המלצות לבייג'ינג?

וואלה כל יום לומדים משהו חדש -

לשים בפריזר ספרים עם עש - נשמע כל כך פשוט וכל כך נכון. זה לא פוגם בדפים? צריך לעטוף בווקום או מספיק ניילון נצמד?

תודה . ניישם בכיף. ( רק חבל שאת אדן החלון שלנו, שהותקף השנה על ידי טרמיטים אי אפשר להכניס לפריזר )

הרי כבר נקבע שזה פורום חינוכי...

ולעניננו - אני שמה בשקית ניילון רגילה סגורה היטב. אבל ניילון נצמד בהחלט אופציה.

אזור QIANMEN

כשיוצאים מתחנת הרכבת התחתית ומתחילים ללכת על הרחוב הגדול והמאוד תיירותי תחפש את הפניה ימין לרחוב DAZAHLAN. הפניה היא די קטנה אבל מדובר ברחוב ראשי יחסית של טיילים צעירים. זה מדרחוב שלאורכו המון חנויות תיקים, מסעדות והוסטלים (המפורסם ביותר ליאו הוסטל ממנו כל תרמילאי בסין מתחיל את הטיול- לא מומלץ בכלל). אחרי 200 מ' לערך תחצה כביש ואחריו מתחיל החלק המעניין יותר. צירפתי כרטיס ביקור של מסעדה מוצלחת על רחוב זה, מסעדה גדולה וקצת מצועצעת למראה אבל אוכלים בה כמעט רק סינים ויש תמונות בתפריט, מה שמקל על ההזמנה.
דבר מומלץ עוד יותר באיזור זה הוא להגיע בצהריים וכשהולכים על רחוב dazahlan לפנות באחד השבילים ימינה ולעבור לחוטונג הצמוד ואז לתת לעצמך ללכת לאיבוד עד שתגיע למרכז השכונה שם ניתן לקנות אוכל מכל מיני דוכנים ברחוב, לי זכור במיוחד דוכן מטוגנים בו קנינו דגיגים טעימים ומאפיה שכנה שם קנינו מעין פיתה עם בצל ירוק שהייתה מעולה. לא תמצא שם דוברי אנגלית אבל שפת ידיים עובדת.
זמין בפרטי לעוד שאלות
מלא קנאה
תום

תדנ על ההמלצה המפורטת

אני מקווה שאני לשם שינוי יצליח באמת לנצל את כל ההמלצות שאני אוסף פה

למעלה