המלצה!!!!!!!!!!!!!!

המלצה!!!!!!!!!!!!!!

אתמול ראיתי את הסרט "הבועה" חשבתי בהתחלה שזה סרט של הומואים ולסביות היה מרגש,מצחיק,עצוב תודה לך גל אוחבסקי עשית לי משהו שאפחד לא הצליח להוציא ממני ב14 שנה סרט מעולה מתאים לחינוך ימניםם ,ערסים,וגזענים![אלה עדיף שלא ילכו] ממש סרט מעולההההההה יום טוב שחר.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דדי הביא בוסההההההההההההההההההה

לך תכתוב שירים ותבכה

לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שייח תזמין את יניבוש לדייט, אולי תצא מהארון אתה יודע כל הערסים שהם הומופובים הם בעצם הומואים הנרי פ. דייויד תפתח גוגל:)

אני אכתוב שירים ואבכה?

אני הבנאדם הכי שמח פה בניגוד לאחרים שכל יומיים כותבים או מקליטים שירי אהבה ומתבכיינים על איזה ילדה בת 16 שזרקה אותם חחחחחחח ודבר שני אין כלום נגד הומואים ויניב הוא כמו אחי :) אבל גזען אני כן..מודה....שונא ערבים...ושונא את אלה ששונאים ערסים אני ערס...אבל ערס ששומע אביב גפן...תפנים ותחשוב על המשפט הזה. ואם אתה לא מספיק מפותח אני אסביר לך כדי שתבין... אני אולי ערס אבל אני ערס עם ראש פתוח ולא אחד שחושב שכל מוזיקה אחרת היא לא טובה.... משפט לדוגמא של אחד כזה : "לך תכתוב שירים ותבכה"

וסתם תמונה לא קשורה

מהעבודה לפני כניסה לחדר ניתוח חחחחח מינימום 136 IQ וזכרון פמנומלי גבוה[כדי לזכור שמות כלים סניטרים] ג'אסטין תסביר להם[ערסים] כמה עבודתי קשה מאוד ומצילת חיים[בתקווה:} נכון אני מכוער עם הבגדים האלו?.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תתפלא שחר........

כתבתי אותה לבד........ יש לך סיוטים מרוזה או מה? חח או שאין תשובה אז כותבים "למי נתת לכתוב" חחח אהבתי...... אדון המסתורי..... אולי לא הבנת בפעם הראשונה אז אני אסביר לך שוב ילד.. אני ל-א! כותב שירים ובוכה בפורום כמו אנשים אחרים... הבנת?! ואם יש לי באסה מבחורה ולא משנה מה הגיל שלה תאמין לי שאני מתמודד עם זה טוב מאוד... התמודדתי עם אובדן של אהבה אז פרידה קטן עליי...ומי שמכיר אותי יודע ושתהיה מספיק "אמיץ" וחכם ותחזור בניק הרגיל שלך..אולי אז אני אייחס לך חשיבות..!

למעלה