המילה "תשקיע" קצת בעייתית
מדובר בהוצאות, לא השקעות. אני אישית לא הייתי מסב את הווסתים שלי לנייטרוקס, ולא מוציא כסף על הסבות. רוב הסיכויים שווסת חדש יבוא "מוסב". בכל אופן, אם אתה מתכוון לצלול עם התערובות "הסטנדרטיות" (32% ו- 36%), לא תצטרך הסבה. אגב, התרשמתי שלמועדונים נוח לעבוד עם תערובות אלו, ולא ישמחו לדחוס מיכל בודד או שניים בתערובות אחרות. לדעתי הקומבו הכי פשוט הוא מספיק טוב. אני נשמתי דרך ווסתים מאוזנים ולא מאוזנים, ולא הרגשתי שום הבדל. כנראה שגם אתה לא תרגיש בהבדל ביניהם. סליחה, תרגיש בהבדל בכיס שלך אחרי שתחליט לקנות מי מהם. ליצרנים של ווסתים יש הרבה מספרים שעושים רושם טוב (5000 ליטר לדקה, וכו´). תעשה חישוב כמה ליטר/דקה צריך צולל בפניקה, עם נשמת, שנמצא בעומק 50 מטר. ממליץ בחום לכל אחד לעשות חישוב כזה. המספרים מפתיעים. אני גם אשמח אם מישהו מזקני הפורום שמע אי פעם על תקלה בווסת בדרגה הראשונה, שבעקבותיה הווסת הפסיק לספק אויר. אני אישית מעולם לא שמעתי על מקרה כזה. מאזן: העיקר שתרגיש איתו נוח, שלא יכסח לך את הצלעות כשאתה ממלא בו קצת אויר, וכו´. אל תשלם פי שניים בשביל שיוסיפו לך עוד כמה טבעות D ויתנו למאזן מראה יותר "מקצועי" ויגידו לך שזה דגם הידרודינמי משופר טורבו. את ההפרשים של "השידרוגים" תוכל בקלות להוציא על מחשב חמוד ולא יקר, שיעשה לך קצת סדר בצלילות.