אז מתחשק לי לכתוב איזה מיקסטייפ
אמממ... אז הנה. עכשיו, כמובן, אתה מחוייב לשים איזה אחד שלך, וגם שאר קוראי הפורום מוזמנים לשים. מי יודע, אולי הליקון ירימו את הכפפה ויעשו איזה אוסף "Black Chocolate: לשעות השחורות של הלילה" או משו. אגב, זה פלייליסט של מוסיקה -שחורה-. יש מלא שירים שהייתי מכניס מז´אנרים אחרים, אבל מה לעשות, לא רק שזה פורום מוסיקה שחורה, מוסיקה שחורה (טובה) היא המוסיקה עם הכי הרבה וייבס והכי הרבה אוירה. אז אני מנסה כאן לאסוף רשימת שירי אהבה סקסיים, גרוביים ומלאי אוירה. עכשיו, ניסיתי לא לשים אותו אמן פעמיים (ולא עשיתי זאת חוץ במקרה של דאנג´לו... אבל נו זה -דאנג´לו-!), ובכוונה התעלמתי לחלוטין מDan Da Automator - Lovage. TLC - Waterfalls The Roots Featuring Erykah Badu - You Got Me Jill Scott - A Long Walk Lenny Kravitz - If You Can´t Say No Faithless - If Lovin` You Is Wrong Erick Sermon, Redman And Marvin Gaye - Music Black Eyed Peas - The Way U Make Me Feel Amel Larrieux - Ini Common Featuring D´Angelo - Getto Heaven Part Two Wyclef Jean And Mary J Blige - 911 (Tracy Chapman - Sorry (Baby Can I Hold You Tonight India Arie - Brown Skin D´Angelo - Untitled (How Does It Feel) וזהו בערך... יוצא 13 טראקים, בערך 57 דקות (ו27 שניות אם בא לכם לדייק). יש לי עוד מלא מלא שירים בראש שבא לי לשים, אבל ככה זה בסדר. תהנו. NuckBunnies