המלצות אתרים

המלצות אתרים

יש לכם אתר מדהים? בניתם אתר מהמם? נתקלתם באתר מוזר? גלשתם לאתר משעמם? (הכול כמובן בנושא כורסל) תזהירו ותודיעו לנו *אתרים מעניינים במיוחד יכנסו לקישורים שרשרו פה

מה קורה פה?!

אתם אוהבים כדורסל או שאתם בכלל אוהבים דוקים ( ת´אמת נראה לי דוקים ) מה זה??? איפה כל האתרים, ( ואל תגידו לי "ה
אכל לי את הפייבורטס" כי הוא אכל רק לפני שעה) אז יאאלה, תתחילו לשים אתרים

roy marom

New member
אני רוצה להבין, מיאו מיצי:

בני 15 מקבלים ככה, אוף דה בלו, מינוי למנהל פורום??? על מה, אחי?

הוא לא פה..

אבל איך שאני רואה את זה? לגיל שלו אין קשר. הוא היה מתקבל באותה צורה גם אם היה בן 30. ואתה יודע איך זה.. צריך קצת מזל בשביל להיסתדר בחיים. להיות האיש הנכון, במקום הנכון, ובזמן הנכון. אז הוא היה שם. ותלונות על ניהול הפורום? אל תתלונן על זה שהוא התקבל מהר כל כך, או בגיל צעיר כל כך. יש לך בעיה עם ההתנהלות של הפורום? תתלונן נקודתית.

SnoopyS*GirL

New member
תשמע, תראה...

זה לא ממש אוף דה בלו... צריך להתחנף, לשחד כמו שצריך, וקשרים אף פעם לא יזיקו! ועכשיו ברצינות: אני לא חושבת שיש כאן קשר בין הגיל שלו לזה שהוא מנהל פורום... הוא מונה להיות מנהל, בגלל הידע שלו, או האחריות שלו, או היוזמה- אני לא יודעת בדיוק על מה מהם. אבל כחברת פורומים בתפוז.. אני סומכת על הבחירה שנעשתה, ואני ממש לא חושבת שזה "אוף דה בלו". ראיתי שהתלוננת על זה שהוא בן 15.. אבל יש לך מה להגיד על הניהול?..

roy marom

New member
בשלב זה אין לי תלונות על הניהול.

מקווה שהניהול יהיה לשביעות רצוני. חבל לי על אורן, שהיה מצויין ומונה עוד בתקופה שהייתי מבעלי "סל ניוז" והפורום הזה היה שייך ל"סל ניוז".

מה עשיתי???? ( ממרר בבכי )

מה כשצובטים אותי אני לא מצטבת? כשבועטים בי אני לא מטבעת? אני התקבלתי לפורום בזכות ולא בחסד אם אתה רוצה שאני אשנה משהו בפורום תכתוב הודעה ואני אשתדל לשפר שלך חתולי

למעלה