המלצות לאג"ח

מצב
הנושא נעול.
המלצות לאג"ח

המלצות לאג"ח
האם יש למישהו המלצות טובות לאג"ח קונצרני עם תשואה טובה (רצוי דירוג AAA או AA ) אני מעוניין באג"ח קונצרני עם תשואה גבוה יותר מתשואת המק"מ , רצוי של חברה מוכרת כמובן . בעלת דירוג הולם תודה ,צום כל לכל הצמים...

נוסטרו

New member
באיזה מח"מ ודירוג ?

המלצות לאג"ח
האם יש למישהו המלצות טובות לאג"ח קונצרני עם תשואה טובה (רצוי דירוג AAA או AA ) אני מעוניין באג"ח קונצרני עם תשואה גבוה יותר מתשואת המק"מ , רצוי של חברה מוכרת כמובן . בעלת דירוג הולם תודה ,צום כל לכל הצמים...
באיזה מח"מ ודירוג ?

נוסטרו

New member
אישית הייתי עובד במח"מים

נוסטרו .לשאלתך...
דירוג AA או AAA , מח"מ של 5 שנים גג . תודה .
אישית הייתי עובד במח"מים
ארוכים יותר שכן יש צפי קרוב לתחילת הורדות ריבית. בAA יש לך : שלטון אג"ח 1 , זה AA נסחר סביב 4.75 - 4.8 פרטנר וסלקום 1 גם כן סביב ה4.8 (הם AA- אבל זה זניח) מבני 7 ב4.87. גם AA- במחלקת המציאות - חשמל 22 במח"מ 5.72 AAA ב4.8% ( יש שם חשש שלא ישלמו קופון ולכן ברח מהעקום).

תודה על תשובתך

אישית הייתי עובד במח"מים
ארוכים יותר שכן יש צפי קרוב לתחילת הורדות ריבית. בAA יש לך : שלטון אג"ח 1 , זה AA נסחר סביב 4.75 - 4.8 פרטנר וסלקום 1 גם כן סביב ה4.8 (הם AA- אבל זה זניח) מבני 7 ב4.87. גם AA- במחלקת המציאות - חשמל 22 במח"מ 5.72 AAA ב4.8% ( יש שם חשש שלא ישלמו קופון ולכן ברח מהעקום).
תודה על תשובתך

אבל...

תודה על תשובתך
אבל...
מק"מ עדיין כדאי יותר מבחינת התשאה שלו לא ? אם הייתי מוצא אג"ח שנותן לי מעל 6% בשנה אז הייתי הולך עליו . במקרה כזה שהאג"ח הגבוה ביותר הוא קצת מעל 5 אז כדאי כבר מק"מ מאחר והוא אפיק בטוח יותר. אשמח לשמוע תגובתך בנושא

מצב
הנושא נעול.
למעלה