המלצות השבוע

The Girl Who

New member
המלצות השבוע../images/Emo113.gif

עדיין לא החלטתי מתי כדאי לפתוח את השרשור, בסוף שבוע, או בזמן אחר? בכל מקרה.
החלטתי שגם מותר לבקש המלצות...
אז המ..יש כאן מישהו שמכיר טוב את ביורק? מתחשק לי לשמוע שירים נוספים שלה...שירים אבל לא מהמוכרים ביותר. התחלתי לשמוע אותה אחרי השיר עם תום יורק.^^ אז לשבוע זה אני ממליצה על How to disappear completely של רדיוהד, מ Kid A. שיר שאני מזדהה איתו. וגם התחלתי לשמוע את מיוז לאחרונה..ו Citizen Erased נחמד. כיף לקפוץ איתו.*בורחת* לא קראתי עוד משהו לאחרונה, אבל אני מתחילה את הבושם. אה! ותראו ברטון פינק של האחים כהן. סרט גאוני.

gracie

New member
או, קיי...

אז אני רוצה להמליץ על להקה שכולכם בטוח מזלזלים בה. שברגע שתקראו את השם שלה, כולכם תגידו "מההה!?!?!? אין מצב שאני הולכ/ת לשמוע אף שיר שלהם.... ובכל זאת, תנו צ'אנס, מ'כפת לכם? אולי בסוף תהנו? אז אני רוצה להמליץ על..... הנסון
כן, כן, קראתם נכון. אני מאזינה מושבעת של הנסון עוד מגיל 11... עכשיו, אני יודעת מה אתם חושבים (מה? אלו עם השיר המטומטם? הבלונדינים?) אבל תנסו לחשוב בצורה כזאת: שיר שכתבתם בגיל 11 לעומת שיר שתכתבו עכשיו, יהיה הבדל? אני מקווה שכן. וזאת בדיוק הנקודה שלי. זאק הנסון, כן? אז בן 11 היום- 21 ונשוי! (ד"א, הם כולם נשואים, ולטיילור יש אפילו 3 ילדים!). הנסון הספיקו להקים חברת תקליטים משלהם, לצלם סרט דוקונטרי ולהוציא לאור כמה אלבומים והופעות בדי וי די. אני ממליצה לכם מאוד להוריד (באופן חוקי כמובן...) כמה שירים שלם, אם לא את כל האלבום האחרון שלהם - underneath. שירים שאני חושבת שיש מצב שתאהבו: Dancin' in the Wind Underneath Misery (בשיר הזה זאק שהוא הכי צעיר מבינהם שר, תזכרו את הקול שלו אז, ותשוו להיום) וכמובן שיש עוד מלא, אבל לא רציתי להעמיס... לבסוף, צירפתי קישור לקליפ האחרון שלהם, שהם הקליטו וצילמו יחד עם ילדים מאפריקה לכבוד יום האיידס הבין לאומי. כל ההכנסות שלו הן כמובן, לחקר האיידס... כפי שאתם רואים, השקעתי רצח, אז תעשו טובה, תפתחו קצת את הראש ואת האוזניים, הנאה מובטחת...

gracie

New member
איזה אהבלה אני...

רואים את התמונה לפני שמגיעים ל"הפתעה שבסוף"... תעשו את עצמכם מופתעים, טוב?

Girl From Mars

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אלו הנסון?!
אני זוכרת שכשהייתי קטנה ויצא השיר שלהם ("ממבאפ" או משהו כזהo_O) אח שלי אמר לי שמי ששר הם בנים ולא האמנתי לו.XDXD

gracie

New member
זה כי הם דוסים כאלו...

הם ממש קתולים, אז הם מתחתנים מוקדם ועושים המון ילדים... יש להם עוד 4 אחים, שזה בסך הכל 7 ילדים! הם כמו חרדים בקיצור, רק "קצת" יותר נורמליים...

The Girl Who

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אף אחד לא האמין שמדובר בבנים....XD

The Girl Who

New member
אההה לא זיהיתי אותם!../images/Emo2.gif

כרמל, גם בהתחלה אוהד (אח שלי) היה משוכנע שמדובר בבת ששרה...בזמנו התערבנו אפילו...XD היהי
או שבעצם אני זאת שחשבה שמדובר בבת? אני לא זוכרת כבר.XD מוזר שהם נעלמו ובינתיים אני גדלתי גם.
מוזרררר לראות אותם שוב.>< בכל מקרה, אני מבטיחה לנסות ולשמוע.

o0Invisible0o

New member
אני זוכרת את האובססיה.../images/Emo6.gif

אבל גם לא זיהיתי אותם בתמונה..
אמממ..אני אנסה בהזדמנות.
אבל מה, אח"כ שאני אגיד שאני שומעת הנסון יצחקו עלי כ"כ.

Girl From Mars

New member
אהה גם אני רוצה לקרוא את הבושם.../images/Emo2.gif

עוד מכיתה ט', כשהיתה קבוצה של אממ איך קראו לזה?o_O קיצר משהו עם ספרים. יצאנו על כמה שיעורים לספריה והרצו לנו על ספרים ואפילו היתה הרצאה עם אתגר קרת!
הרוב בכלל לא אהבו אותו וסתם באו להרצאה כדי לקבל חתימה.
טוב לא חשוב אני סתם מקשקשת...
בכל מקרה, היתה לנו הרצאה על "הבושם", ומאז אני רוצה לקרוא את זה. רק שאף פעם לא יוצא לי.

The Girl Who

New member
../images/Emo6.gif

אני הכרתי את הספר דרך מישהי מהשכבה שקראה אותו גם בכיתה ט' נדמה לי. הוא נשמע קצת כבד..אבל מאוד מיוחד. אני אודיע לך איך הוא.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif

אני מקציבה לעצמי עד מחר לסיים את הספר שאני קוראת [אני לא מאמינה כמה שאני עסוקה פתאום ולא מספיקה לקרוא את הסוף שאני כ"כ רוצה לקרוא..
] אבל אני יכולה להמליץ כבר היום על "סיפור כתוב במניפה" המצויין.
[המלצתי עליו כבר שבוע שעבר? יש מצב.
] אמממ..על מה עוד אפשר להמליץ? אפשר על השיר eleanor rigby של הביטלס?
אה, ועל הלהקה המגניבה שעושה קאברים של הביטלס?
שכחתי את השם לעזאזל.
הם מופיעים מחר בבארבי..אממ..אני חושבת שכ"ס.
מקווה.^^ ועל תוכנית הטלוויזיה המעולה מעולה מעולה heroes שמתישהו תגיע ל"יס" כמובן.
אין לי באמת על מה להמליץ.

gracie

New member
מגי'קל מיסטרי טור?

ועוד משהו- את פחדנית ומושפעת מדעת קהל!!!! אז את ממליצה על הביטלס כדי להיראות מגניבה

AeroFan

New member
../images/Emo190.gif

סרטים: אני ימליץ על סרט טוב שראיתי לפני יומיים, "השטן לובשת פראדה", סרט בנות אבל סרט מעולה לדעתי... מומלץ לראות. "קזינו רויאל" גם סרט טוב, למרות שאני לא חובב כ"כ סרטי פעולה. "נחשים על המטוס", סרט קורע, למרות שיש בו כמה קטעים מפגרים לגמרי. מוזיקה: האוסף החדש של The Corrs, אוסף להיטים אבל יש בו כמה שירים שהם לא שוחררו עדיין כמו הדואט של אנדראה (הסולנית) ובונו מ-יו 2... אוסף מצויין! ו-(שוב) האלבום החדש של אינקובוס Light Grenades, שהשבוע הוא הגיע לשיא... פעם ראשונה בקריירה שלהם שבשבוע הראשון של האלבום הוא הגיע למקום הראשון (!) במצעד האלבומים של ארה"ב, השבוע הוא נמכר הכי הרבה מכל אלבום בארה"ב! ובצדק...

AeroFan

New member
שכחתי לאמר את הדבר הכי חשוב

בעוד 3 חודשים חלומי יתגשם! אינקובוס באים לארץ במרץ

gracie

New member
מה?!?!?!?!?!?

אתה רציני? אדיר!!!!! אני מקווה שהם לא יבטלו עד עז... שלא תפרוץ איזה מלחמת לבנון השלישית או משהו...

AeroFan

New member
רק זה חסר...

אני זוכר שבחנוכה שעבר שאני טסתי לאמסטרדם, הגעתי לשם יומיים אחרי שהם הופיעו שם (מבלי לדעת שהם היו שם)... וזה כ"כ ביאס. נקווה שעכשיו לא יקרה כלום, הם יופיעו ב-7 למרץ 2007 בגני התערוכה בת"א.

The Girl Who

New member
הממ...

ראיתי את השטן לובשת פראדה במטוס חזרה מברצלונה..וזה לא אידאלי לראות את הסרט במסך כ"כ קטן. באמת סרט בנות..אז לעניין זה אני לא בת.XD ואנדריאה שרה עם בונו??
לא שמעתי ולא ידעתי. מגניב.
רק עכשיו חשבתי על זה ששניהם אירים...מעניין לשמוע! ומגניב על אינקובוס! ^_^ לא איכפת לי מי בא לארץ העיקר שיבוא.

Girl From Mars

New member
ההמלצות שלי.^^

ספר - "זכרונותיה של גיישה".
חובה!
ספר כ"כ יפה.
בא לי לקרוא אותו שוב.
אממ... לא יצא לי לשמוע הרבה מוזיקה השבוע, אבל קראתי בגלריה (של עיתון הארץ) שיצא אלבום חדש של ג'רוויס קוקר, שהיה גם חבר בלהקת פאלפ. לפי הכתבה האלבום נשמע מבטיח.
ואין לי יותר על מה להמליץ.

למעלה