המלצות דחוף

ganooov

New member
אוספים זה טוב כי: ../images/Emo13.gif

אתה יודע שלרוב הם נותנים לך את המיטב, ואז אתה יודע האם שווה להמשיך להשקיע
.

זה לא בדיוק זה...

יש להקות של שירים ולהקות של אלבומים, הביטלס והסטונס למשל, הם להקות שהוציא אלבומים מופלאים, אבל אפשר לעשות להם אוספים מופלאים, למעשה זה אחד התחביבים שלי..., אבל יש להקות כמו זפלין, דיפ פרפל מהתקופה הראשונה שלהם, פינק פלויד ועוד כמה, שאוסף שלהם זה פשוט דבר מעצבן, שלא נותן כלום על הלהקה. באוסף גם לא תמיד יש את השירים הכי טובים, כתבתי פה היום על going home של הסטונס שעד כמה שאני זוכר לא נמצא בשום אוסף שלהם (כי הוא ארוך מאוד והרבה פחות קומוניקטבי מרוב הדברים שלהם), אבל בעיניי הוא אחד היצירות המופלאות של הבטונס, באוספים כמו באוספים שמים שירים שמתאימים לרוח האוסף, ושירים מצליחים, לאו דווקא שירים טובים. נכון שהרבה יותר קל לי לדבר כשכמעט 20 שנות קניית אלבומים (ואוסף תקליטים שאחותי השאירה) מאחורי, אבל בכ"ז אני חושב שאלבום אולפן טוב של לד זפלין תמיד עדיף על אוסף שלהם, ולצורך התרשמות מהלהקה נראה שאלבומי הופעה זו דרך בטוחה יותר ללכת.

קיר קמט

New member
יש לי שלושה אוספים בבית.

שלושתם נבעו מהעובדה שידעתי שלעולם לא אקנה את כל הדיסקים של הלהקה הספציפית - של ואן מוריסון , של קווין , ושל "האמהות והאבות". אני לא ממש מתחרט על רכישת איזשהו אוסף מתוכם- ואן מוריסון זה מוזיקה נחמדה להעביר את הזמן כשאין משהו יותר טוב, אבל לא משהו שאני אתחיל לצבור אלבומים בשבילו , המאמאס אנד דה פאפאס הם להקה קיטשית מדי בשביל להתחיל לאסוף אלבומים (אפילו השירים השונים שלהם קיטשיים. לא שהם רעים, אבל.) , וקווין סתם מעצבנים אותי :) טוב , פרדי :) אה וגם דיסק משולש (משולש עלק... דחפו לשלושה דיסקים מה שיכלו לשים בשניים) של פרל ג´ם בהופעה. זה נחשב אוסף ? בכל מקרה ברור לי שאת הדלתות אני אקנה באיזשהו שלב בחיים שלי את כל הדיסקים שלהם (ולא האוספים) אבל גם את הדיסקים בהופעה חיה, למרות שזו אותו דבר מזורגג.

הרבה זמן

לא הסכמתי עם מישהו כמו שאני מסכים איתך עכשיו... כל כך נכון! בעיקר החלק השני.

LadyG

New member
פינק...כבר אמרו לך היום שאתה חמוד?

אני תמיד מתכוונת אליך

matanbu

New member
אני גם צריכה כמה המלצות

להתחיל עם דילן
תנדבו בבקשה (שירים להתחלה... אל תפוצצו אותי עוד:))

yoavsc

New member
כמה שירים

האהובים עלי All Along The Watchtower Knockin´ on Heaven´s Door Lay lady Lay Like A Rolling Stone Mr. Tambourine Man The Times They Are A Changin´ ולא לפספס את My Back Pages בביצוע הקבוצתי של דילן, קלפטון , הריסון יאנג, פטי מגווין (ואולי שכחתי מישהו)

Creamy Weather

New member
אני ממש אוהבת את..

One more cup of coffee זה פשוט אחד מהשירים הכי מדהימים שיצא לי לשמוע כבר הרבה זמן

dylan

New member
ועוד כמה..

masters of war Don´t think twice, it´s all right it´s alright, ma (i´m only bleeding i want you stuck inside of Mobile With the Memphis blues again sarah idiot wind license to kill shooting star love sick tryin´ to get to heaven mississippi Mama, you been on my mind (הגרסה מתוך הbootleg series 1-3) אממממממ.. יש עוד ה-ר-ב-ה מאוד שירים שלו שלא נופלים מאלה.. אבל אי אפשר להכניס את כולם... ואני כמובן מצטרף להמלצות של שני הממליצים האחרים :)

avi real

New member
אני ממליץ לך בלאד זפלין

להתחיל עם לאד זפלין 3 אבל מה שבטוח בסופו של דבר יהיה לך את כל האלבום שלהם

למעלה