המלצה..

deja vu 23

New member
המלצה..

היי אני צריך בבקשה המלצה על טיפול קוגנטיבי התנהגותי (להפרעת BDD) רצוי עם מטפל שעובד עם כללית מושלם

אז ככה

אני לא מכירה מי מכללית מושלם עובד קוגניטיבית - זו עבודת חיפוש שאתה תצטרך לעשות. קח את רשימת המטפלים (הפסיכולוגים) שעובדים עם כללית מושלם, צמצם לכמה שנמצאים ברדיוס סביר מאזור מגוריך והתחל להרים טלפונים ולשאול אם הם עובדים כמו שאתה רוצה. רשימת הפסיכולוגים צריכה להימצא בספר השירות או בהנהלת המחוז אליו אתה שייך.

deja vu 23

New member
אז זהו..

נפגשתי עם 2 פסיכולוגיות, ולא ממש הלך. אצל אחת הטיפול הקוגנטיבי הוא לא העיקר, היא למדה את זה שנה-שנתיים אבל עושה בעיקר דינאמי, ואצל השנייה - חושבת שהמענה הוא בתחום הרוחני ומעוניינת לשלב גם את זה, לא מתאים לי בשלב הזה. באיזור השרון אין הרבה מטפלים קוגנטיביים, אני אצטרך להתפרש לאיזור המרכז. ונראה לכם הגיוני שמטפל ירצה 420 ש"ח לפגישה? כאילו קצת הגזמנו, לא?

שריד

New member
תראי

הגיון לא ממש עובד בנושא של מחיר לשעת טיפול, כמו גם כשאתה רוכש כל מוצר שהוא. מדוע לקנות מכונית יפאנית במחיר X ולא מכונית קוראנית או מזרח ארופאית במחיר נמוך יותר. לכל מטפל השיקולים שלו ולכל פציינט הגבול שלו. לגבי המחיר, אני לא יכול לומר דבר וחצי דבר על המחיר אבל אני יכול לחשוב על מספר כיוונים נוספים כמו למשל זמן ההכשרה והמיומנות של המטפל ואורך הטיפול . דבר אחד בטוח, אף אחד לא יכול להכריח אותך לשלם מחיר שאת לא רוצה ולא יכולה לשלם. זכותו לבקש וזכותך לסרב ו/או להיות במשא ומתן.

אלו המחירים

והיה בדיוק שרשור כזה בפורום ייעוץ פסיכולוגי השכן. בין 300 ל-400 זה די ממוצע כיום בשוק. מדובר על שעה של אדם מומחה - שיכול לתמחר את עצמו כמו שהוא רואה לנכון בהתאם למקצועיותו, לותק שלו ולביקוש שלו. כמו בכל דבר בשוק החפשי, אם לא היו כאלה שמשלמים מחיר כזה, לא היה מחיר כזה... או שלא היו פסיכולוגים כי לא היה שווה להם לעבוד במחירים אחרים.

למעלה