המלצותותים?

zamibc

New member
המלצותותים?

יש לי songs from the witchwood. היש המלצות על עוד אלבומים מעניינים שלהם או כל להקה דומה?

היה קשה להבין שהתכוונת סטרובס

הבחור חשב שטעית בשם של אלבום ג'טרו טאל מסוים. לא משנה. סטרובס היא ממלכתו של יקי אשכנזי, שמבקר בשני הפורומים מדי פעם. המפורסם ביותר שלהם הוא Grave New World. יש גם הופעה חדשה בפסטיבל נירפסט (זקנים שם, אבל טובים). אם השגת את כל אלה, תוכל לרדוף גם אחרי Hero and Herione, ואם עדיין לא נמאס לך תקנח באלבום Bursting at the Seams. נ.ב. להתרחק דחוף מהאוסף החדש שנקרא 'בסט אוף סטרובס' בצילום לבן.

עמית ע

New member
אתה אורי גלר או אורי ברייטמן?

התחלת לקרוא מחשבות?

zamibc

New member
מה נסגר אתכם?

מה זה העליהום הזה על ברייטמן? מה אתה חושב שאתה גדול כי אתה מקניט אותו? אידיוט!

דווקא עמית ואני מיודדים

הוא אמר את זה בקריצה ובחיוך, אין צורך להתרגש. אבל תודה על האהדה בכל מקרה.

עמית ע

New member
שתה כוס מים

ביקשת המלצה לאלבומים דומים ל-Songs from the Witchwood. אין אלבום בשם הזה. יש אלבום בשם Songs from the Woods של ג'תרו טל, ואלבום בשם From the Witchwood של סטרובס. התבלבלת, קורה. היה ברור לי שהתכוונת לאלבום של הסטרובס אבל אני לא אוהב אותם ולא היה לי מה להמליץ לך. מצד שני, הייתי משועשע מהטעות וחיפשתי דוגמא דומה. הנחתי שהאלבומים Goodbye Yellow Brick Road של אלטון ג'ון ו-Thick as a Brick של ג'תרו טל מספיק מוכרים לך ולשאר גולשי הפורום, כך שהם מבינים שמדובר בבדיחה קטנה ולא מזיקה. אם נפגעת מזה, קבל התנצלותי. טיפ-טיפה נעלבתי מזה שאורי ברייטמן, שמכיר אותי כבר די הרבה זמן ויודע מה אני יודע ומה לא, טען שלא הבנתי למה אתה מתכוון - אז "עקצתי" אותו בחזרה. אם היית מכיר את ההסטוריה של הפורומים והיית קורא כמה ויכוחים עסיסיים שאורי ברייטמן השתתף בהם, היית יודע שלאורי ברייטמן יש כזה עור של פיל, כך שעקיצה מ"יתוש" כמוני בטח לא מזיזה לו. הייתי מתחשבן איתך על המילה הלא מכובדת שכתבת בסוף המשפט, אבל זה נראה לי מיותר. אם אתה רוצה לחשוב שאני אידיוט, שיהיה לך לבריאות.

גם אני שתיתי כוס

דווקא באמת האמנתי שטעית בתום-לב, כי לא חשבתי שאתה סתם תרד עליו בלי לעזור לו...לא מתאים לך...
בכל אופן, אפשר לחזור לשיגרה.

zamibc

New member
מודה בטעות ומתנצל...

בקשר למלה האחרונה, למרות שהיא מכוונת אליך לא התכוונתי באופן ספציפי אלה למה שקורה בפורומים שחברה סתם תוקפים את ברייטמן בלי סיבה. הבנתי שמה שאמרת היה בצחוק (אפשר גם להגיד שהבנתי שלא הבנתי) ואני מחזיר (ברשותך) את מילותיי

giloni

New member
הנה המלצות בלי דיונים לגופו של איש

האלבום שיש לך הוא אלבום שרבים (מחובבי הצליל הפולקי של הלהקה) מחשיבים כטוב ביותר שלה.האלבום שאורי המליץ, Grave new world הוא אלבום מעבר לכיוון הרוק היותר מתקדם ובו כבר לא נמצא ריק וויקמן שעבר לYes. אלבום קונספט העוסק בחיי האדם מלידתו ועד מותו. יופי של אלבום, גם למי שלא מת על הלהקה הזו ומעוניין לקבל מדגם מייצג של יצירתה. בנוסף לאלבומים שהזכיר אורי, הייתי רוצה לציין את האלבום Ghosts שלדעתי הוא האלבום השלם ביותר של הלהקה. הוא יצא בסוף 1974, אחרי Hero&Heroine ולדעתי עולה עליו בכל הפרמטרים: הוא פחות פומפוזי ממנו, מופק טוב יותר ומנוגן טוב יותר. אני משוחד ולכן לא אוסיף סופרלטיבים, רק אומר שזה האלבום האהוב עלי מאלבומי הלהקה - ובעוונותי יש לי כמה כאלה... על האלבום הזה ועל אלבומים אחרים של הלהקה, כולל חווי שלי ושל חבר אחר מהופעות שחזינו בהם - תוכל לקרוא באגף המאמרים בפורום אגדות רוק. יקי

giloni

New member
איך הגעת לאוסף הזה, אורי?

עוד לא פגשתי מישהו שקנה אותו. אכן הוצאה מיותרת שלא תואמה עם הלהקה ויצאה דווקא בתקופה כל כך פורייה שלהם, שעדיין בעיצומה (שלושה אלבומי אולפן חדשים ושלושה אלבומי הופעה בשלוש שנים!!). יש לי את אלבום ההופעה בנירפסט והוא בהחלט שווה את ההשקעה. יקי

האוסף הגיע בדואר, בחינם

חבר שלי עובד ביוניברסל בקנדה, והוא שלח לי את זה בלי לשאול קודם. חבל על הפלסטיק וחבל על הזמן....דיסק נורא.

giloni

New member
יופי של שילוב

שניים מהאלבומים האהובים עלי ביותר. חיבור אולטימטיבי של פולק-רוק-פרוגרסיבי. ריק וויקמן ודיויד פאלמר על הקלידים, יאן אנדרסון עם החליל והמשרוקיות ודייב קאזינס עם הדולצימר והבאנג'ו - באמת שהעלית, גם אם מתוך טעות חביבה, אפשרות למיזוג שאפילו אני לא חשבתי עליו. יקי

zamibc

New member
:חחח.. רק עכשיו שמתי לב לטעות שלי..

באמת יכול להיות שילוב מעניין.. מעניין איך טעיתי..
עמית אתה ראש טוב... סתם יש לי קיבוע מחשבתי כזה שלא איפשר לי לראות את הטעות שלי..

למעלה