המלצות לדיסקים

GreeCheeMan

New member
המלצות לדיסקים

בזמן האחרון התחלתי לשמוע פרוגרסיב רוק, אבל אני עדיין לא מכיר בצורה טובה הרבה להקות והרכבים בז'אנר. בכל אופן, יש לי הזדמנות לקנות 5 אלבומים במחיר מוזל (כ-30 ש"ח לדיסק), וחשבתי לקנות ביניהם גם מספר אלבומי פרוגרסיב. אז על איזה אלבומי חובה בסגנון אתם ממליצים מהרשימה הבאה (הדיסקים תחת קטגורית מוסיקה בינלאומית)? תודה מראש על העזרה.

Gregor Power

New member
תקנה את:

In The Court of the Crimson King של King Crimson. אחלה אלבום לפתוח איתו את ההאזנה. אם אתה רוצה לשמוע להקות, אז למשל האלבום הכי טוב להתחיל איתו את Yes הוא Close To The Edge. הוא פשוט גאוני ואין בו נקודות חלשות. כולו מולחן טוב.

GreeCheeMan

New member
אכן אכן...

את האלבום של קינג קרימזון באמת התכוונתי לקנות, שמעתי פעם את התקליט אצל חבר שלי, וזו הייתה אחת הסיבות שהתחלתי לשמוע פרוגרסיב. עוד המלצות משם?

XCLASS

New member
ההמלצות שלי:

1.GENESIS-SELLING ENGLAND BY THE POUND מ-צ-ו-י-ן בהתחלה קצת לא אהבתי אותו אבל כששומעים את כולו מגלים כמה שהוא טוב. 2.GENTLE GIANT-GENTLE GIANT (גם אוקטופוס מומלץ אבל בגלל שלא שמעתי את כולו קשה לי להגיד דעה שלמה עליו) 3.KING CRIMSON-RED 4.KING CRIMSON -IN THE COURT... 5.DEEP PURPLE -DEEP PURPLE דיסק מצוין עם שילובים קלאסיים חזקים ויש עוד המון אפשרויות בטח עוד יציעו...

meandmeandme

New member
עוד טובים פרוגרסיבים שיש ברשימה

Camel - Mirage כל מה שיש של ג'נסיס כל מה שיש של ג'טרו (ספציפית Aqualung) כל מה שיש של קינג קרימזון Mike Oldfield - Ommadawn אם אתה יכול לקנות כל דיסק מהרשימה ב30 שקל, שיחקת אותה.

meandmeandme

New member
אפילו

אפילו אני מוכן לך 45 שקל על כל דיסק שאתה מזמין ב30 שקל

meandmeandme

New member
*

מוכן לשלם לך* שאתה מזמין לי* זה מה שקורה כשמדפיסים בזמן שמדברים בטלפון.

MajorWinters

New member
יודעים מה נחמד?../images/Emo19.gif

שאני גר באילת, ואלו דיסקים של דובדבן, ןהם עולים פה. נחשו כמה.... 30 ש"ח לדיסק... אגב, Meandmeandme (יאיר לא?), אני מוכן לבצע איתך את העסקה!

M o g l i 26

New member
בירור קצר....

אני מתכנן לקפוץ לאילת בקרוב, (כנראה בחופש חנוכה) אמרו לי שהדיסקים שם זולים, אבל אולי אתה יכול לפרט את המחירים???? כי תכננתי לעשות קנייה נכבדה למדיי ואמרו לי שכדיי לי לחכות ולקנות כבר באילת. תודה

trilliane

Well-known member
מנהל
דיסק קלאב

מוכרים את כל סדרת הדובדבן של הליקון ב-3 ב-100. בהחלט נחמד
אני הייתי בסניף ב'קניון מול הים' והמבחר היה סטנדרטי (לחנות דיסקים ממוצעת), לצערי גם היו חסרים להם כמה כותרים שממש רציתי (דווקא לא רוק מתקדם). מצד שני, יש להם עוד שני סניפים באילת. אם יש לך מספיק זמן, אתה יכול לבקקר בשלושתם... מה שמבאס וצריך לקחת בחשבון, זה שהם לא רשת (מחוץ לאילת) ולכן אם גיליתי דיסק פגום ברכישה, אתה לא יכול לקפוץ להחליף. אתמול גיליתי ש-DVD שקניתי מהם החודש שרוט ולא נקרא במכשיר, היום הלכתי לדואר לשלוח להם אותו... זה קצת מעיק.

MajorWinters

New member
המחירים ירדו../images/Emo19.gif

כל סדרת דובדבן עולה עכשיו 29.90 לדיסק. סדרת תפוז באותו מחיר. יהלום חו"ל ב3 ב100. יהלום ישראלי- 5 ב100 (לא יודע אם יהלום, אבל מה שבטאוור נמכר 3 ב80)... מלא קלאסי 5 ב100... המבחר לא מטורף, לא תשיג שם כותרים נדירים מאוד, מלבד פנינות מקריות (מצאתי שם את סופט מאשין השלישי, ואת גרייב ניו וורלד)- אבל בתחום הדינוזאורים יש הכל (פינק פלוידים ב40-50!) חנויות קניון מול הים שד' התמרים מרכז ביג המבחר די דומה בכולם, אבל אם אתה פה פעם אחת לך לכולם, יכול להיות שמחסר בדיסק בודד הוא מקרי. אני קונה רק באחת כי אני יכול לחכות שיביאו לי. אני קונה בשד' התמרים, ואם יש לך זמן רק לחנות אחת, לך לשם! יחס ביתי יותר, לא מעיק, יותר שקט, אווירה חברותית... אפילו יתנו לך מים אם תבקש, אם תרצה לשמוע דיסק, פשוט שמים אותו ולא כמו בקניון, שם יש קורא ברקודים שנותן לך דגימות. אותי כבר מכירים שם, וזה אווירה ביתית, לבן אדם לא מוכר, הם סתם מאוד נחמדים! יש שני מוכרים נעם ואורי, שמבינים בהכל! יש מוכר בשם ניצן. בחור מגניב, סוף י"ב נראה לי, אוהב פרוג וג'אז. ויש שם עוד שתי בחורות שגם איתן אפשר לדבר בגובה העיניים, והם יבינו... שווה!

דווקא כשהייתי באילת בפסטיבל

הג'אז אז אמנם המוכרים בשד' התמרים היו נחמדים מאוד, אבל המבחר היה קטן בהרבה, ולא מדובר בדיסקים בודדים פה ושם. לבסוף לאחר שלא היו המון דברים שרציתי (חוץ מ RED של קרימזון שהיה במחיר ממש מצחיק), הלכתי לקניון וקניתי שם(ובעוד 2 סניפים שנפתחו במיוחד לרגל הפסטיבל) איזה 10 דיסקים נוספים. אבל ללא ספק, המחירים זולים וכיף לקנות באילת.

MajorWinters

New member
וכרגיל לא באת לבקר../images/Emo19.gif

הלוואי ואלוהים יתאכזר אלייך ותקבל נעליים כבדות!

וכרגיל אני אטיל את האשמה על מישהו

אחר..... דן היה אמור להיות האחראי על הקשר איתך, והוא שכח את המספר בבית ולא הצליח לשלוח לך הודעה דרל רעיה. אז מי אשם עכשיו
וכבר קיבלתי נעליים קלות......

trilliane

Well-known member
מנהל
א-הא! ידעתי שכרטיס האשראי שלי מסומן

זה חוק טבע שעוד לא נשבר - תמיד אחרי שאני קונה דיסק, המחיר שלו יורד. זה עובד אפילו באילת, מסתבר! רק בתחילת החודש הייתי שם, והופ! אפילו המבצעים המוזלים נהיו מוזלים יותר... לא לא, אין צורך להודות לי.

meandmeandme

New member
ואללה?

יש לי אותך באיסיקיו איפשהו, אם לא החלפת אתה אמור לקבל הודעה ממני.

Tidal

New member
../images/Emo10.gifאיי, גם אני רוצה.

כל מה שאמרו לך כבר. אלבומים משובחים. אין ספק.

MajorWinters

New member
תבקשי מהמורה שלך../images/Emo19.gif

אני תכננתי לעשות משהו דומה עד שגיליתי כי זה המחיר בעירי גם כך ואין צורך. אבל באמת, בטוח יש לך איזה מורה אחד שהוא בראש טוב, ואפשר לעשות איתו דברים כאלה...

למעלה