המלצות לבודפשט!!!!!

S i g u r R o s

New member
המלצות לבודפשט!!!!!

החיים קשים. המלצות למסעדות טובות!! בבודפשט תתקבלנה בברכה.

anatc

New member
מתאומר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ה"נשואה חתיכה ומטופחת מלאת השראה אבל משועממת [בעלה רחוק מעבר לים], חובבת
ידועה, אבל בשלנית ממש גרועה.." לוקחת אותך לטיול
החיים באמת קשים...

S i g u r R o s

New member
עליתן עליי בנות..[you wish]

יופי של אנליזה הבאתן. ורי אימפרסינג. קדימה הצעות !!!

dance of life

New member
ממי שתהיה מוכנה

להתלוות לפרא אדם הזה לנסיעה למקום לא ידוע ולמסעדות שכרגע הוא בכלל לא יודע אם קיימות

איריסג

New member
נו, המבוגר האחראי הגיע...

אחרי שמיציתם את כל הגגגגרררררררר והררררררררררר - אני הלכתי לאלבום, כדי להעתיק את כרטיסי הביקור של המסעדות שהיינו בהם. זה נכון ללפני שנתיים בערך - אבל הם היו נהדרות, ולא יקרות (ומי שיצחק עלינו עוד פעם שאנחנו מצלמים את האוכל שאנחנו אוכלים במסעדות ושומרים כרטיסי ביקור - אני מרביצה לו!) אז הראשונה היא בר יין עם אוכל מצויין -. קוראים לה BORBAR ES ETTEREM והיא נמצאת ברח' ANDRASSY 41 . רח' אנדרשי הוא המידרחוב המאד תיירותי אומנם של בודפשט - אבל שזה לא ירתיע אתכם - יש שם יופי של מסעדות ופאבים. אה. אזהרה - שתי חנויות מהבר הנחמד הזה יש חנות עוגות / בית קפה מהודר עם הרבה שנדלירים שהעוגות שם נראות מאד מפתות - תוותרו! כמה יפות ככה לא טעימות. המסעדה השניה - MENZA - ביסטרו בר בעיצוב מאד עדכני (כזה רטרו, אבל בטוב טעם...) - אוכל מצויין, וממש לא יקרה (האוכל, לפוחת אז היה במחירים ממש מצחיקים) - אני אכלתי מרק שום נפלא! זה נמצא ברח' LISZT FERENC TER 2 - זה די קרוב לאנדרשי, קרוב לסניף ההונגרי של המולן רוז'. והמלצה אחרונה - CAFE MEZZO - קפה מסעדה שנמצא ברח' ANDRASSY UT 36 . האוכל אחלה, הקפה נהדר - ויש שם קינוח של עוגת ספוג טבולה באלכוהול (רום?) עם גלידה וקצפת ואגוזים - טעים שאי אפשר לתאר. ואם יש לכם מספיק זמן - אז קפיצה קטנה ברכבת (3 שעות בול לכל כיוון) - ואתם בשטרודלים של וינה....

owl124

New member
יש כמה

1. לדעתי הטובה ביותר היינו פעמיים- FAUSTUS - מסעדה יוקרתית אוכל מעולה אך כמובן לא יקרה כ"כ כי זה בכל זאת בודפשט 2. מסעדה שנייה - COSMO - מסעדה יותר טרנדית.

אילילי

New member
עוגות

לא לוותר על קונדטורית RUSZUR שנמצאת בבודה ליד כנסיית מטיאש. הנסיכה סיסי היתה זוללת שם ואני מבחלט מבינה למה... העוגות הכי טובות שאכלנו בבודפשט. לדעתנו שמה את ג'רבו בכיס הקטן...

TheSegal

New member
../images/Emo207.gifהמלצות ללונדון../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif

אני מחפשת מקומות טובים לאכול בלונדון. מחפשת בעיקר מקומות לא יקרים (זוג סטודנטים שחי בצמצומים כדי שיוכל לקחת את החופשה הקטנה הזאת) אבל הקצבנו לעצמינו ארוחה (גג שתיים) במקומות טובים כי בכל זאת האוכל הוא מרכיב חשוב מהטיול אז אני אשמח גם להמלצות למעדות רומנטיות(לא חייב) ונחמדות... תודה !

Yo-man

New member
לא מקומות של גורמה, אבל כייפיים

1. בלגו Belgo: יש להם עסקיות בצהריים עם סיר צדפות ברוטב חמאה ויין לבן ובירה + סלט קטן ליד (לפני 6 שנים זה עלה בסביבות 6 פאונד) 2. Wagamama: נודל בר דומה לג'ירף ולזוזוברה. מרקים ומנות מוקפצות. מצד אחד המנות יותר טעימות מאשר בארץ, אבל החריף לא חריף מושקע כמו אצלינו. הם ביישנים שם בנושא הזה. לשתי המסעדות מספר סניפים ובמלון (או בטוריסט אינפורמישן) ישמחו לכוון אתכם לסניף הקרוב.

למעלה