המלצות לברצלונה?

המלצות לברצלונה?

ברור לי שאפשר להשתמש בחיפוש בפורום ועשיתי/אעשה זאת, אבל איך יהיה חיפוש בפורום אם מישהו לא ישאל פה ושם? :)

נוסעים לברצלונה לסופשבוע ארוך. איכשהו עוד לא הגעתי מעולם לעיר לכן אני דיי קלולס לגבי הכל. המלון שלנו נמצא ממש מעל הבוקריה.

כל המלצה תתקבל בברכה, אבל בעיקר אני מחפש המלצה ספציפית למסעדה 'רצינית'/רומנטית (מונחים בעייתיים) יותר לחגוג יום הולדת עגול לצד היפה שבטיול.

טוב.. ברצלונה זה העיר שלי

יש לי איזה 300 המלצות בערך.. אבל הנה זוג שבשתיהן תהנו מאד אני בטוח
שתיהן עונות על הרעיון.

הראשונה - TRAGALUZ
Nוטב להזמין מראש עוד מהארץ, יש באתר הזמנות, מאד קל ומהיר.
תאמרו למארחת הבלונדינית, שהצלם מישראל שלח אתכם.
מנות מסורתיות לצד השפעות אירופיות. התקנת מנות - גורמה. מחירים לא בשמיים, שירות של כוכב משלין.
ממוקמת בתחילת הפסאג' דה גראסיה מהצד המרוחק של הלה רמבלה ברחוב קטן ומלא במסעדות.

השנייה, נחשבת לפחות גורמה וכאלה, אבל מצוינת! בכל קנה מידה.
המנות מדהימות, בעיקר שברי כבד אווז... (תמונה)
http://www.bestiari.es/
ממוקמת ברובע אל בורן (אפשר לקחת מטרו לתחנה הקרובה JAUME וללכת ברגל 6 דק למסעדה.
או מונית מכל מקום במרכז העיר כמובן.

זהו, אם אתם צריכים עוד משהו, אני פה.

תודה על ההמלצות

להגיד דברים כאלה למארחת זה לא הצד החזק שלי (כנראה שהגנים הישראלים שלי רדומים), אבל נשמע מוצלח.

אם בא לך לפרט עוד קצת מ-298 ההמלצות שנותרו, אני רושם הכל בפנקס. תודה!

סתם צחקתי כמובן.

בפעם האחוונה שהייתי (לפני שבוע) אכלתי במסעדה היפנית למטה (טראגולוז נמצאת ב 2 הקומות העליונות של המסעדה)
כמה מנות מגניבות, אבל אחת הטובות שאלכתי שם ובכלל הייתה מן מנת נודלס (תה ירוק) עם אנטריקוט ורוטב מתוק חריף.. שמע אם היו נותנים לי שם פילה הייתי מפרק אותה גם כן.
אז גם שם מומלץ ויותר קז'ואל.

המלצה שלי: על הרמבלה - לא אוכלים!
מלבד מקום אחד שנקרא וינה - ששם מוכרים נקניקיות ועוד כמה דברים בבגט\לחמניה\ג'בטה
זה מן מקום שמעוצב כבר גדול בצורת ח וקצת כסאות מסביב. התפריט שלהם הוא של פאסט פוד מגניב כזה של נקניקיות שונות, חמון כמובן, בייקון , המבורגר ועוד כמה דברים בלחם
שתייה קלה , יינות ובירה כמובן.
על התקרה מצוירים מלאכים (רנסנס) ובגלריה שמובילה לשרותים יש פסנתר כנף.
האוכל מוגש מהר מאד, לא יקר מידי, תמיד טרי וטעים לאללה. (זה ככה שתהיו בשופינג בסביבה כדי לסגור את הרעב של הצהריים)

בשוק עצמו אוכלים או אצל פינוקיו כמובן (ציפרונס עם שעועית בבלסמי מצומצם\תבשיל TRIPE\בוטיפרה ועוד כמה דברים) או ב EL QUIM - אחד הטפאס ברים הכי נחשבים בשוק.
תבשיל פרסה וכתף עגל עם תפוחי אדמה, חומוס עם בשר, צלחת זוגית של פירות ים ועוד.

כמו שאמרתי, יש לי עוד ים!! (300 זה קצה המזלג) המלצות לברצלונה, אבל נצטרך לשבת פה כל הלילה

(אני מנסה לשלוח לך הודעה פרטית, אבל תפוז קרס בממשק
)

veredvered

New member
ויאנה אחלה מקום!!

אכלנו שם פעמיים בביקור שלנו בברצלונה לפני חודש

Gargeran

New member
הפנינה שאני מצאתי

La Boheme על רחוב Paral lel. בין כל מלכודות התיירים שיש שם...
מסעדה שיושבים בה מקומיים, בתפריט יש גם תרגום לאנגלית מעט קלוקלת לעיתים.
יש להם בעיקר אמנפנדסים נהדרים וכמות יפה של טאפאסים.

המחירים מאוד נמוכים ביחד למה שמצאנו במשך שאר הטיול. האוכל מאוד טעים, השירות חביב ונעים.
התאהבתי במקום הזה.

עשה ואל תעשה:
מסעדת Bar Mut, שקיבלתי עליה המלצות, יקרה למדיי ולא שווה את הכסף. האוכל היה מאוד מאכזב למעט מנה אחת של תמנון ותפוחי אדמה.
אבל מצד שני יש להם קינוח מענג של סוג של לחם מטוגן (נקרא Torrija) על רוטב שוקולד-חמאת בוטנים מעולה.

ל-Tapas24 הטרנדית גם לא ממש הייתי ממליץ ללכת, בטח לא שווה את זמן ההמתנה לשולחן שם (אי אפשר להזמין מקום מראש).
אבל אם כבר החלטת ללכת, אז להזמין רק מהתפריט היומי ולא מזה שכתוב באנגלית.

החתולית

New member
לא צריך חיפוש כי יש קישורי הפורום

ובהם מרוכזים דיווחים והמלצות לפי מדינות.

למעלה