המלצות השבוע :)

המלצות השבוע :) ../images/Emo163.gif

כזכור לכם... המלצות על להקות/דיסקים. הוראות נמצאות בשירשור הקודם (בהמשך העמוד.. אתם לא פעילים במיוחד הא?). תזכורת: אסור(!!!!!!!!) להעתיק חלקים שלמים מאתרים אחרים. בין אם זה שיר או ביוגרפיה. זאת עבירה על חוקי זכויות יוצרים ועלולים לתבוע אותי/את שני ואת תפוז. אז... תעשו חיים

Within Temptation

Within Temptation היא להקת מטאל גותי הולנדית אשר הוקמה בשנת 1996 ע"י הגיטריסט רוברט ווסטרהולט והסולנית שארון דן אדל. לשארון דן אדל יש קול מדהים לייק איימי לי
. אני רוצה להמליץ על הדיסק האחרון שיצא במרץ 2007:The Heart of Everything 1.the_howling 2.what_have_you_done 3.frozen 4.our_solemn_hour 5.the_heart_of_everything 6.hand_of_sorrow 7.the_cross 8.-final_destination 9.all_I_need 10.the_truth_beneath_the_rose 11.forgiven הממולצים:what have you done-שיר ענק, להיט ענק, מלא מלא מלא מכירים אותו בטח, אחד משירי השנה 07' frozen-שיר ענק, פשוט ענק! אלו הסינגלים שיצאו ולדעתי השירים הטובים באלבום, אך עדיין כל שאר האלבום הוא מצויין. להקה מצויינת
אמליץ על עוד סינגלים של הלהקה: Restless1997 Our Farewell2000 Ice Queen 2001 Mother Earth 2003 Running Up That Hill 2003 Stand My Ground 2004 Memories 2005 Angels 2005 Say My Name 2006 ללהקה שני דיסקים DVD (על שמות שני האלבומים הראשונים) Mother Earth Tour 2003 The Silent Force Tour 2005 הלהקה מתאפיינת על פי האלמנטים הווקאלים של שארון דה אדל המצויינים. מאוד ממליץ על הלהקה:]

לדעתי

איימי לי היא בדיוק כמוה ושארון אותו דבר. יש לה קול מיוחד ולה מיוחד. אני התכוונתי שהאיכות הוואקלית המצויינת שלהן דומה.

דניתיי16

New member
Arctic Monkeys

הארקטיק מאנקז הם להקת רוק אינדי מבריטניה, שהוקמה ב2002. ואני אמליץ על האלבום: Whatever People Say I Am, That's What I'm Not זה האלבום הראשון שלהם שאגב זכה לאלבום הבכורה הנמכר ביותר במעט זמן בהסטורית המוזיקה הבריטית. רשימת שירים: 1. The View From The Afternoon 2. I Bet You Look Good On The Dancefloor
3. Fake Tales Of San Francisco 4. Dancing Shoes 5. You Probably Couldn’t See For The Lights But You Were Looking Straight At Me 6. Still Take You Home 7. Riot Van 8. Red Light Indicates Doors Are Secured 9. Mardy Bum 10. Perhaps Vampires Is A Bit Strong But.. 11. When The Sun Goes Down
12. From The Ritz To The Rubble 13. A Certain Romance ועכשיו קצת ביקורת אישית
האלבום מורכב מהדברים הכי גרועים שבנאדם יכול לאחל לעצמו. אבל כשמפרקים את זה ל-13 חלקים ושרים את זה בצורה הנכונה וכיפית מבינים שהכל בעצם בסדר. הארקיטק מאנקיז הם אחת הלהקות עם השירים היותר קלים שראיתי.. מבחינת ליריקה ומנגינה.. חח הם יכולים לשבת לילה אחד וליצור אלבום שלם.. [הגזמה \: ] הם סה"כ בני 20 והם אחת להקות הרוק המצליחות בבריטניה. ובנוסףףף.. כל הלהקות הצהעירות החדשות [גם הם נחשבים חדשים יחסית.. ] מעצבנות מדי.. לכולם יש את ה"קטע" שלהם שהם מנסים לעשות אותו ייחודי ללהקה אבל יוצא שהם פשוט מנסים יותר מדי וכתוצאה מכך הם באמת מעצבנים. ארקטיק מאנקיז הפכו מילדים בני 19 מחוצ'קנים לכוכבי רוק מצליחים באנגליה בעזרת כוח שלהם לקחת את כל מה שרע בלהיות ילד מחוצ'קן בן 19 ולעשות את זה בצורה שגם הילד שהרביץ לך כמה ימים קודם לכן יזדה האיתה :] טוב חפרתי קצת לא?

דניתיי16

New member
ואם אפשר..

אני ממליצה גם על brainstrom מ האלבום השני Favourite Worst Nightmare אה וגם Fluorescent Adolescent גם מהאלבום הזה=]

american idiot של green day

אלבום 100מם פ33ה ה!ר0, שירים: american idiot jeusus of suburbia holiday blvd of broken dreams r we the waiting saint jimmy give me novacaine shes a rebel extraordinady girl letter bomb wake me up when..... home coming whatsername

חחחח זה פורום של גרין דיי....../images/Emo6.gif

הם כבר כולם יודעים שזה אחלה אלבום ואין צורך להמליץ עליו...... זה כמו ללכת לפורום סוסים ולכתוב: "היי חברה מה אתם אוהבים לעשות? אני אוהב לרכב על סוסים!"

למעלה