המלצה

מיקמיק22

New member
המלצה

שלום, אני זקוקה להמלצה לסרט להקרין לבני נוער בנושא אלימות במשפחה או על זוגיות הרסנית. מישהו מכיר? תודה

מיקמיק22

New member
מה הקשר לאלימות במשפחה?...

לא זכור לי שזה נושא הסרט. אבל תודה בכל מקרה..

יש את הקטע עם האמא והילד

שהיא שתיינית וכל זה.. ויש את הקטע עם המורה ואבא שלו או משו כזה. זה אולי לא נושאים בולטים אבל יש.

ליבי171

New member
יש סרט..אבל לא זוכרת את השם שלו!

אולי תזהו את השם שלו..חח זה בכל זאת פורום לזיהוי סרטים! היה אותו בערוץ הולמרק לא ממזמן, סרט די ישן דוגמנית מתחילה מתאהבת בצלם האופנה שלה לדוגמנית הזאת יש ילדה קטנה... והסיפור מסופר כאילו שהילדה כבר גדולה והיא מספרת את הסיפור בכל אופן, הצלם והדוגמנית מתחתנים...הכל טוב ויפה...עד שהצלם מתחיל לקחת סמים של מרץ. הוא מתמוטט ונמצא במוסד גמילה אם אני לא טועה... אחר כך הוא מפסיק להשתמש כנראה... אחרי כמה זמן הדוגמנית הזאת בהריון וכבר מצליחה וזה..היא יולדת...והיא מגלה שהוא עדיין לוקח סמים...כשהיא מתעמתת איתו בנוגע לזה הוא מכה אותה...ונותן לה מכה בראש שממנה היא מתה.. אחרי כמה זמן גם הוא מתאבד...ואז הסרט ממשיך עם הסיפור של הילדה...שהיא בבית משפט מספרת על הרצח...כי היא ראתה את אמא שלה מתה... וכל מיני... אז אפשר פשוט להראות עד לקטע של המשפט כי זה מדבר על אלימות במשפחה וגם זוגיות הרסנית שבסופו של דבר שניהם מתים... בכל מקרה, מישהו מזהה איך קוראים לסרט??

Vardooda

New member
אולי

"לישון עם האויב" עם ג'וליה רוברטס. סרט טוב. "עד כאן" עם ג'ניפר לופז. מבוסס על אותו רעיון רק שכאן גם יש ילדה. ב"אגרוף של אישה" יש גם קטעי אלימות בין האב והבת (גם סרט ממש טוב).

מיקמיק22

New member
השאלה

אם אני אוכל להקרין את זה לבני הנוער.. יש צנזורה זה צריך להיות חינוכי. אולי עד כאן של גניפר יהיה מצויין. תודה

יש עוד סרט..

"13".. אני לא סגורה אם זה כ"כ מתאים לנושא שלך אבל זה על הידרדרות של מתבגרת שנגררה

הדבר היחיד שעולה לי בראש..

יש סרט שנקרא "אבודות והוזות", הוא בדיוק שודר היום ביס הוא מדבר על 3 שותפות לחדר במעונות, ששתיים מהן מקיימות יחסים לסביים, ואחת מהן מאוהבת מאוד בשניה, אבל השניה נפרדת ממנה לטובת בן אחר. בסופו של דבר היא אוכלת את עצמי מקנאה ומתאבדת. אני לא הכי בטוחה שהסרט הזה יתאים, אבל הוא פשוט הדבר היחיד שעלה לי לראש כרגע... למרות שאני חושבת גם על הסרטים "יומן נעורים" [על היחסים של דיקפריו עם אמא שלו] או "חדרו של מרוין"...

טוב, אז אני אשתדל מחר לתת לך את

התקצירים פה

חדרו של מרווין-תקציר

בסי היא אשה שמזה זמן רב סועדת את אביה הגוסס ואת דודתה החולנית. כאשר יום אחד מודיע לה רופא המשפחה כי לקתה בלוקמיה ואם לא תבצע בדחיפות ניתוח להשתלת מח-עצם היא עלולה למות, נאלצת בסי לשאוב כוחות וליצור קשר עם אחותה איתה לא דיברה זמן רב, ועם האחיין שלה המאושפז במוסד לחולי נפש מפני שהצית את ביתו. רק שניהם מתאימים להיות תורמים לביצוע ההשתלה. האם יצליחו בני המשפחה המפוררת לגשר על הפערים ביניהם כדי להציל את בסי? מלודרמה רגישה המבוססת על מחזהו של סקוט מקפירסון שזכתה בפרס הגדול בפסטיבל מוסקבה השנה. הצלחתו של הסרט נזקפת בעיקר לזכות צוות השחקנים המרשים ובעיקר דה קפריו הצעיר המבצע תפקיד מורכב בצורה אמינה. תקציר: סינמטק ת"א מתוך אתר האוזן השלישית

למעלה