נו, המבוגר האחראי הגיע...
אחרי שמיציתם את כל הגגגגרררררררר והררררררררררר - אני הלכתי לאלבום, כדי להעתיק את כרטיסי הביקור של המסעדות שהיינו בהם. זה נכון ללפני שנתיים בערך - אבל הם היו נהדרות, ולא יקרות (ומי שיצחק עלינו עוד פעם שאנחנו מצלמים את האוכל שאנחנו אוכלים במסעדות ושומרים כרטיסי ביקור - אני מרביצה לו!) אז הראשונה היא בר יין עם אוכל מצויין -. קוראים לה BORBAR ES ETTEREM והיא נמצאת ברח' ANDRASSY 41 . רח' אנדרשי הוא המידרחוב המאד תיירותי אומנם של בודפשט - אבל שזה לא ירתיע אתכם - יש שם יופי של מסעדות ופאבים. אה. אזהרה - שתי חנויות מהבר הנחמד הזה יש חנות עוגות / בית קפה מהודר עם הרבה שנדלירים שהעוגות שם נראות מאד מפתות - תוותרו! כמה יפות ככה לא טעימות. המסעדה השניה - MENZA - ביסטרו בר בעיצוב מאד עדכני (כזה רטרו, אבל בטוב טעם...) - אוכל מצויין, וממש לא יקרה (האוכל, לפוחת אז היה במחירים ממש מצחיקים) - אני אכלתי מרק שום נפלא! זה נמצא ברח' LISZT FERENC TER 2 - זה די קרוב לאנדרשי, קרוב לסניף ההונגרי של המולן רוז'. והמלצה אחרונה - CAFE MEZZO - קפה מסעדה שנמצא ברח' ANDRASSY UT 36 . האוכל אחלה, הקפה נהדר - ויש שם קינוח של עוגת ספוג טבולה באלכוהול (רום?) עם גלידה וקצפת ואגוזים - טעים שאי אפשר לתאר. ואם יש לכם מספיק זמן - אז קפיצה קטנה ברכבת (3 שעות בול לכל כיוון) - ואתם בשטרודלים של וינה....