המלצות דחוף

tropical fruit

New member
המלצות דחוף

שמעתי המון דברים טובים על jimi hendriks,doors, led zepelin אבל אני לא מכיר שמות של דיסקים ושירים אני נורא אשמח אם תועילו בטובכם ותיתנו לי כמה שמות.

yoavsc

New member
ובכל זאת

המלצות Led Zeppelin Immigrant Song Since I´ve Been Loving You Babe I´m Gonna Leave You Black Dog Dazed And Confuzed Going To California Good Times Bad Times Moby Dick Ramble On Rock And Roll Stairway To Heaven Thank You The Battle Of Evermore The Song Remains The Same When The Levee Breaks Whole Lotta Love The Doors Alabama Song The End Break On Through The Crystal Ship Riders On The Storm Jimi Hendrix All Along The Watchtower Purple Haze Hey Joe Voodoo Child Foxy Lady Little Wing

עוד המלצות של "הדלתות"

בנוסף למה שהמליץ yoavsc אני חושבת שיש עוד הרבה שירים טובים: Unknown Soldier People are strange Moonlight drive Love Street Five to One Spanish caravan My Wild Love The Soft Parade The Spy Roadhouse Blues L.a Woman כולם מעולים אחד-אחד! נתתי לך לפחות כמה שירים מכל אלבום, שלדעתי הם הכי טובים.

קיר קמט

New member
עוד דורזים

Ship Of Fools The Ghost Song Waiting For The Sun Wild Child Love Her MEdley טוב אני יכול להמשיך תשמע את כל השירים שלהם וזהו.

LadyG

New member
קצת עזרה להתחלה...

אני מציעה להתחיל באלבומים ולאו דוקא בשירים בודדדים: ג´ימי הנדריקס Are you experinced ו - Electric Ladyland לד זפלין II ו- IV הדורס waiting for the sun Morrison Hotel Strange Days זה באמת רק קצה החוט. תתחיל לשמוע לאט לאט ותתענג על כל רגע. אני ממש מקנאה. והערה להנהלה: אולי הגיע הזמן שאחרי שנרגע כולנו מתחרות הגיטריסטים שבאמת סוחטת פה תגובות רגשיות לא מעטות נתחיל במבצע של האלבומים הגדולים, ה- Musts בכל תקליטיה (סליחה על הביטוי הארכאי).

קיר קמט

New member
זה לא פייר מאסטס של כל תקליטיה.

כי מה לעשות שיש בינינו (איך אני אצליח לעדן את עצמי) elderly , ויש צעירים שעוד לא סיימו לנגב את החלב משפתותיהם (אני?) , אז הידע המוזיקלי שלי הוא כמעט בקו ישר נמוך. כי כי לא יוצא להקשיב מספיק לאלבומים שלמים (מפאת קשיים פינססים , ומחסור חמור בחברים ששומעים אותה מוזיקה :) ).

LadyG

New member
Musts כמשל בלבד....

לבנות "תקליטיה" טובה ומושקעת זה דבר שלוקח זמן וצריך יידע, טעם מוסיקלי וכו´ אבל פורום כזה יכול בעזרת כותביו השונים (כולל הגילאים המאוד מגוונים שלנו) לתת כלים נכונים ונבונים. ותזכור תמיד, "תקליטיה" לא בונים ביום אחד, זה תהליך שאני לפחות עובדת עליו המון המון שנים וגם אצלי חסרים כל מיני Musts שאשמח למלא את חוסרם בהזדמנויות שונות ולאט לאט, שום דבר לא בוער.

את החלק הזה של השרשור

נדחה במתוטא עד לאחר תום טורניר הגיטריסטים, זה פרוייקט גדול המצריך מחשבה, תודה על הרעיון. ואגב החלק הכי חשוב, לדעתי בבנית תקליטיה הוא הידיעה שבנייה שכזו היא מלאכה שלעולם אינה מסתימת, לא משנה בן כמה אתה, עד כמה נרחבת השכלת המוסיקלית או עד כמה אתה עשיר... בכול אופן, בואו נדחה קצת את הדיון

Grimble Grumble

New member
ובכל זאת אם כבר...

אז אתמול בדיוק (אחרי בערך 4 חודשים) ארגנתי את רשימת הדיסקים שלי במחשב... 302 אלבומים שזה אומר 342 דיסקים (37 אלבומים כפולים, ואחד מרובע) מהם 44 דיסקים בדיוק הם צר***ם או מז***ם... כל השאר מקוריים... בין הדיסקים שלי יש גם 4 סינגלים... את הרשימה מובילה כמובן להקת קווין, שאם אני כולל גם את עבודות הסולו של חברי הלהקה אז יש לי 47 דיסקים שלה... אחריהם דייויד בואי ופינק פלויד, 15 כל אחד עוד בתחום הדו ספרתי: ביטלס עם 13 (16 יחד עם האריסון ולנון) הדורס עם 12 (מה לעשות, יש 6 אלבומי סטודיו, אלבום כפול של הופעה, האוסף, הפסקול של הסרט ואמריקן פראייר של ג´ים) ואיך אפשר בלעדיו, טכנאי הגיטרות השוודי עם 10...

אני התחלתי לקנות דיסקים

כשהתחלתי לאהוב את המוזיקה הזו. איפה שהו באמצע שנה שעברה.. יש לי משהו כמו 40 דיסקים (לא לצחוק!) אני בולם את עצמי כל פעם שאני בחנות דיסקים. אני מקציב לעצמי קצבה של מקסימום 3 דיסקים לחודש...

Grimble Grumble

New member
בסוף ספטמבר

קניתי בפעם האחרונה דיסקים (דאבל לייב של אינגווי ואפוסטרוף של זאפה) ואז החלטתי שאני לא קונה דיסקים עד השנה הבאה (2003 ז"א)... בינתיים אני מחזיק...

קיר קמט

New member
אני חושב שיש לי פחות.

מה לעשות, אין כסף ואין הרבה חיים מאחוריי. מה שכן, אחותי תמיד לוקחת לי דיסקים, וזה נורא מעצבן אותי.

תשיג עבודה!

לי יש עבודה במשמרות, שאני מוציא את הכסף על דיסקים ועוד שטויות. וזה יותא מספיק כסף ל 3-4 דיסקים בחודש.. חבר שלי לא מבינים אותי (יא פראייר, תצרוב!). תעבוד ככה פעם בשבוע, או יותר, אתה ביותר צעיר ממני, ז"א שיש לך פחוץ מבחנים, ז"א שיש לך יותר זמן.. תעבוד 2 בשבוע ואז תקנה 8 דיסקים לחודש. מאוד פשוט!

noosh

New member
כן, גם לי!!!

אוף, יש לי... בואו נגיד.. בסביבות ה-30 דיסקים.... אולי 40... התחלתי לשמוע את המוזיקה רק שנה שעברה, ו.. אממ.. למזלי גם אח שלי שמע פינק פלויד ודייר סטרייטס, דורז ועוד כל מני.... אז היו דברים שכבר היו בבית... עכשיו אני בקושי קונה (למרות שאני עובדת)... בהתחלה קניתי את המאסטס הראשונים - אין דה קורט (דיסק הפרוג הראשון שאני קניתי
), אקוולאנג, אווזת השלג, סלינג אינגלנד.... השלמתי עם כמה לא מאסטס שפשוט רציתי, ו.. אממ.. לא יודעת, חסרים לי כ"כ הרבה!!! קצת צרבתי (אני יודעת, אסור, כשיהיה לי יותר כסף אני אשלים
) ואני מקווה להשלים את הסחר בקרוב... בינתיים מורידים מהאינטרנט, לפחות לדעת איך זה נשמע.. אבל בהנדריקס ודילן אני מממממש לא מבינה, בקושי בבואי, יש כ"כ הרבה שאני לא יודעת, לא משנה כמה אני מנסה לקרוא ולהקשיב ולהוריד שירים כל יום כדי ללמוד... זה פשוט.... לא נגמר!!

אני התחלתי מאפס

היו לי 5 דיסקים קליפורניקיישן, 2 אואזיס ועוד 2 שאני מעדיף לא לנקוב בשמם... בניתי אוסף של מאסטס + כמה פרוג..

noosh

New member
מאני

איטס א גאז
סתם, ת´אמת - אני עובדת, אני יכולה להרשות לעצמי דיסקים, פשוט במושב הקטנטן שלי לא שמעו על כזה דבר "חנות דיסקים", ובפעמים שאני מגיעה לת"א אני בד"כ ממהרת לשיעור ולא יוצא לי להכנס לסנטר (זה די סיבוב, לנסוע לסנטר, משם חזרה לשיעור.... וטאואר רקורדס יקרנים!!), אז לא יוצא לי לקנות הרבה.. למזלי חלק מהמאסטס היו בבית

Grimble Grumble

New member
Musts שעדיין אין לי (בושה)

יש מספר אלבומים שהם באמת מאסט אבל למרבה הבושה והצער אין לי... לכן כל אחד שיתרום כמה עשרות שקלים להשלים לי חורים ענקיים: David Bowie - Ziggy Stardust Led Zeppelin - Led Zeppelin Led Zeppelin - Led Zeppelin III (כן כן, ביזיון שניהם) Roger Taylor - Happiness (האלבום הרשמי היחיד של קווין או אחד מחבריה שאין לי) אני חושב שמגיעה לי מתנה לחג המולד או משהו (היומולדת שלי זה רק עוד 5 חודשים) אז קדימה... לעבודה...

ganooov

New member
מאסטס - כי הגיע הזמן. ../images/Emo13.gif

אחרי מספר שנים של קניית קנופפלר, מטאליקה, לייב וכדומה, אני נפנה לבניית אוסף המאסטס שלי. מכיוון שיש לי הרושם שבקרוב אני אוכל להוציא מאתיים שקל במכה, אני בונה רשימה קטנה (אני מעדיף אוספים
): הרימסטרס של לד זפ, הקצפת של קלפטון, Thick As A Brick, הוט ראטס ודה ג´אקו פאסטוריאס אלבום עומדים להצטרף אל חבילת הדיסקים שלי. עד עכשיו נעזרתי ב-"ידידים" (כללי הפורום אוסרים עלי לפרט) כדי להשיג את כל מה שרציתי, אבל אני חייב לקנות. אני חושב על ללכת על עוד דיסקים, השאלה שלי היא מה (אני מתלבט האם לקנות עוד ביטלס או לקנות דילן כלשהו [את אינפילדס זה היה מוצדק
] - למרות שאני לא אוהב את הקול שלו). זה גורם לי לשאול את עצמי מתי אני אספיק לשמוע את כל זה בכלל...

Grimble Grumble

New member
אוספים זה נחמד לפעמים

אבל לפעמים הם תוקעים... והכוונה היא כזאת... יש להקות שבאמת נחמד לקנות אוסף וזה מספיק. מצד שני להקה כמו זפלין, אני יודע לא לקנות את הרימסטרס כי אני יודע שבמוקדם או במאוחר (אני מאמין שעד סוף 2003) יהיו לי כל הדיסקים שלה בכל מקרה אז למה לקנות אוסף?

למעלה