המלצות? המלצות!

volatile

New member
בקשר לשירים מחרמנים למיטה...

הכנתי איזה 4 מיקסטייפס כאלה... (לא אוספים מיקסטייפס מיקסטייפס) תזכיר לי אני אצרוב לך כמה :) אם יהיה לי כוח אולי אני אשים אח"כ את ה - Playlist... אחלה הודעה אחי, טוב שיש מי שעושה... לי כבר די קשה לעשות את זה... אולי נכתוב משהו היום על ה - RJD2 החדש :) פלג.

babe10

New member
מה זאת אומרת

אם יהיה לך כח... ? אזור כוחות שנס מתניים ויאללה לעבודה. חייבת. פשוט חייבת אחרי קריסת ההארד דיסק שלי. הרשימה של נאק כרגיל פצצייתית, אבל צריכה עוד. הרבה כבר שחזרתי אבל האוסף שלי עדיין עלוב יחסית למה שהוא היה. בברכה, בשקיקה, בבקשה, בתחינה ETC יום טוב

NuckBunnies

New member
אז מתחשק לי לכתוב איזה מיקסטייפ

אמממ... אז הנה. עכשיו, כמובן, אתה מחוייב לשים איזה אחד שלך, וגם שאר קוראי הפורום מוזמנים לשים. מי יודע, אולי הליקון ירימו את הכפפה ויעשו איזה אוסף "Black Chocolate: לשעות השחורות של הלילה" או משו. אגב, זה פלייליסט של מוסיקה -שחורה-. יש מלא שירים שהייתי מכניס מז´אנרים אחרים, אבל מה לעשות, לא רק שזה פורום מוסיקה שחורה, מוסיקה שחורה (טובה) היא המוסיקה עם הכי הרבה וייבס והכי הרבה אוירה. אז אני מנסה כאן לאסוף רשימת שירי אהבה סקסיים, גרוביים ומלאי אוירה. עכשיו, ניסיתי לא לשים אותו אמן פעמיים (ולא עשיתי זאת חוץ במקרה של דאנג´לו... אבל נו זה -דאנג´לו-!), ובכוונה התעלמתי לחלוטין מDan Da Automator - Lovage. TLC - Waterfalls The Roots Featuring Erykah Badu - You Got Me Jill Scott - A Long Walk Lenny Kravitz - If You Can´t Say No Faithless - If Lovin` You Is Wrong Erick Sermon, Redman And Marvin Gaye - Music Black Eyed Peas - The Way U Make Me Feel Amel Larrieux - Ini Common Featuring D´Angelo - Getto Heaven Part Two Wyclef Jean And Mary J Blige - 911 (Tracy Chapman - Sorry (Baby Can I Hold You Tonight India Arie - Brown Skin D´Angelo - Untitled (How Does It Feel) וזהו בערך... יוצא 13 טראקים, בערך 57 דקות (ו27 שניות אם בא לכם לדייק). יש לי עוד מלא מלא שירים בראש שבא לי לשים, אבל ככה זה בסדר. תהנו. NuckBunnies

babe10

New member
57 דקות?....

ומה שומעים אחרי הפור פליי?.......
וברצינות - רשימות מכל הז´אנרים יתקבלו בשמחה לאיי סי שלי - אתה צריך להכיר אותו כמדומני.

babe10

New member
Nah......

כל דבר שחוזר על עצמו בעיקר כשזה קשור בסקס משעמם מהר מאוד....
REPEAT? לא בבית ספרינו.... אני מאמינה שאני אצליח עד סוף השבוע הבא לארגן משהו שימלא כמה שעות טובות. אם אני לא אכתוב פה יומיים תדע שהצלחתי..

מצויין, כמובן.

עכשיו, חשבתי על זה, אם מידי פעם תוכל לכתוב על שירים מומלצים, באיזה אלבום הם נמצאים, זנ יכול להיות יעיל. מעבר לזה, הסכמה טוטאלית - רק שהתאכזבתי, אתה באמת לא אוהב את המריה המתוקה שלי? לך, לך תשמע אייר:) אה, ותודה:)

Da Judge

New member
מה נסגר איתכם אנשים?

ככה לתת להודעה הזאת לרדת? צה צה צה, לא טוב...

NuckBunnies

New member
שתי מטרות להודעה זו

האחת, שאחרי קריאה חוזרת שמתי לב שאולי לא הדגשתי מספיק בהמלצתי על Five Deez - Sexual For Elizabeth - מדובר באחד מהטראקים היותר מקוריים, יותר יחודיים, יותר מעניינים ששמעתי בזמן האחרון. באמת באמת באמת שווה להוריד. חוץ מזה, ראפ ביפנית זה מצחיק. השניה - הקפצה. פיצה מקפיצה משו? NuckBunnies שמציע לbabe10 להחפש הודעות עבר שלי, זו הודעה אחרונה בסדרה של הודעות מלאות בהמלצות חמות. ואם בא לך, אני ימליץ לך על דברים אישית באי סי קיו.

volatile

New member
אם כבר Five Deez אז את האלבום שלהם

Kool Motor אתה מכיר? ממש טובים, בעיקר בזכות הצלע המפיקה בהרכב Fat Jon שהוא מפיק מוכשר שמאוד מזכיר בסגנון הפקה שלו את הדברים של Diagble Planets למי שאוהב אותם ולמי שרוצה לשמוע היפ-הופ יותר ג´אזי הנה כמה קטעים מוצלחים שלהם מהאלבום (ד"א בן הקטע שהמלצת עליו הוא מהאלבום הזה). Latitude Got Dough Decapitated Orgasms Instruments of the Trade (the word) Ten ועוד קטע אינסטרומנטלי יפה מהאלבום הזה הוא Even... פלג.

TIK TAK

New member
אני שונא אותך

בגלל אנשים כמוך יש לי רק 10 מגה על ההארד דיסק עכשו (טוב נו בגללך ובגלל האי די אס אל)
אני וכול הפורום מפצירים בך(כן כן, מפצירים)שתמשיך ככה עם המלצות כאלה

הנה חצי המלצה:

פול אוקנפולד, בד"כ דיג´יי מאוד מוערך, שמתעסק יותר באלקטרוניקה - האוס וכאלה. מה איתו? בטח שמעתם את שיתוף הפעולה שלו עם אייס-קיוב בסאונדטרק של בלייד2. (רגע זאת עוד לא ההמלצה). אז הוא כנראה התלהב מזה, כי הוא עשה עוד קטע כזה עם אייס-קיוב, ואף המשיך לדיסק חדש שלם, שלא מתעסק בהאוס ומיקסים, אלא בשירים עם נגיעה קצת בראפ וטיפה סול וגם טריפ הופ. תמצאו שם גם את נלי פורטדו וטריקי (אחלה קטע), ואיזה בחור מלהקת "קרייזי טאון" אלה שעושים ראפ-רוק כזה...עם הסמפול מRHCP.... בקיצור, דיסק לא מדהים, אבל נחמד אם יש לכם קצת זמן פנוי, ואין לכם מה לשמוע. זהו. בגלל זה זה חצי המלצה:) ואגב, שמעתי שהוא גם עובד על משהו עם סנופ, אבל לא יודע מה.

TIK TAK

New member
שמעתי את הדיסק המדובר

באמת דיסק חביב ביותר כמו שאמרתה סבא משהו להעביר את הזמן איתו

tomoshe

New member
אם כבר שירים מחרמנים סקסיים אהבה

וכו´ - בשבילך וגם למירי וגם למי שבא - תעיפו עין על האוסף המעולה הבא : האוסף

REL APP SONG

New member
אפרופו שירים מחרמנים

או ג´י פאנק או גאנגסטר ראפ או בכלל מוזיקה שחורה אני צריך די ג´י מוזיקה שחורה ללייו מסיבות ראפ ברשל"ץ תודה

tomoshe

New member
אתה ספציפי מידי.

אם תוכל להכליל קצת יותר בבקשה זה יעזור...

למעלה