המלצות לאכסניות

hila45

New member
המלצות לאכסניות

שלום, אשמח לקבל המלצה למקום לינה טוב וזול במרכז בייג'ין. האם מישהו היה / שמע על Far East International Youth Hostel או לחילופין על Zhaolong International? (האם באכסניות בהן חדרים עם 4/6 מיטות יש אפשרות להזמין את החדר רק לזוג ולהיות בו לבד?..)

happydog23

New member
על ה- far east international youth

hostel שמעתי שהוא די טוב, לא יכול להגיד לגבי האחרים, ולא הייתי בונה על להיות לבד, אלא אם אתה קונה את המיטות הנוספות.

הי הילה

ברח לי השם המדויק כרגע, אבל אני הייתי בדורמס שנקרא FIEYING YOUTH HOSTEL. זה לא בדיוק השם ,אבל זה מופיע בלונלי של שנת 2005 תחת הקטגוריה של אכסניות שם. זה אחלה גסט האוס. ממוקם ממש במרכז ליד תחנה של הרכבת התחתית וכמה דקות מכיכר טיאנמן. חדרים נוחים (+ שרותים ומקלחת בתוך החדר) ויחסית לא יקרים . הרבה תרמילאים מגיעים לשם ויש טיולים שיוצאים משם לכל מיני מקומות ... לגבי השאלה שלך- אני לא חושבת שיש אפשרות לשכור חדר של 6 מיטות ל-2 אנשים. את יכולה לקחת חדר זוגי אבל זה יעלה לך יותר.

TomerEp

New member
תחפשי downtown backpackers

בטח באתר הזה של האכסניות, תחפשי בגוגל. אחלה של מקום, ממש קרוב להכל, במרכז שם של העיר, ובנוסף אפילו אם לא תשני שם, תקחי את המס' שלו, ותזמיני טיול לחומה הסינית דרכו, הוא מגיע מjinshanlin ל simitai או איך שלא קוראים לזה, שזה החלק הפחות מתוייר, ובחלקים שלו לא משופץ(ככה שרואים מה הלך פה לפני לפחות 80 שנה), מקום מדהים, הייתה אווירה מדהימה כשהייתי שם, החומה שם קצת יותר דקה, אבל שווה כל רגע, אחרי איזה חצי שעה היינו רק אני ו3 חברים שפגשתי לפני, מכיוון שכל הקבוצה התפצלה אז יצאו לי תמונות ממש של חומה ריקה, לעומת מה שקורה במקום הכי מפורסם של החומה, badaling ששם הכל הומה אדם, יש פקק בחומה הסינית, והבנתי שממש לא חוויה, גם הלכנו טיול רגלי של 5 שעות, ממש כיף, לקחו והחזירו אותנו היה גם דיי זול כי באנו בקבוצה.

*שמעתי* שפאר-איסט די טוב.

אבל לא הייתי בו. אני הייתי ב"ליאו" פעמיים תוך כמה חודשים. לא רע, ולא יקר מדי ביחס לאיזור. לדעתי יש בו אפשרות לחדרים רק לזוגות.

למעלה