המלצות בי-סיידים.

Blood Roses

New member
המלצות בי-סיידים.

עבור אלו מאיתנו שמכירים ממש מעטים, או שלא מכירים בכלל
.

Happy Workers!!! ../images/Emo6.gif

סתם. לא כתבתי את זה. זה ממש לא קרה הרגע. ככה: Here. In My Head, מדהים. Cooling Purple People Honey Flying Dutchman אלו המוכרים בעיקר, אני חושבת. מהסיבה השפוטה שאני פשוט מפחדת לשמוע את השאר, הם מגיעים לרמות של טירוף שלא נראו עדיין. |אנחת רווחה על כך שהם רק ביסיידים|.

noosh

New member
Here, In My Head

למרות שנראה לי שהוא מוכר כמעט כמו שיר שהוא לא בי-סייד. ו-Sugar, גם אחד היפים. האמת שלא הספקתי להתעמק בכל הבי-סיידס, בטח לא מספיק. אבל אני עובדת על זה

Lovable Stray

New member
נצל"ש - בלגן בשירים שבמאמרים

הרבה שירים במאמרים מובילים לשיר אחר בכלל, חלק מהקישורים לא עובדים וחלק אחר מוביל לאותם השירים כמה פעמים.

noosh

New member
באמת? מוזר

כרגע עברתי שיר-שיר, ולא ראיתי משהו לא נכון... תוכלי בבקשה להגיד באיזה שירים זה קרה לך?

noosh

New member
בי-סיידים

זה בעצם B-Side, כלומר, הצד השני של התקליט. בעבר, כשהיו מוציאים סינגלים על תקליטים, היו מקדישים את צד A לשיר של הסינגל, ואת צד B לשיר אחר, שהאמן לא שחרר באלבום. יש איזה קטע ממש יפה ב"חלום אמריקאי", כשלוק אומר לחבר שלו (אני חושבת) שככה בוחרים מישהי, אם היא מקשיבה ל-B side. ואז הוא נותן למג סינגל של בוב דילן (כי כידוע, מג היא נערת פופ ולוק לא), והיא אומרת - "Cool, what's on the B side?" ואז יש דילן ברקע
וכל זה היה במקום להגיד בפשטות - בי-סיידס הם השירים שלא יצאו באף אלבום, אלא כחלק מהסינגלים הרשמיים

../images/Emo220.gifאה, נראה לי שהבנתי../images/Emo3.gif

(חוץ מהקטע על חלום אמריקאי
לא רואה את זה
) אבל, איך משיגים אותם?

Sedna

New member
אהמ.......... ../images/Emo15.gif

אני הכי אוהבת את השירים של טורי שהם B-SIDES או שירים שיצאו בפסקולים של כל מיני סרטים. אלה שאני הכי אוהבת: Abbey Road Bachelorette Beulah Land Black Swan Blue Skies Butterfly
Carnival Never Seen Blue Over It (אינסטרומנטלי)
Thoughts

True Colors

New member
ה-B-Sides האהובים עליי

Never Seen Blue Sugar Here In My Head Upside Down Honey Take To The Sky Purple People ואני גם אוהב את הקאבר של טורי ל-Famous Blue Raincoat של לאונרד כהן.

cervus

New member
flying dutchman

תקשיבו טוב טוב! אם יש משהו שאני אוהב זה B-Sides של טורי. אחד האהובים עלי הוא flying dutchman. אני לא יכול בלי alamo, butterfly, Here In My Head, frog on my toe, graveyard, Cooling, famous blue raincoat ואם יש מישהו שקשה לו להשיג אותם אני מוכן לשלוח לו אותם מיד למייל שנה טובה, תשמעו הרבה טורי

bendreaming

New member
Cooling, Suger, Butterfly, Merman,

Here. In My Head, Honey. אלו הבי-סיידס שאי אפשר לוותר עליהם, שיכלו בקלות להיות חלק מהאלבומים וכו'. הקאבר לA Case Of You של ג'וני מיטשל גם הוא יפהפה.

למעלה