבד, מורכב וקליט, הכל ביחד, כך שזה לא משנה לי...שומעים כמה פעמים, מתרגלים, מתמכרים.

Uv Kruvi

New member
אוקיי

מה שאנחנו אומרים בעצם... (עזביע את העובדה שסינס טוב יותר מאימג´ס) שכדי להיכנס לזה...ולהבין מה זה דרים...את צריכה (הצעה שלי, ונראה לי שכולם מסכימים לפי השרשור) לקנות את אימג´ס לפני... לחרוש עליו...להיכנס לזה...לקנות את סינס...ולחרוש עליו...ואז...פשוט להנות... :)

chinchila

New member
ואני חושב שAWAKE זה אחלה התחלה

הוא די קליט ויש בו סאונד יותר טוב מIMAGES... נראה לי התחלה יותר טובה. והראשון ממש אחלה!

NiGa

New member
טוב את דעתי אמרתי כבר מאה פעם

ודווקא אני לא מסכים עם יובל שסינס יותר טוב מאימג´ס... לכל אחד זה הסגנון שלו והדברים המסויימים שאוהבים בו... המלצה: תשמעי את אימג´ס!! בכלל, זה הדיסק שאיתו כדאי להתחיל, וזה דיסק שכל חובב דרים חייב להכיר!

Shades Of God

New member
אני התחלתי מאימג´ס

הוא יותר קליט מרובם ממה ששמעתי בינתיים..התמכרתי מאז:)

אלון gohan

New member
חחח

יש לי כמט את כל הדיסקים של דרים כולל הופעות חיות ולאח שלי יש את סינס ואני ממליץ על סינס הוא הכי טאוב וכ´ו אני לא יוסיף כי כולם כבר אמרו את הכל אבל באמת להתחיל חובה מאימיג´ס מצטער שאני כותב את השמות ככה פשוט אין לי כוח לכתוב באנגלית אוףףףף יש לי כל כך הרבה דברים לדבר עליהם ואני לא יודע מאיפה להתחיל

Uv Kruvi

New member
חחח...

"אוףףף יש לי כל כך הרבה דברים לדבר עליהם ואני לא יודע מאיפה להתחיל" גם לנו!!! אבל חכה...נעזור אחד לשני ונדבר פה עוד הרבה על דרים... :)

EROTOMANIA

New member
בלה .. בסוף אני פשוט אקנה את שניהם

מה אכפת לי, יש לי הרבה כסף, הרוב הולך לדיסקים, והדיסקים של דרים יחסית זולים.. חוץ מאיזה אחד שעלה 80 ואני מתערבת שזה חדש. אז תודה רבה לכולכם על ההמלצות. למי אין מה להגיד על דרים? הפורום רק בתחילת דרכו.. מזכיר לי שפעם מישהו אמר לי שאני דומה לג´ון מיונג

Mother Man

New member
אוויק דיסק יותר כבד מאימג´ס

אני זוכר שהתחלתי באמת מאוויק ידידה שלי הביאה לי רק שמעתי את 6:00 ת´הסולו פתיחה וישר התאהבתי בהם.

NiGa

New member
מה?!?!?!1

תעלי תמונה מייד!!!! וזה מזכיר לי שכשאני ויובל היינו בסנטר, הלכנו בקינג ג´ורג´ לכיוון אלנבי ומספר אנשים עוצרים אותי למראה חולצתי (של סינס פרום אה ממורי) וזורקים "סחה על החולצה" ודברים בסגון...

למעלה