המלצות לדיסק

EROTOMANIA

New member
המלצות לדיסק

אני אמנם משקיעה בגותי, אבל ממש אהבתי את דרים, אז אני הולכת לקנות עוד דיסק. יש לי בינתיים את Awake ו- Falling into infinity חרשתי עליהם, שני דיסקים ממש ממש טובים.. אז תנו את הדיסק הכי טוב לדעתכם (ואם כבר, תנו גם סיבה למה אתם חושבים שאני צריכה לקנות אותו) ואני אקנה לפי מספר הקולות לכל דיסק. תודה מראש...

NiGa

New member
אוף... לקחת לנו את הסקר הבא...

תראי, אוויק זה דיסק אדיר שלהם, ופולינג אינטו אינפיניטי זה הדיסק שכולם שונאים... לי אין מושג למה - זה פשוט דיסק אדיר! לדעתי רב האנשים יאמרו לך ש Scenes From A Memory הוא הכי פצצה שלהם - סולואים מוטרפים, כתיבה מורכבת מאוד וכו´... השאלה היא באמת אם זה מתאים לך... כי זה דיסק מאוד השתגעותי... אולי הכי טוב לקנות קודם כל את Images & Words, שזה בעכצם הדיסק איתו הם התפרסמו... ותמשיכי משם!! (וכמובן יש את החדש ואת הראשון ראשון אבל עדיף לא להתעסק איתם בינתיים...)

EROTOMANIA

New member
זה לא כ"כ סקר ..

איך אני אמורה לדעת איזה לקנות אם כל אחד מציע משהו אחר? הרי אני צריכה את הדיסק בעל מספר הקולות הרב ביותר. שני הדיסקים ממש טובים לדעתי, ואמנם פולינג אינטו אינפיניטי רגוע יותר משאר הדיסקים אבל הוא עדיין טוב.. אם יש סולואים טובים אז זה בהחלט מתאים...יש לי אובססיה לסולואים... למשל בחרתי את הניק שלי רק בגלל קטע של 16 שניות בשיר (מ-5:08 עד 5:24) והדיסק עצמו שווה בעיקר בגלל "קולות".. שיר חרוש לגמרי.. אבל זה כבר סיפור אחר. אז מה אתה אומר? סינס או אימייג´ס? (באמת שאין לי כוח להחליף לאנגלית) אגב, רק בגלל האתר שלך החלטתי לוותר על תופים...זה יותר מדיי מסובך

HP900PTW

New member
אישית..

Scenes From A Memory הוא הכי פצצה שלהם!!! - סולואים מוטרפים, כתיבה מורכבת מאוד וכו´... אבל באמת זה הדיסק שאני הכי אוהב..וזאת לא רק דיעה של אדם אחד.. תחפשי בקזה שירים שלהם וזה הדיסק עם הכי הרבה תוצאות(זה והחדש)

Uv Kruvi

New member
ממממ....לדעתי...

קודם כל סחתיין על השם... :) ללכת קודם על אימג´ס... הוא פחות "כבד" לשמוע...לא מבחינת רוק כבד... אלא מבחינת המורכבות...כמו שיותם אמר סינס הוא דיסק יותר השתגעותי... לפי דעתנו בכל זאת... אז המלצה שלי (ונראה לי שיותם גם אמר ככה) שללכת קודם על אימג´ס... אח"כ להתקדם לסינס... בכלל סינס דיסק ענק...דיסק עם קונספט...עם רעיון עיקרי... לא עושים הרבה כאלה... :) מקווים שעזרנו...

shay or eli

New member
כשאתם אומרים "השתגעותי"

למה אתם מתכוונים? להתפרעות והכבדה של הצליל או כתיבת טקסטים מוזרים ולא מובנים ומוסיקה שיכולה לשמש פס קול לסרט תיעודי על אברבנל? והדיסק היחידי שיש לי שלהם הוא Images & Words, והוא באמת דיסק ענק - מומלץ בחום. בייחוד ארבעת השירים הראשונים. אבל לוקח קצת זמן להתרגל אליו, כי יש בו איזה רמת קיטש מסויימת שצריך לעבור כדי להנות מהמוסיקה.

HP900PTW

New member
נכון

הדיסק היחיד שיש לי בינתיים הוא images , ולמרות שאני מאוד אוהב אותו, אבא שלי(שגם אוהב רוק על רוב סוגיו) חושב שהשיר take the time נשמע כמו ראפ..בגלל הזמר.. והוא לא אוהב כל מיני חלקים משירים אחרים.. ומזה למדתי שבאמת צריך להסתגל קצת.. וזהו. למישהו יש די וי די של דרים?

Mother Man

New member
יש לי שלוש קלטות שלהם הרשמיות

של ההופעה בטוקיו של ה5 שנים בלייבטיים והקלטת מההופעה בניו יורק הדי וי די אין לי אבל חרשתי עליו מספיק מחברים. וטייק דה טיים אחד השירים הכי טובים שלהם! חולני!

HP900PTW

New member
טוב לכל אחד יש את הטעם שלו..

מאיפה השגת את כל ההקלטות?

NiGa

New member
השתגעותי אומר

לדוגמא Beyond This Life עם כל הקטע באמצע של התחרפנות לא נורמאלית... זה אומר דאנס אוף איטרניטי... זה אומר כל האינסטרומנטל המתפרע במורכבות שם... ושלא תבין לא נכון: זה סופר דופר אדיר!!!!! חולה על הדיסק הזה אבל אני מסוגל לשמוע מורכבת מאוד... יש אנשים שפחות...

Uv Kruvi

New member
בדיוק!

לזה יותם התכוון... אבל זה לא לשמיעה ראשונה...זה לאחרי שאתה מכיר את דרים..

Mother Man

New member
הקלטות מצרפת

אמא הביאה לי כמובן... ובקשר להשתגעות יש לי הופעה שלהם בטראק אחד באורך מלא יש שם את כל סינס פרום אה ממורי והשתגעות אחרת ושומעים ת´בייס דראם ממש חזק אז זה מגניבב ויש שם עוד כמה שירים מדיסקים אחרים. הופעה מאורלנדו.

theriddler

New member
יש לי את galss prison וblind faith

בהופעה.....(80 mg ......) מאיזה אתר של בוטלגים שכבר נסגר...

Melody2000

New member
אז ככה..

הדרים הראשון שלי.. היה.. change of seasons . אני לא יודעת מה איתכם אבל אני פשוט מטורפת על הדיסק - six degrees.. שילוב מדהים של שירים כסאחיסטיים ושקטים/מרגשים..: the glass prison disappear מומלץ!!

EROTOMANIA

New member
נו .. מה נסגר איתכם ..

"מצד אחד סינס הוא הדיסק הכי...." "מצד שני אולי כדאי ללכת על אימייג´ס..." איך אני אמורה להחליט? אני צריכה דיסק אחד (אלא אם כן הוא יעלה 39 ש"ח כמו רוב הדיסקים שלהם בחנות) כי אז לא יישאר לי כסף לדיסקים אחרים (ואני מוצפת בהמלצות..) אני לא מורידה שירים של דרים כי אז צריך להוריד את כל הדיסק ו .. הממ .. למי אמרת סחתיין על השם..? וואי, הקול של ג´יימס פשוט עושה לי את זה...

EROTOMANIA

New member
הממ .. ה"למי אמרת סחתיין .."

שאלה מיותרת, ותודה.. בינתיים I&W מוביל עם 4 קולות. אתם יכולים להתווכח ביניכם עד יום ראשון, שזה מתי שאני הולכת להתנפל על דיסק סנטר, אז יאללה .. תמליצו

למעלה