המלצות לאביזר מין

limor48

New member
המלצות לאביזר מין

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לרעייתי אביזר מין חדש כרגע יש לנו ויברטור השפן הלוהט עם פנינים משהו מעולה אישתי נהנת מאוד וגומרת מגירוי חיצוני עם הויברטור אך מרוב שיכלולים מידי פעם תוך כדי ולפעמים בשיא נלחץ איזה כפתור והורס הכל אני רוצה לפנק אותה בצעצוע חדש משהו שיבצע את גירוי הדגדגן החיצוני בלבד ויהיה נוח חשבתי על משהו בסיגנון פרפר אשמח לקבל חוות דעת מהמומחים בעליי הניסיון סחתיין על הפורום קבלו חבר חדש

אני באופן אישי לא אוהבת פרפרים

מכיוון שהם בד"כ לא מתלבשים בצורה נוחה ולרובם יש פולסים, ולי פולסים הורסים את כל החוויה [אולי זו אני, אבל אני מעדיפה רטט ישיר בלי משחקים]. בכל חנויות הסקס יש מוצרים שהם רטט ותו לא, ואפשר רק לבחור. ויש גם ויברטורים "פשוטים" שהם מיועדים להחדרה והם רוטטים, אפשר לשחק איתם על הדגדגן בכיף והם גם בד"כ מומלצים כי יש להם רטט די חזק.

בננית55

New member
ביצים סיניות רוטטות ומיוחדות

היי, בעלי קנה לי ליום האהבה ביצים סיניות קטנות רוטטות שעושות עבודה נפלאה...... בהתחלה לא האמנתי לעוצמה שלהם, אבל אחרי שגמרתי פעמיים, העברתי לבעלי את הביצים לפי הטבעת והוא השפריץ לכל עבר....... מה שאומר שהביצים עשו עבודה נפלאה ..... מומלץ בחום רב...... אני נהניתי מאוד !!!!!

אם כבר פרפר....

שיהיה אלחוטי! אני קניתי לא מזמן לחברה שלי פרפר אלחוטי וזה ממש להיט. יש שלט שהטווח שלו משהו באזור 5-10 מטר. אני אוהב שהיא לובשת את זה מתחת לשמלה שאנחנו הולכים למקומות הומי אדם (קניות,סידורים וכו') הפומביות והעובדה שהיא אף פעם לא יודעת מתי אני אפעיל אותו מוסיפה לריגוש :) בנוסף... פרפר אלחוטי מונע ממך ללחוץ על כפתורים מיותרים,בבית תתן לה את השלט.

למעלה