המלצות ועזרה

moshegl

New member
המלצות ועזרה

היי ושלום לכולם
השנה אני ועוד כמה חברים רוצים לראשונה (חבר אחד, כבר היה שנה שעברה בצרפת)להתחיל לגלוש,
מכיוון שאנחנו סטודנטים ללא עודף כסף, החלטנו להתכוונן על בולגריה, איך לא?!
עכשיו השאלות:
1.מצאתי חבילה מעניינת באתר סקימולטור- השאלה מה ידוע לחברי הפורום על חברה זו והאם היא רצינית.
2.האתר שהחברה מציעה הוא בורוביץ, 7 ימים כולל סקי פס ציוד והדרכה, איך האתר? איך השלג? והכי חשוב אנחנו מתכננים לתחילת מרץ(סוף תקופת המבחנים:( )? מה נראה לכם יהיה המצב שם?
תודה מראש לעונים ולעוזרים
נ.ב
ניסתי לחפש שרשורים בנושא אבל כל מה שמוזכר על בולגריה מוזכר על האתר ברנסקו

THESC

New member
בנסקו

בנסקו עדיפה על בורובץ
בורובץ אתר מיושן

itamo

New member
ממליץ על בנסקו בשביל לימוד

נסעתי החודש עם חבילה של איסתא לבנסקו כללה גם 7 ימי הדרכה בקבוצה, הם שם עובדים עם חברה מקומית בשם BG Tours. לדעתי אחלה אתר למתחילים כי יש שם הרבה אזורים שמיועדים ללימוד.

אבל אני מציע לוותר על ההדרכה בקבוצה, לבקש מאיסתא זיכוי של כ 40 דולר על ההדרכה ולקחת שם בכ 150 דולר 2 שעורים פרטיים של 4 שעות כל אחד, זה יהיה יותר יעיל משבוע שלם של הדרכה בקבוצה וגם ישאיר לכם יותר ימים חופשיים לגלוש לבד, כי בגלל שהשעורים של הקבוצות מתחילים ב 10 ויש הפסקה באמצע, אחרי זה כמעט לא נשאר זמן לגלוש לבד. שווה תוספת של כ 600 ש"ח בשביל לשדרג את החופשה לרמה אחרת לגמרי.
יש בעיר ליד הגונדולה הרבה בתי ספר כמו פירין 2000 ובנסקו ספורט תסגרו עם אחד מהם שם, אנחנו לקחנו מדריך מבנסקו ספורט. לא ממליץ על בית הספר הראשי (ulen) ליד הגונדולה בגלל שהוא יותר יקר. המדריכים בכולם מעולים.

alien life form

New member
מה שאני הייתי עושה במקומכם

הייתי לוקח טיסה למינכן, חדרים ב B&B ליד אחד מאתרי הסקי, שיעורי סקי באנגלית בבי"ס מקומי. יוצא יותר זול מבולגריה וההדרכה ברמה יותר גבוהה. הסביבה ציורית. יחסוך לכם קצת כסף.

למעלה