המלצות חמות

../images/Emo24.gifשלום לך אורחת

יתכן שהשאלה גדולה אך יחד עם זאת העלת מספר רעיונות מגוונים .אני שמחה על השתתפותך בפורום, זה בהחלט תורם. אשמח לענות ,אם יש שאלה. תרי

המלצות חמות../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

דרושות המלצות חמות למשחק משותף בו יכולים לשחק הורים וילדים בטווחי גילאים שונים. תרי

fortune

New member
../images/Emo103.gif משחק ההגדרות

נותן לשחקנים תחושה אינטליגנטית... ובכן, לאחר הארוחה, כשכולם עדיין מסובין, כולל סבתות שנורא נהנות, מביאים אנציקלופדיה לשולחן או מילון מילים. מוציאים ילד החוצה, רחוק מטווח שמיעה. בוחרים מילה "קשה" שלא מכירים או לפחות שהילד שיצא אינו מכיר. כל אחד מהיושבים צריך להמציא הגדרה שקרית למילה, כיד הדמיון הטובה עליו, כמו למשל: "לבורטוריה" = מעבדה (אמת) השפה שבה מאלפים כלבי לברדור... או מדינה רחוקה... או אלה יווניה... מסכימים מי יהיה זה שיאמר את האמת בסיבוב הזה (לקטנים עוזרים ונותנים להם תשובות קלות) מכניסים את הילד פנימה, מראים לו את המילה בספר תוך הסתרת ההגדרה, אומרים לו אותה בקול ומתחילים סיבוב לפי כיוון השעון, כל אחד בתורו מספר את הסיפור שלו. על הילד לבחור מי מבין הדוברים אמר את ההגדרה הנכונה. מיותר לציין כמה צחוקים נשמעים מסביב לשולחן הזה בעקבות הגדרות מטורפות לחלוטין שמתגלות כנכונות.... ובכלל הסיפורים המומצאים תחת לחץ זמן מדהימים!!! גם שיחקנו, גם צחקנו, גם למדנו עוד כמה מילים מיוחדות, כולנו. בהצלחה.

../images/Emo24.gifמשחק מעניין...עוד המלצות???

הי פורטונה, משחק מאוד מעניין, גם יוצר אינטראקציה טובה בין המשתתפים,גם מעשיר, גם יוצר אווירה של ביחד,גם אני אנסה לשחק אותו עם ילדיי. תודה תרי

בת ה י ם

New member
שעת שטיח........הנה הפעילות

"ארץ, עיר...." - בדר"כ עם הגדול (הקטנה לא יודעת לכתוב) "שבץ נא", טאקי... משחק הזיכרון..... אוהבת את החורף...בגלל הביחד......הישיבה על השטיח - משםחתיות בעיצומה.

שטיח- בגובה העיניים../images/Emo24.gif עוד???

שלום רב, משחק משותף על השטיח נותן תחושה לילד של ב"גובה העיניים" , נותן לילד התייחסות ומשמעות ולכן מגביר את תחושת הערך. לכן... מאוד מאוד חשוב. להוסיף את העובדה שכאשר אנו יוזמים שעת איכות עם הילדים שלנו כך אנו יכולים להגיד להם ברגעים שאנו עסוקים בדברים שלנו, שנחוץ לבו כרגע זמן לעצמנו. תרי

fortune

New member
../images/Emo103.gif בשעת נסיעה...

זורקים מילה באויר הראשון שמתחיל לשיר שיר שמתחיל במילה שנאמרה - בוחר את המילה הבאה. אם יש קטנטנים - מחכים קצת לפני שמתפרצים ואפילו לוחשים להם מה לשיר...

../images/Emo24.gifמסכימה איתך לגבי...

הקטנטנים, כיוון שכך הם לא מרגישים שזוהי תחרות אלא עשייה יצירתית משותפת ומהנה. תרי

מלמלה

New member
ברכב אנחנו משחקים

אחד אומר מילה והשני אומר את ההקשר הראשון שהוא חושב בד"כ זה הולך ככה: ירוק - רמזור גלגל - אוטו פנסים - אור בבית פזלים, נחשים וסולמות, וכשיש מצב רוח מתאים - מחבואים גם אמא מסתתרת מאחורי הכסא

משחקי רכב- חשוב../images/Emo24.gifובנוסף???

משחקי רכב חשוב מאוד. רבות, הילדים מנצלים את השהייה ברכב למריבות בינהם והדבר גוזל מאיתנו הרבה אנרגיות. לעומת זאת דרך המשחקים אנו מנצלים את האנרגיות למטרות חיוביות כמו יצירתיות, הענקת תשומת לב לילדים ,העשרה ועוד. יופי. תרי

לנסיעה ארוכה בת שעה למשל

אני מידי פעם בוחרת ספר ופשוט מקריאה אותו תוך כדי נסיעה . פעם אפילו הקראתי לבעלי ספר והילדים גם נהנו

אני קונה את ה...../images/Emo24.gif

רעיון, כיוון שזה יוצר אווירה של ביחד, מעביר תחושה של שיוויון ערך- גם הילדים חשובים כדי להיות שותפים- מעביר מסר של בגובה העיניים. שמחה על הצטרפותך לפורום תרי

למעלה