המלצות לברצלונה בעקבות טיסה די ספונטנית אשמח לשמוע המלצות למסעדות בברצלונה תודה
M mitzikit New member 4/5/13 #1 המלצות לברצלונה בעקבות טיסה די ספונטנית אשמח לשמוע המלצות למסעדות בברצלונה תודה
A anatc New member 4/5/13 #2 מי אמר ברצלונה ולא קיבל?... אמנם עברו כמה שנים, אבל אני מאמינה כי המסעדות עדיין קיימות (לא ביקרנו במסעדות טרנדיות אלא בכאלה שהפכו עם השנים להיות "מוסד") אז הנה ברצלונה מנקודת מבט קולינארית (שלי) תהנו!
מי אמר ברצלונה ולא קיבל?... אמנם עברו כמה שנים, אבל אני מאמינה כי המסעדות עדיין קיימות (לא ביקרנו במסעדות טרנדיות אלא בכאלה שהפכו עם השנים להיות "מוסד") אז הנה ברצלונה מנקודת מבט קולינארית (שלי) תהנו!
ה החתולית New member 4/5/13 #3 הכנסי לקישורי הפורום מרוכזים שם דיווחים על מסעדות במדינות וערים בעולם, כולל ברצלונה. נסיעה טובה ובילוי נעים
הכנסי לקישורי הפורום מרוכזים שם דיווחים על מסעדות במדינות וערים בעולם, כולל ברצלונה. נסיעה טובה ובילוי נעים
D danchen New member 5/5/13 #4 המלצות המלצתי פה כבר על כמה מסעדות בעבר. תעשי חיפוש. כמה שאני זוכר בשלוף: קאל פפ סיודד קונטל יש יותר טובות... שכחתי את השם
המלצות המלצתי פה כבר על כמה מסעדות בעבר. תעשי חיפוש. כמה שאני זוכר בשלוף: קאל פפ סיודד קונטל יש יותר טובות... שכחתי את השם